Λύσεις για επιχειρήσεις
172520

Nikon 70-200mm FL ED VR

Φακός

2899.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
2337.90
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Nikon 70-200mm FL ED VR
Φακός

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

172520
Nikon 70-200mm FL ED VR

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ισχυρός φακός Nikon 70-200mm FL ED VR με φορμά FX σε βοηθάει να οδηγήσεις τη δουλειά σου σε νέα επίπεδα. Καθώς παρέχει μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης 70-200mm. Το γρήγορο διάφραγμα f/2.8 εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και σταθερή έκθεση σε όλο το εύρος zoom.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Φακός
Χρώμα: Μαύρο
Εστιακή: 70-200 mm
Φωτεινότητα(f): f/2.8
Οπτικός σταθεροποιητής: VR
Συμβατό με μηχανες: DSLR
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Ανέβασε την απόδοσή σου
Είτε αποτυπώνεις αθλητικά στιγμιότυπα, δράση, ειδησεογραφικές λήψεις ή ρεπορτάζ, αυτός ο φακός καλύπτει όλα τα σημαντικά σημεία. Η πλησιέστερη δυνατή απόσταση εστίασης είναι πλέον μόλις 1.1m και ο μέγιστος λόγος αναπαραγωγής έχει αυξηθεί από το 0.11x στο 0.21x. Οι φωτογράφοι που εργάζονται με τους αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης και τις γρήγορες DSLR της Nikon είναι προετοιμασμένοι για όλα.

Κορυφαία παρακολούθηση

Σχεδιασμένος για να συνεργάζεται με τις γρήγορες, επαγγελματικές DSLR της Nikon, αυτός ο φακός αποκρίνεται γρήγορα και με ακρίβεια στις αλλαγές αυτόματης εστίασης. Έχεις πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθείς με ακρίβεια τα γρήγορα κινούμενα θέματα, ακόμη κι όταν κινούνται απρόβλεπτα, με ταχύτητες που αλλάζουν ή εάν πλησιάζουν γρήγορα τη φωτογραφική μηχανή. Κατά τις συνεχείς λήψεις υψηλής ταχύτητας, ο μηχανισμός του ηλεκτρομαγνητικού διαφράγματος λειτουργεί σε συγχρονισμό με το κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής για γρήγορο αυτόματο έλεγχο έκθεσης και σταθερότητα μεταξύ των λήψεων. Η μονάδα λεπίδων διαφράγματος με μηχανισμό είναι ενσωματωμένη στο κυρίως σώμα του φακού και εξασφαλίζει ομαλή και σταθερή λειτουργία ακόμη και κατά τις ριπές υψηλής ταχύτητας. Παράλληλα, το αθόρυβο μοτέρ της Nikon (SWM) εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορη και απόλυτα αθόρυβη αυτόματη εστίαση με εύκολη λειτουργία χειροκίνητης παράκαμψης αυτοματισμού.

Μοναδική απόδοση

Αυτός ο φακός εξασφαλίζει μοναδική ακρίβεια και αντίθεση στο σύνολο του κάδρου. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, η απόδοση από άκρη σε άκρη έχει βελτιωθεί και έχει μειωθεί η απώλεια φωτός. Η νέα οπτική σχεδίαση μειώνει αποτελεσματικά τα χρωματικά σφάλματα και τις χρωματικές εκτροπές και αποτρέπει τις παραμορφώσεις στο σύνολο του εύρους zoom. Περιλαμβάνει έξι γυάλινα στοιχεία ED, ένα στοιχείο φακού από φθορίτη και ένα στοιχείο υψηλού δείκτη διάθλασης (HRI). Διαθέτει επίσης νανοκρυσταλλική επίστρωση που μειώνει τα διπλά είδωλα και τις αντανακλάσεις για μεγαλύτερη καθαρότητα εικόνας. Χάρη στη χρήση γυάλινων στοιχείων από φθορίτη, η ελαφριά κατασκευή του φακού δεν συνεπάγεται συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας.

Άψογη ισορροπία

Όταν εργάζεσαι σε πιεστικές συνθήκες, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τα κουμπιά με δυνατότητα αντιστοίχισης λειτουργιών στο κυρίως σώμα του φακού, ένα χαρακτηριστικό που έχει κληρονομήσει από τους επαγγελματικούς τηλεφακούς Nikon, διευκολύνουν την αλλαγή λειτουργιών με τον αντίχειρά σου καθώς σταθεροποιεί το φακό. Έχουν αντιστραφεί οι θέσεις του zoom και του δακτυλίου εστίασης σε σύγκριση με τον προκάτοχο αυτού του φακού, χαρίζοντας πιο ισορροπημένο χειρισμό: με το δακτύλιο zoom να βρίσκεται πλέον στο μπροστινό μέρος του κυρίως σώματος του φακού, κάτω από το χέρι σου, είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις σταθερή στάση κατά το zoom. Το τραχύ κάλυμμα από ελαστικό πάνω από το δακτύλιο zoom σε βοηθά επίσης να εξασφαλίζεις σταθερή λαβή και να χρησιμοποιείς ευκολότερα τη λειτουργία zoom όταν τραβάς φωτογραφίες χωρίς να βλέπεις.

Ελαφρύς, ανθεκτικός, αξιόπιστος

Καθώς είναι σχεδιασμένος για να αντέχει τις κακουχίες της επαγγελματικής χρήσης, κάθε κινητό μέρος του κυρίως σώματος του φακού έχει σφραγιστεί ενδελεχώς για προστασία από τη σκόνη και τα σταγονίδια νερού. Παράλληλα, με το κυρίως σώμα που είναι πλέον κατασκευασμένο από ένα κράμα μαγνησίου και με τα στοιχεία HRI και φθορίου που περιλαμβάνει, αυτός ο φημισμένος φακός είναι ελαφρύτερος από ποτέ. Επιπρόσθετα, στο φακό έχει χρησιμοποιηθεί επίστρωση φθορίου της Nikon, η οποία εξασφαλίζει ενεργή προστασία από νερό, σκόνη και βρομιά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα εικόνας. Η επίστρωση έχει εφαρμοστεί στο προστατευτικό γυαλί που βρίσκεται στο μπροστινό και στο πίσω στοιχείο του φακού, καθιστώντας ευκολότερο τον καθαρισμό του γυαλιού χωρίς να προκαλείται ζημιά στην επιφάνεια. Ο δακτύλιος μοντούρας τριπόδου περιλαμβάνει ρουλεμάν που εξασφαλίζουν την ομαλή μετάβαση μεταξύ του οριζόντιου και του κατακόρυφου προσανατολισμού.Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Φακός
Χρώμα
Μαύρο
Εστιακή
70-200 mm
Φωτεινότητα(f)
f/2.8
Οπτικός σταθεροποιητής
VR
Συμβατό με μηχανες
DSLR
Επιπλέον
Μπροστινό κάλυμμα φακού με κούμπωμα 77 mm LC-77, πίσω κάλυμμα φακού LF-4, σκίαστρο μπαγιονέτ HB-78, ημιμαλακή θήκη CL-M2
Εγγύηση Προμηθευτή
1 έτος
Site
http://www.nikon.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια