Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
224219

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση σε Megapixels: Δεν διαθέτει
Οπτικό Ζουμ: Δεν διαθέτει
Τύπος Αισθητήρα: Δεν διαθέτει
Wi-Fi: Δεν διαθέτει
Διάμετρος Φακού σε mm: f = 60 mm
Ψηφιακό Ζουμ: Δεν διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Instax Mini 9 Clear

Η ζωή είναι γεμάτη χρώμα

Δώσε ένταση και χρώμα στις στιγμές σου με την Fujifilm Instax Mini 9 που αποτυπώνει τις στιγμές σου με μοναδικό τρόπο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναπτύξεις τη δημιουργικότητά σου και να αποτυπώσεις την όμορφη αισθητική σου.

Χρωματιστά φίλτρα

Δώσε την αισθητική που επιθυμείς στις λήψεις σου με τα χρωματιστά φίλτρα που μεταμορφώνουν τις φωτογραφίες σου κάνοντάς τις ιδιαίτερα ατμοσφαιρικές.

Καθρέφτης για Selfie

Μπορείς να ελέγξεις τη φωτογραφία σου στον καθρέφτη δίπλα στον φακό για να τραβάς πάντα όμορφες selfie με την παρέα σου.

Close-up lens

Χάρη στον φακό close-up, είναι δυνατή η λήψη φωτογραφιών έως 35cm. Φωτογράφισε λουλούδια ή αγαπημένα σου αντικείμενα από κοντά και δημιούργησε τις δικές σου κάρτ ποστάλ.

Επιλογή High-key

Η ρύθμιση της φωτεινότητας στον επιλογέα στο σημείο λειτουργίας υψηλής ταχύτητας, σου επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με πιο ήπιο αποτέλεσμα.

Δακτύλιος ρύθμισης φωτεινότητας

Η Instax mini 9 καθορίζει αυτόματα τη βέλτιστη φωτεινότητα για τη λήψη μιας φωτογραφίας και σe ενημερώνει για την κατάλληλη ρύθμιση ανάβοντας την αντίστοιχη λυχνία. Γύρισε τον διακόπτη ρύθμισης φωτεινότητας στη θέση της αναμμένης λυχνίας.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια