Λύσεις για επιχειρήσεις
164667

Nikon D500 16-80mm

DSLR Φωτογραφική Μηχανή

από
2699.00
799.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
1900.00
από
2176.61
644.35
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
1532.26
Εξαντλήθηκε

Nikon D500 16-80mm
DSLR Φωτογραφική Μηχανή

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

164667
Nikon D500 16-80mm

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ως μικρότερη εκδοχή της D5, του κορυφαίου μοντέλου της Nikon στο φορμά FX, η D500 εξασφαλίζει μοναδική δύναμη και ακρίβεια. Το σύστημα αυτόματης εστίασης νέας γενιάς με 153 σημεία της Nikon, εξασφαλίζει εντυπωσιακά ευρεία κάλυψη.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Φωτογραφικής: Digital SLR
Ανάλυση σε Megapixels: 20.9
Ποιότητα Video: 4K UHD (3840x2160)
Τύπος Φακού: Zoom
Τύπος Οθόνης: Αφής Ανακλινόμενη
Παρεχόμενοι Φακοί: 1 Φακός
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Ξεπέρασε τα όρια με την D500:

Οι νέοι αισθητήρες εικόνας και μέτρησης αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και στις λεπτομέρειες. Μπορείς να πραγματοποιείς λήψεις σε ταχύτητες έως 10 fps, ενώ η προσωρινή εσωτερική μνήμη υψηλής απόδοσης δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης έως και 200 φωτογραφιών NEF (RAW) σε μία ριπή υψηλής ταχύτητας. Αυτός ο συνδυασμός δίνει τη δυνατότητα λήψης με μέγιστη ποιότητα εικόνας για 20 δευτερόλεπτα. Παράλληλα, για video που κόβουν την ανάσα, η λειτουργία D-Movie δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εγγραφής video ποιότητας 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, με διάρκεια έως 29 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Μοναδική ακρίβεια

Εξοπλισμένη με το ίδιο σύστημα AF με αυτό της D5, του κορυφαίου μοντέλου με φορμά FX της Nikon, η D500 εξασφαλίζει δυνατότητες εστίασης με απόλυτη ακρίβεια, ακόμη και σε σχεδόν απόλυτο σκοτάδι. Με 153 σημεία εστίασης και 99 αισθητήρες σταυροειδούς διάταξης (cross-type), αυτό το ασύλληπτο σύστημα AF έχει ανεπανάληπτη απόδοση με κάλυψη για σχεδόν το συνολικό πλάτος κάδρου του σκοπεύτρου. Η ευαισθησία αυτόματης εστίασης μέχρι και τα -4 EV στο κεντρικό σημείο και -3 EV σε όλα τα άλλα σημεία, εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Η παρακολούθηση μικρών θεμάτων που κινούνται γρήγορα μπορεί να γίνει πλέον με ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και εντοπίζονται εύκολα τα θέματα που βρίσκονται στο άκρο του κάδρου. Στη ρύθμιση "Συνεχής AF", το σύστημα μπορεί να διαμορφωθεί σε όλες τις ρυθμίσεις κάλυψης 153, 72 ή 25 σημείων. Και τα 153 σημεία εστίασης είναι συμβατά με τους φακούς AF NIKKOR με ανοικτό διάφραγμα f/5.6 ή ταχύτερο, ενώ τα 15 κεντρικά σημεία εστίασης συνεργάζονται με ταχύτητα ωφέλιμου διαφράγματος f/8.

Ταχύτητα καθοριστικής σημασίας:

Η κορυφαία απόδοση της D500 αποτυπώνει εύκολα τις καθοριστικές στιγμές. Μπορείς να πραγματοποιείς λήψεις με ταχύτητα έως 10 fps σε λειτουργία παρακολούθησης AE/AF ή σε λειτουργία λήψης με τον καθρέφτη πάνω. Η παρακολούθηση AF και η ορατότητα από το σκόπευτρο έχουν βελτιωθεί σε εξαιρετικό βαθμό κατά τις λήψεις σπορ ή στις λήψεις σε οποιεσδήποτε σκηνές, όπου τα θέματα έχουν την τάση να αλλάζουν ξαφνικά κατεύθυνση. Χάρη στη νέα μονάδα AF ASIC, η λειτουργία AF επωφελείται μονίμως από τη μέγιστη υπολογιστική ισχύ της φωτογραφικής μηχανής. Οι ταχύτεροι σειριακοί μηχανισμοί κλείστρου και καθρέφτη μειώνουν σημαντικά τους χρόνους διακοπής προβολής στο σκόπευτρο στη διάρκεια των ριπών με μεγάλη ταχύτητα. Η προσωρινή εσωτερική μνήμη υψηλής απόδοσης της φωτογραφικής μηχανής, δίνει τη δυνατότητα αποτύπωσης έως και 200 φωτογραφιών NEF (RAW) ή μεγάλων εικόνων JPEG σε μία ριπή. Οι δύο υποδοχές κάρτας (μία για κάρτες XQD και μία για κάρτες SD UHS II), ανταποκρίνονται εύκολα στις μοναδικές ταχύτητες λήψης της φωτογραφικής μηχανής και επίσης εξασφαλίζουν ότι η προσωρινή μνήμη αδειάζει αμέσως για την επόμενη ριπή. Χάρη στη νέα θύρα USB 3.0 μεταφέρονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων ενώ η ενσωματωμένη δυνατότητα WiFi της φωτογραφικής μηχανής εξασφαλίζει γρήγορη μεταφορά εικόνων. Για όσους αναζητούν μια ακόμη πιο γρήγορη λύση μεταφοράς.

Ισχυρός αισθητήρας μέτρησης και αισθητήρας εικόνας

Είτε φωτογραφίζεις μια λεοπάρδαλη που τρέχει, είτε μια συναρπαστική στιγμή σε ένα πρωτάθλημα extreme sport, με την D500, η λήψη είναι εγγυημένη. Και όχι μια οποιαδήποτε λήψη. Ο νέος αισθητήρας εικόνας CMOS 20.9 MP με φορμά DX και ο αισθητήρας μέτρησης RGB 180K-pixel αποδίδουν εντυπωσιακή ακρίβεια στην αναγνώριση θεμάτων και τις λεπτομέρειες της εικόνας με ομαλές διαβαθμίσεις τόνων. Η D500 περιλαμβάνει επίσης οθόνη αφής LCD 3.2", 2.359k-dot με δυνατότητα κλίσης, χάρη στην οποία έχεις τη δυνατότητα λήψης από υψηλές ή χαμηλές γωνίες.
Μπορείς εύκολα να πραγματοποιείς κύλιση και να επιλέγεις τις κύριες εικόνες καθώς και να εισάγεις απευθείας πληροφορίες όπως όνομα δημιουργού, τοποθεσία, δίκτυο, IPTC και στοιχεία copyright. Μπορείς να τραβήξεις video σε λειτουργία Ζωντανής προβολής και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία αφής για να ορίσεις το σημείο εστίασης, να πατήσεις το κουμπί λήψης και να εξασφαλίσεις προεπιλεγμένα δεδομένα σημειακής ισορροπίας λευκού, με βάση την επιλεγμένη περιοχή εντός του κάδρου. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο, το Picture Control 2.0 διευκολύνει τον ορισμό παραμέτρων είτε πραγματοποιείς λήψη φωτογραφιών, είτε video. Διευκόλυνε την επεξεργασία μετά τη λήψη έχοντας επιλέξει πριν τη ρύθμιση "Ισοβαρές" για μέγιστο δυναμικό εύρος και βελτιστοποίησε την απόδοση των λεπτομερειών με τη ρύθμιση "Διαύγεια".

Πέτυχε λήψεις που οι άλλοι ούτε καν βλέπουν

Οι δύσκολες συνθήκες φωτισμού δεν πτοούν την D500. Χάρη στο εξαιρετικά εκτενές εύρος ISO που διαθέτει, αυτή η φωτογραφική μηχανή ανοίγει νέες προοπτικές λήψης σε σκοτεινές συνθήκες και χειρίζεται εξαιρετικά καλά τα τονισμένα σημεία. Ο νέος μηχανισμός επεξεργασίας εικόνας EXPEED 5 της Nikon, εξασφαλίζει μοναδικά υψηλή ποιότητα εικόνας στο σύνολο του τυπικού εύρους ISO από 100 έως 51200. Ο θόρυβος στη βέλτιστη ποιότητα έχει μειωθεί σημαντικά και ακόμη και οι κροπαρισμένες εικόνες που έχουν τραβηχτεί σε υψηλές τιμές ISO διατηρούν την ποιότητά τους. Μπορείς επίσης, να επεκτείνεις το εύρος ISO προς τα κάτω στο ισοδύναμο ISO 50 στη ρύθμιση Lo 1 ή στο απίστευτα υψηλό ισοδύναμο ISO 1640000 στη ρύθμιση Hi 5.
Σε συνδυασμό με το σύστημα AF της φωτογραφικής μηχανής, η ρύθμιση Hi 5, σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς λήψεις σε συνθήκες που ενδεχομένως ούτε καν να επιχειρούσες πριν. Αυτές οι απίστευτα υψηλές τιμές ISO που δίνουν τη δυνατότητα αποτύπωσης έγχρωμων εικόνων χωρίς φλας, είναι επίσης κατάλληλες για ειδική χρήση σε εφαρμογές παρακολούθησης ή ασφάλειας.

Κινηματογραφική απόδοση 4K/UHD:

Καθώς είναι η πρώτη D-SLR της Nikon με φορμά DX με δυνατότητα εγγραφής video υψηλής ανάλυσης 4K/UHD στη φωτογραφική μηχανή, η D500 εξασφαλίζει ένα νέο επίπεδο ευελιξίας για τη δημιουργία video. Μπορείς να τραβήξεις video 4K/UHD (3.840x2.160 pixel) διάρκειας έως 29 λεπτών και 59 δευτερολέπτων, σε 30p/25p/24p με εγγενές κροπάρισμα σε κάθε pixel, αποδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας. Κατά τη λήψη video Full HD (1080p), μπορείς να επιλέξεις ταχύτητες καρέ 50p/60p σε πολλές μορφές κροπαρίσματος του αισθητήρα, συμπεριλαμβανομένου του εγγενούς κροπαρίσματος pixel Full HD.

Ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της χρήσης σου:

Ως μικρότερη εκδοχή της D5, η D500 εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση ακόμη και όταν τη χρησιμοποιείς σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λήψης. Στο δυνατό μεταλλικό πλαίσιό της, έχει στερεωθεί γερό κράμα μαγνησίου και εξαρτήματα από ίνες άνθρακα, ώστε το σώμα της να είναι ελαφρύ και ανθεκτικό. Όλες οι συνδέσεις, τα κουμπιά και οι επιλογείς είναι πλήρως στεγανοποιημένα. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας, ώστε να εξασφαλίζεις τον μέγιστο αριθμό λήψεων έως την επόμενη φόρτιση της μπαταρίας.

Το πλεονέκτημα των τηλεφακών DX

Οι θρυλικοί φακοί NIKKOR της Nikon, εξασφαλίζουν απαράμιλλη διαύγεια και ευελιξία. Η D500 είναι συμβατή με την πλήρη σειρά φακών DX NIKKOR, ενώ ο παράγοντας κροπαρίσματος 1.5x του αισθητήρα DX της φωτογραφικής μηχανής, εξασφαλίζει την εικόνα τηλεφακού κατά τις λήψεις με φακούς FX.

Φωτίζοντας τις σκιές

Η μηχανή D500 είναι πλήρως συμβατή με το φημισμένο Σύστημα δημιουργικού φωτισμού (Creative Lighting system)/iTTL της Nikon, καθώς και το νέο σύστημα που παρέχει η Nikon για προηγμένο ασύρματο φωτισμό με χειρισμό μέσω ραδιοσυχνότητας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις εύκολα με φλας Speedlight όπως το επαγγελματικό SB-910, το compact SB-700 ή το SB-5000, όπου χρησιμοποιείται τεχνολογία χειρισμού μέσω ραδιοσυχνότητας.

Διατηρήσου συνδεδεμένος με τη χρήση SnapBridge

Η D500 είναι η πρώτη Nikon DSLR, η οποία είναι συμβατή με το SnapBridge. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή της Nikon, χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth Low Energy (BLE) για να διατηρεί μια σταθερή, χαμηλής ισχύος, σύνδεση μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και του smartphone ή του tablet σου. Μπορείς να συγχρονίζεις αυτόματα τις φωτογραφίες σου στην έξυπνη συσκευή σου, ενώ τραβάς φωτογραφίες, χωρίς να εξαντλείς την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Φωτογραφικής
Digital SLR
Ανάλυση σε Megapixels
20.9
Ποιότητα Video
4K UHD (3840x2160)
Τύπος Φακού
Zoom
Τύπος Οθόνης
Αφής Ανακλινόμενη
Παρεχόμενοι Φακοί
1 Φακός
Μέγεθος Οθόνης
3.2''
Διάμετρος Φακού σε mm
16-80mm
Wi-Fi
Διαθέτει
Ενσωματωμένο Φλας
Δεν διαθέτει
Φορμά αρχείου εικόνας
JPEG / RAW
Φορμά αρχείων βίντεο
MOV (H.264)
Διαθέσιμες Θύρες
HDMI, USB
ISO
100-51200 σε βήματα του 1/3, 1/2 ή 1 EV
Memory Card
XQD, SD
Τύπος Μπαταρίας
Li-ion
Συμπεριλαμβάνονται
Καπάκι σώματος BF-1B, επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου EN-EL15 με κάλυμμα ακροδεκτών, φορτιστής μπαταρίας MH-25a, κλιπ καλωδίου USB, κλιπ καλωδίου HDMI, καλώδιο USB UC-E22, λουρί AN-DC17
Φόρτιση μέσω
Τροφοδοτικού
Χρώμα
Μαύρο
Επιπλέον
Συμβατότητα με SnapBridge, 10fps, Σύστημα AF 153 σημείων
Αισθητήρας
Crop
Βάρος σε gr
760 (μόνο σώμα)
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
115 x 147 x 81
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη το σώμα/ 1 έτος ο φακός
Site
http://www.nikon.gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια