Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
191412

Nikon Coolpix P1000

Φωτογραφική Μηχανή Compact

από
1159.00
1059.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
100.00
από
934.68
854.03
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
80.65
Εξαντλήθηκε

Nikon Coolpix P1000
Φωτογραφική Μηχανή Compact

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

191412
Nikon Coolpix P1000

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Άγγιξε τα αστέρια, μπες σε φωλιά αετών, φτάσε πιο ψηλά από τον ουρανό με ένα εξαιρετικό οπτικό zoom 125x. Τράβηξε ευκρινείς φωτογραφίες και video με θέματα που δεν μπορούσες να φτάσεις μέχρι τώρα με τη νέα Coolpix P1000.

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση σε Megapixels: 16.0
Οπτικό Ζουμ: 125x
Τύπος Αισθητήρα: CMOS
Wi-Fi: Διαθέτει
Διάμετρος Φακού σε mm: 4.3 έως 539
Ψηφιακό Ζουμ: 4x
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Nikon Coolpix P1000 Compact Camera:

Ξεπέρασε τα όρια

Τοπία του φεγγαριού. Άγρια φύση. Αεροσκάφη από μεγάλες αποστάσεις. Το οπτικό zoom 125x της COOLPIX P1000 είναι το μεγαλύτερο του κόσμου. Το εύρος εστιακής απόστασης των 24-3000 mm φέρνει το απίθανο στα χέρια σου.

Το Dynamic Fine Zoom 250x επεκτείνει ψηφιακά το ανώτατο όριο zoom σε έως και 6000 mm. Αποτύπωσε το σύνολο της σκηνής με μια ευρυγώνια σύνθεση ή μεγέθυνε και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Ακόμη κι εκείνες πάνω στο φεγγάρι.

Λήψεις που κόβουν την ανάσα

Απόλαυσε ευκρινή αποτελέσματα ακόμη και κατά τις λήψεις σε ιδιαίτερα υψηλές εστιακές αποστάσεις τηλεφακού. Φωτεινός φακός NIKKOR f/2.8, αισθητήρας 16 MP και υποστήριξη RAW.

Ο ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό και ο φωτεινός φακός NIKKOR f/2.8, σου χαρίζουν την ελευθερία να πραγματοποιείς λήψεις με χαμηλό φωτισμό. Ο ισχυρός μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED και οι κορυφαίες τεχνολογίες φακών της Nikon ελαχιστοποιούν τις παραμορφώσεις ακόμη και με υψηλό zoom. Το γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης, σου επιτρέπει να πραγματοποιείς λήψεις δράσης έως 7 fps. Και η υποστήριξη RAW, σου επιτρέπει να αποθηκεύεις και να εξαγάγεις αρχεία εικόνας χωρίς συμπίεση στο πρόγραμμα επεξεργασίας της επιλογής σου.

Οποιαδήποτε γωνία

Σύνθεσε απίστευτες λήψεις με το ηλεκτρονικό σκόπευτρο υψηλής ανάλυσης της φωτογραφικής μηχανής και τη μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη.
Το ηλεκτρονικό σκόπευτρο εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης (περίπου 2.360k-dot) αποδίδει μια καθαρή, λεπτομερή προβολή της λήψης σου ακόμη και σε φωτεινές συνθήκες. Και η φωτεινή οθόνη LCD 3.2 in 921k-dot μπορεί να πάρει κλίση και να περιστραφεί σε σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ένας οπτικός αισθητήρας πραγματοποιεί αυτόματη μετάβαση από λήψη από την οθόνη σε λήψη από το σκόπευτρο τη στιγμή που πλησιάζεις τη φωτογραφική μηχανή στο πρόσωπό σου.

Video 4K υπερτηλεφακού

Αποτύπωσε μοναδικά πλάνα video 4K/UHD με στερεοφωνικό ήχο. Ζήσε από κοντά στην εκτόξευση πυραύλων. Τράβηξε σε video το πρώτο πέταγμα του αετόπουλου από μακρινή κρυψώνα. Τράβηξε εύκολα πλάνα σε ποιότητα 4K/UHD 30p ή video Full HD (1080p) με ταχύτητες καρέ που φτάνουν τα 60p. Η φωτογραφική μηχανή υποστηρίζει καθαρή έξοδο HDMI, ώστε να μπορείς να εξαγάγεις video σε μια εξωτερική οθόνη κατά τη διάρκεια της εγγραφής. Και η υποδοχή ενσωματωμένου μικροφώνου της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει τη χρήση ενός εξωτερικού μικροφώνου για πιο καθαρό ήχο. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες video περιλαμβάνουν τη λειτουργία υπερ-χρονικής υστέρησης, η οποία σου επιτρέπει να δημιουργήσεις ένα στιγμιότυπο γρήγορης κίνησης με μεταβαλλόμενα τοπία και μοναδικές προοπτικές. Και το Time-lapse είναι ιδανικό για εγγραφή τοπίων με φόντο τον ουρανό, ιχνών αστεριών και του περάσματος του φεγγαριού στον νυχτερινό ουρανό.

Σταθερές εικόνες

Η απόσβεση κραδασμών της Nikon αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής. Τράβηξε σταθερές φωτογραφίες και πλάνα video, ακόμη και όταν πραγματοποιείς λήψεις με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι σε αποστάσεις τηλεφακού.
Το σύστημα οπτικής απόσβεσης κραδασμών (VR) διπλής ανίχνευσης της Nikon, σου επιτρέπει να πραγματοποιείς λήψεις έως και πέντε στοπ χαμηλότερης ταχύτητας κλείστρου από ό,τι θα ήταν δυνατό διαφορετικά. Οι επιπτώσεις από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής ελαχιστοποιούνται ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ μπορείς να τραβήξεις πιο ευκρινείς φωτογραφίες και video χωρίς υποέκθεση. Η λειτουργία "Έντονη" για την απόσβεση κραδασμών προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στην εικόνα από το σκόπευτρο και από την οθόνη, γεγονός που είναι ιδανικό όταν βρίσκεσαι εν κινήσει. Είτε πρόκειται για κόνδορα που έχεις εντοπίσει από το πίσω μέρος ενός τζιπ είτε για αναδυόμενη φάλαινα που φαίνεται από το κατάστρωμα του σκάφους, θα συνθέσεις την τέλεια λήψη.

Μοιράσου τον ενθουσιασμό, μείνε συνδεδεμένος με το SnapBridge

Διατήρησε τη φωτογραφική μηχανή σου συνδεδεμένη με την έξυπνη συσκευή σου για να συγχρονίζει απίθανες φωτογραφίες κατά τη λήψη και να μπορείς να τις κοινοποιείς αμέσως. Χρησιμοποίησε την έξυπνη συσκευή σου για να πραγματοποιήσεις απομακρυσμένες λήψεις.

Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon διατηρεί τη φωτογραφική σου μηχανή μονίμως συνδεδεμένη στην έξυπνη συσκευή σου μέσω της τεχνολογίας Bluetooth low energy. Συγχρόνισε τις φωτογραφίες με τη συσκευή σου κατά τις λήψεις σου χωρίς να χρειάζεται να επανασυνδέεσαι κάθε φορά. Μετάφερε video μη αυτόματα όποτε θέλεις χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής. Το SnapBridge ενημερώνει την τοποθεσία και την ημερομηνία της φωτογραφικής σου μηχανής μέσω GPS στην έξυπνη συσκευή σου, καθιστώντας έτσι εύκολη την παρακολούθηση των περιπετειών σου με τηλεφακό. Και η εφαρμογή, σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις την έξυπνη συσκευή σου για χρήση του zoom της φωτογραφικής μηχανής ή για απελευθέρωση του κλείστρου.

Παίξε με τα αστέρια

Ξεδίπλωσε τη δημιουργικότητά σου με ενσωματωμένες λειτουργίες λήψης. Επειδή υπάρχουν περισσότερα για μια απίθανη λήψη με μεγάλο τηλεφακό από το να πλησιάσεις απλά.

Τράβηξε το φεγγάρι σε όλες τις φάσεις του με τη λειτουργία "Φεγγάρι", η οποία βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για να αποτυπώσεις καθαρές αστρονομικές εικόνες. Έλα πιο κοντά στη "ντροπαλή" φύση που κινείται γρήγορα με τη λειτουργία "Παρακολούθηση πουλιών". Μπορείς να κρατήσεις το κλείστρο ανοιχτό για έως και 60 δευτερόλεπτα με τις λειτουργίες λήψης bulb και Time, ιδανικές για νυχτερινή φωτογράφιση. Και μπορείς να επικαλύψεις έως και τρεις λήψεις για να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες με Πολλαπλή έκθεση.

Βρες πάντα το στόχο σου

Μια μεγάλη λαβή και καλά τοποθετημένα στοιχεία ελέγχου καθιστούν τη ρύθμιση του zoom γρήγορη και απλή υπόθεση. Θα είσαι έτοιμος ό,τι κι αν φανερώσει ο ουρανός.
Η μεγάλη λαβή της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζει σταθερό κράτημα, ενώ το πλευρικό χειριστήριο zoom, σου επιτρέπει να επεκτείνεις το φακό με τον αντίχειρά σου. Με ένα απλό πάτημα του zoom άμεσης επαναφοράς ο φακός θα συμπτυχθεί σε ευρυγώνια θέση, ώστε να είναι πιο εύκολο να αποτυπώνονται τα θέματα που έχουν μετακινηθεί εκτός κάδρου. Αυτή η COOLPIX έχει επίσης μόλις το ένα τέταρτο του βάρους μιας φωτογραφικής μηχανής SLR όταν είναι συνδεδεμένος ο υπερτηλεφακός. Με βάρος μόλις 1.4 kg, είναι πολύ πιο εύκολο να τη διαχειριστείς όταν πραγματοποιείς λήψη με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι.

Try Me:

Δοκιμάζουμε το οπτικό zoom 125x της Nikon Coolpix P1000

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος δοκιμάζουν το high zoom της Nikon Coolpix P1000 compact camera και βγάζουν μακρινές φωτογραφικές λήψεις με μοναδική ευκρίνεια, στο 174ο επεισόδιο "Try Me"!

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ανάλυση σε Megapixels
16.0
Οπτικό Ζουμ
125x
Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Wi-Fi
Διαθέτει
Διάμετρος Φακού σε mm
4.3 έως 539
Ψηφιακό Ζουμ
4x
Μέγεθος Οθόνης
3.2''
Ενσωματωμένο Φλας
Διαθέτει
Φορμά αρχείου εικόνας
JPEG / RAW
Φορμά αρχείων βίντεο
H.264, MP4
Εγγραφή Video
4K
Εσωτερική Μνήμη σε MB
Δεν διαθέτει
Memory Card
SD / SDHC / SDXC
Τύπος Μπαταρίας
Επαναφορτιζόμενη
Χρώμα
Μαύρο
Συμπεριλαμβάνονται
Λουράκι, καπάκι φακού LC-77, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL20a, μετασχηματιστής φόρτισης μπαταρίας EH-73P, καλώδιο USB UC-E21, σκίαστρο φακού μπαγιονέτ HB-CP1
Επιπλέον
Dynamic Fine Zoom 250x, πτυσσόμενη οθόνη, απόσβεση κραδασμών VR, συνεχής συνδεσιμότητα με έξυπνη συσκευή μέσω SnapBridge
Βάρος σε gr
Περίπου 1415 (με μπαταρία και κάρτα μνήμης)
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
118.8 x 146.3 x 181.3
Εγγύηση Προμηθευτή
1 έτος
Site
http://www.nikon.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια