Λύσεις για επιχειρήσεις
174080

Sony SEL100F28GM

Φακός

1599.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
1289.52
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Sony SEL100F28GM
Φακός

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

174080
Sony SEL100F28GM

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Αυτός ο μεσαίος σταθερός τηλεφακός 100 mm είναι ένα εκπληκτικό δημιουργικό εργαλείο, με την εξαιρετική ανάλυση της G Master και οπτικά στοιχεία STF (εστίασης ομαλής μετάβασης) για μεγαλειώδες bokeh. Με γρήγορη, αθόρυβη αποεστίαση ακριβείας DDSSM και κοντινό πλάνο σε μεγέθυνση έως και 0.25x. Η σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot ελαχιστοποιεί τη θόλωση σε χαμηλό φως ή σε λήψεις macro.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ: Φακός
Χρώμα: Μαύρο
Εστιακή: 100mm
Φωτεινότητα(f): 2.8
Οπτικός σταθεροποιητής: OSS
Συμβατό με μηχανες: Full Frame
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

FE 100mm F2.8 STF GM OSS
Τα εξελιγμένα οπτικά στοιχεία και η προχωρημένη σχεδίαση πετυχαίνουν εξαιρετική ανάλυση και εκπληκτική αποεστίαση φόντου (bokeh), σε έναν συνδυασμό εξαιρετικής συνολικής απόδοσης που συνοψίζει τη φιλοσοφία της σειράς G Master.
Αυτός ο φακός έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να προσφέρει εξαιρετικά ομαλή, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh), χωρίς βινιετάρισμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εικόνες με καθηλωτικό βάθος.
Η ευκρίνεια και η εξαιρετικά υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος της εικόνας ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις των 50 γραμμών ανά χιλιοστό της συνάρτησης MTF, που αποτελεί το θεμέλιο της οπτικής σχεδίασης της σειράς G Master. Ο μηχανισμός εστίασης DDSSM (Direct Drive SSM) παρέχει γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση, επιτρέποντας στον χρήστη να επικεντρωθεί πλήρως στη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών ή ταινιώN.
Οι φακοί της σειράς G Master ανεβάζουν την απεικόνιση και την έκφραση σε προηγουμένως ανέφικτα επίπεδα, με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και ομαλής αποεστίασης φόντου.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Αξεσουάρ
Φακός
Χρώμα
Μαύρο
Εστιακή
100mm
Φωτεινότητα(f)
2.8
Οπτικός σταθεροποιητής
OSS
Συμβατό με μηχανες
Full Frame
Επιπλέον
Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH147 Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F72S
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.sony.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια