Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!

Το πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή είναι εδώ!
Συμπλήρωσε τα παρακάτω για να δεις τις τιμές με επιδότηση σε πραγματικό χρόνο.
Έχεις voucher ανακύκλωσης;
Επίλεξε ποσοστό επιδότησης που δικαιούσαι:

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή

Ποσοστό επιδότησης: %
Λύσεις για επιχειρήσεις
193451

Nikon Z6 24-70mm & Mount Adapter

Φωτογραφική Μηχανή Mirrorless

2599.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
2095.97
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Nikon Z6 24-70mm & Mount Adapter
Φωτογραφική Μηχανή Mirrorless

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

193451
Nikon Z6 24-70mm & Mount Adapter

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ψηφιακή μηχανή με εναλλασσόμενους φακούς, αισθητήρας, CMOS 24,5 megapixels, FX, συμβατή με τους φακούς F mount με τoν προσαρμογέα μοντούρας FTZ, ISO 100-51200 με δυνατότητα επέκτασης (50-204800). Δέχεται κάρτα (XQD), δυνατότητα λήψης 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο, κάλυψη κάδρου σκοπεύτρου περίπου 100% (κάθετα / οριζόντια). Ανακλινόμενη οθόνη 3,2" TFT-LCD με ευαισθησία αφής και ευρείας γωνίας. Προβολής 170° (2100 k-dot) φωτεινότητας 11 επιπέδων.

Χαρακτηριστικά

Ανάλυση σε Megapixels: 24.5
Τύπος Φακού: Ευρυγώνιος Zoom
Παρεχόμενοι Φακοί: 1 Φακός
Τύπος Οθόνης: Αφής Ανακλινόμενη
Ποιότητα Video: 4K UHD (3840x2160)
Μέγεθος Οθόνης: 3.2''
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Nikon Z6:


Το δικό σου όραμα. Η δική σου φωνή.

Φέρε τις ιδέες σου στο προσκήνιο. Όταν έχεις έναν γρήγορο αισθητήρα πλήρους κάδρου για τις λήψεις σου, έχεις την ισχύ για να αφήσεις το στίγμα σου.

Ευκρίνεια σε κάθε σημείο

Ο αισθητήρας CMOS πλήρους κάδρου 24,5 MP με οπίσθιο φωτισμό και AF εστιακού επιπέδου αποτυπώνει εικόνες μοναδικής ευκρίνειας με πλούσιες λεπτομέρειες

Κάτι περισσότερο από γρήγορος

Ο απίστευτα γρήγορος επεξεργαστής εικόνας EXPEED 6 προσφέρει εικόνες με χαμηλά επίπεδα θορύβου και εντυπωσιακό δυναμικό εύρος σε υψηλές και χαμηλές τιμές ISO.

Μοντούρα Z. Περισσότερο φως. Περισσότερες δυνατότητες:

Με την πιο ευρεία υποδοχή φακού πλήρους κάδρου στον κόσμο, η ευέλικτη φωτογραφική μηχανή mirrorless Z 6 μπορεί να αποτυπώσει το φως όπως ποτέ άλλοτε.

Μεγάλη μοντούρα. Μεγάλη επίδραση.

Η ευρεία διάμετρος της μοντούρας 55 mm σημαίνει ότι η φωτογραφική μηχανή της σειράς Z προσλαμβάνει περισσότερο φως. Τα μόλις 16 mm μεταξύ της μοντούρας και του αισθητήρα εικόνας πλήρους κάδρου της φωτογραφικής μηχανής σημαίνουν ότι φτάνει περισσότερο φως στον αισθητήρα.

Ένας προσαρμογέας. Ατελείωτη έμπνευση.

Με τον προσαρμογέα μοντούρας FTZ συνδεδεμένο στη φωτογραφική μηχανή Z 6, είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις τους υπάρχοντες φακούς NIKKOR με μοντούρα F. Χωρίς απώλεια ποιότητας εικόνας. Επιπρόσθετα, με την ενσωματωμένη απόσβεση κραδασμών, οι φακοί χωρίς VR θα ανακαλύψουν νέα επίπεδα ευκρίνειας.

100-51200 ISO:

Εμπνευσμένη, ακόμη και αφού πέσει το σκοτάδι.

Από σκηνές πόλης στις 3 π.μ. μέχρι τα πορτραίτα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, έχεις την ελευθερία που χρειάζεται για να αποτυπώνεις λεπτομέρειες στο σκοτάδι.

Ευρεία δημιουργία

Διατήρησε την ευκρίνεια με εξαιρετικά ευρεία κάλυψη αυτόματης εστίασης (AF) στο 90% του κάδρου. Σε συνδυασμό με την απίστευτη ισχύ εστίασης των φακών με μοντούρα Z της Nikon, θα ανιχνεύονται εύκολα ακόμη και θέματα που βρίσκονται στην άκρη του κάδρου. Επίσης, η κατακόρυφη λήψη είναι απίστευτα ακριβής.

Ελεύθερη εστίαση

Το σύστημα AF εντοπίζει την κίνηση στη στιγμή. Ακόμη και μικρά ή γρήγορα κινούμενα θέματα παρακολουθούνται με απόλυτη ακρίβεια υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία «Σημειακή AF» για να εστιάσεις στις παραμικρές λεπτομέρειες.

Μέσα στο φως

Η μέτρηση έκθεσης έως -4 EV είναι διαθέσιμη κατά τη λήψη με φακό που έχει μέγιστο διάφραγμα f/2 ή ταχύτερο. Βρες αποχρώσεις στη σκιά. Εστίασε σε λεπτομέρειες, ακόμη και με μοναδικό φωτισμό το σεληνόφως.

Αποτύπωσε την έκφραση

Ένας έξυπνος επεξεργαστής AF ανίχνευσης προσώπου ανιχνεύει και συγκρατεί τα πρόσωπα. Εκείνο το βλέμμα. Εκείνη την έκφραση. Είναι δική σου - ακόμη και όταν κάποιος κινείται γρήγορα.

Ο συγχρονισμός είναι το παν.

Συνεχείς διαδοχικές λήψεις 12 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Βρες πλήρη καρέ ομορφιάς μέσα στη δράση.

Σταθερότητα:

Το ενσωματωμένο οπτικό σύστημα απόσβεσης κραδασμών (VR) πέντε αξόνων αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε πέντε διευθύνσεις. Οι φωτογραφίες παραμένουν ευκρινείς. Το video είναι σταθερό.

Δράση:

Η λειτουργία Sport προσφέρει σταθερότητα στην εικόνα του σκόπευτρου κατά τις λήψεις εξαιρετικά γρήγορης δράσης ή τις πανοραμικές λήψεις. Κατά τη λήψη video, το σύστημα οπτικού VR πέντε αξόνων συνεργάζεται με το ηλεκτρονικό VR για να προσφέρει απίστευτα σταθερά πλάνα.

Το πλεονέκτημα των πέντε στοπ:

Το σύστημα οπτικού VR πέντε αξόνων εντός της φωτογραφικής μηχανής σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες με ταχύτητα κλείστρου έως πέντε στοπ χαμηλότερη από ό,τι θα ήταν δυνατό διαφορετικά. Τράβηξε καθαρότερες φωτογραφίες καθώς σουρουπώνει ή πλάνα video που δεν εμφανίζουν τα αποτελέσματα από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής.

Καθαρός εξπρεσιονισμός:

Τράβηξε κάθε σκηνή με εξαιρετική λεπτομέρεια με βίντεο 4K πλήρους κάδρου

Εντυπωσιακή δράση:

Κατάγραψε βίντεο 4K/UHD πλήρους κάδρου στα 30p. Δημιούργησε συναρπαστική αργή κίνηση με video Full HD με πλούσιες λεπτομέρειες σε έως 120p. Μπορείς να αποτυπώσεις εύκολα καρέ φωτογραφίας κατά τη λήψη βίντεο σε 4K ή Full HD.

Υψηλή ανάλυση:

Η υπερδειγματοληψία από τα 6K δίνει τη δυνατότητα για πλάνα 4K με εντυπωσιακή ανάλυση και λεπτομέρεια. Ο γρήγορος επεξεργαστής EXPEED 6 εξασφαλίζει υπέροχα καθαρά αρχεία, απαλλαγμένα από θόρυβο, παραμορφώσεις moire? και ψευδή χρώματα σε αξιοσημείωτο βαθμό.

Όμορφος έλεγχος:

Οι φωτεινοί φακοί με μοντούρα Z της Nikon προσφέρουν άηχη αυτόματη εστίαση και εξαιρετικό θαμπό φόντο (bokeh). Επίσης, μπορείς να λάβεις βοήθεια από την ενσωματωμένη κορύφωση εστίασης καθώς διαβαθμίζετε την εστίαση χειροκίνητα σε μια σκηνή.

Σταθερή κίνηση:

Η ευαισθησία ταχύτητας AF και παρακολούθησης AF μπορεί να ρυθμιστεί κατά την εγγραφή video. Η απίστευτη ισχύς εστίασης των φακών με μοντούρα Z της Nikon μειώνει τις ανεπιθύμητες επιδράσεις της αλλαγής γωνίας θέασης κατά την αλλαγή εστίασης και τη μετατόπιση εστίασης κατά το ζουμάρισμα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ανάλυση σε Megapixels
24.5
Τύπος Φακού
Ευρυγώνιος Zoom
Παρεχόμενοι Φακοί
1 Φακός
Τύπος Οθόνης
Αφής Ανακλινόμενη
Ποιότητα Video
4K UHD (3840x2160)
Μέγεθος Οθόνης
3.2''
Διάμετρος Φακού σε mm
24-70 mm
Ενσωματωμένο Φλας
Δεν διαθέτει
Φορμά αρχείου εικόνας
JPEG / RAW
Φορμά αρχείων βίντεο
MOV, MP4
ISO
100-51200
Τύπος Φωτογραφικής
Mirrorless
Διαθέσιμες Θύρες
HDMI, USB
Memory Card
XQD, SD
Τύπος Μπαταρίας
Li-ion
Συμπεριλαμβάνονται
Καπάκι σώματος BF-N1, ελαστικό προσοφθάμλιο DK-29, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, φορτιστής MH-25a, λουρί AN DC 19 κλιπ καλωδίου HDMI/USB, καλώδιο USB UC-E24, κάλυμμα πεδίλου εξαρτημάτων BS-1
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος σε gr
674
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
134 x 100.5 x 67.5 (5,3 x 4 x 2,7 ίντσες)
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη το σώμα/ 1 έτος ο φακός
Site
http://www.nikon.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια