218216

Asus TUF GeForce RTX 3080 OC Edition

Κάρτα Γραφικών

Asus TUF GeForce RTX 3080 OC Edition
Κάρτα Γραφικών

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

218216
Asus TUF GeForce RTX 3080 OC Edition

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Βασισμένη στη νέα Ampere αρχιτεκτονική της NVIDIA, η TUF GeForce RTX 3080 OC είναι η high end κάρτα γραφικών για gaming σε υψηλές αναλύσεις. Το μελετημένο σύστημα ψύξης των τριών Dual Ball Bearing ανεμιστήρων σε συνδυασμό με τους Military-grade Capacitors προσφέρουν στην κάρτα γραφικών της ASUS, ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής.

Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Chipset: N-Vidia
Chipset: GeForce RTX 3080
Bus Standard: PCI Express Gen 4.0
Core Clock (MHz): 1440 (Base Cock), 1785 (Boost Clock) 1815 (OC Boost Clock)
CUDA Cores: 8704
Stream Processors: Δε Διαθέτει
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Asus TUF GeForce RTX 3080 OC Edition

Ανεμιστήρες αξονικής τεχνολογίας

Οι τρεις ανεμιστήρες λειτουργούν ταυτόχρονα για να ικανοποιήσουν τις θερμικές απαιτήσεις του σχεδιασμού υψηλών οκτανίων της NVIDIA. Οι ανεμιστήρες βασίζονται σε dual ball bearings που εγγυώνται συνέπεια επιδόσεων και μεγάλη αντοχή στον χρόνο για την κάρτα γραφικών σου. Οι πλαϊνοί ανεμιστήρες έχουν συντονιστεί με ανάποδη περιστροφή από τον κεντρικό ανεμιστήρα προκειμένου να μειωθεί η αστάθεια, ενώ σταματούν να λειτουργούν όταν η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών πέσει κάτω από τους 55 βαθμούς.
 

Τεχνολογία Maxcontact

Για να περάσει η θερμότητα στη συστοιχία απαγωγών θερμότητας αποτελεσματικά, έτσι ώστε να απομακρυνθεί από τους πανίσχυρους ανεμιστήρες αξονικής τεχνολογίας, χρησιμοποιείται η τεχνολογία Maxcontact που βελτιώνει την επαφή του heatspreader με το τσιπ της κάρτας γραφικών για βέλτιστη θερμική μεταφορά. Επιπλέον, η κάρτα γραφικών διαθέτει ξεχωριστό απαγωγό θερμότητας για τη VRAM για να διατηρεί χαμηλά τα επίπεδα θερμότητας.
 

Αξιοπιστία TUF

Οι TUF Gaming κάρτες γραφικών είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και προσφέρουν ασυναγώνιστες επιδόσεις χάρη στους military-grade πυκνωτές και στην τεχνολογία Auto-Extreme, μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, ενώ διαθέτει και ενισχυμένο PCB.
 

Αποτελεσματική ψύξη στο πίσω μέρος

Η πίσω πλευρά της κάρτας είναι κατασκευασμένη από μέταλλο που διαθέτει έναν μεγάλο αεραγωγό ο οποίος επιτρέπει τη διάχυση του θερμού αέρα αποφεύγοντας την ανακύκλωσή του στην ψήκτρα της κάρτας γραφικών. Το στιβαρό bracket παρέχει συνεχή στήριξη μεταξύ του τσιπ της κάρτας γραφικών και του heat spreader. Το Ι/Ο bracket είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για να προστατεύει τις θύρες και να εγγυάται την ασφαλή στήριξη της κάρτας γραφικών. Προσάρμοσε την απόδοση της κάρτας γραφικών σου με τη βοήθεια του διακόπτη Dual BIOS χωρίς να χρειάζεται κάποιο λογισμικό.
 

Λειτουργικό μπροστινό μέρος

Το πάνω μέρος διαθέτει φωτισμό RGB που μπορείς να προσαρμόσεις μέσω του Armoury Crate και να το συγχρονίσεις με άλλα ASUS εξαρτήματα για να χαρίσεις στο PC σου μία εντυπωσιακή εμφάνιση με συντονισμένα εφέ φωτισμού. Οι δύο υποδοχές με 8 pin υποστηρίζουν άψογα την κάρτα γραφικών, ενώ το κύκλωμα ελέγχει την τάση του τροφοδοτικού για αποφυγή τυχόν πτώσεων της τάσης. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ένα κόκκινο LED θα ανάψει για να γνωρίζεις ότι το τροφοδοτικό δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της κάρτας γραφικών.
 

GPU Tweak II

Το λογισμικό GPU Tweak διευκολύνει τον συντονισμό της μητρικής καθώς μπορείς να ρυθμίσεις κρίσιμες παραμέτρους όπως είναι ο χρονισμός του πυρήνα, η συχνότητα της μνήμης, οι ανεμιστήρες και η τάση, ενώ μπορείς να παρακολουθείς τη λειτουργία της κάρτας γραφικών σου σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σου.
 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Chipset
N-Vidia
Chipset
GeForce RTX 3080
Bus Standard
PCI Express Gen 4.0
Core Clock (MHz)
1440 (Base Cock), 1785 (Boost Clock) 1815 (OC Boost Clock)
CUDA Cores
8704
Stream Processors
Δε Διαθέτει
Video Memory
10GB GDDR6X
Memory Clock (MHz)
19000
Memory Bus (bit)
320
Resolution
7680 x 4320
Display Outputs
3x DisplayPort 1.4a, 2x HDMI 2.1
Maximum Display Support
4
Προτεινόμενη ισχύς τροφοδοτικού
750W
Συνδέσεις τροφοδοσίας
2x 8 Pin PCI-E
Διαστάσεις κάρτας γραφικών
(Μ x Π x Υ) 299.9 x 126.9 x 51.7
Slot
2.7
NVlink/ Crossfire Support
Δεν Υποστηρίζεται
Επιπλέον
Axial-tech Fan Design, Dual Ball Fan Bearings, Military-grade Capacitors
Εγγύηση Προμηθευτή
3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
https://www.asus.com/gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια