Λύσεις για επιχειρήσεις
177722

Διαδραστικός Πίνακας 78.9 ΙΒ-82Τ

409.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
329.84
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Διαδραστικός Πίνακας 78.9 ΙΒ-82Τ

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

177722
Διαδραστικός Πίνακας 78.9 ΙΒ-82Τ

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

O διαδραστικός πίνακας Classboard IB-82T διακρίνεται για την υψηλή εργονομία, αντοχή, ποιότητα και αξιοπιστία. Η κατασκευή του είναι ιδιαίτερα στιβαρή, προσφέροντας αντοχή και ανθεκτικότητα στον πίνακα, χωρίς να υπάρχουν κοφτερές γωνίες ή προεξοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ασφαλή χρήση του. Η επιφάνεια του διαθέτει επικάλυψη ιδιαίτερα ανθεκτική σε γρατζουνιές και χτυπήματα. Παράλληλα, η επιφάνεια αυτή προσφέρει άνετη θέαση στην προβαλλόμενη εικόνα.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος: Διαδραστικός Πίνακας Αφής
Ενεργή Διαγώνιος: 78.9", 4:3 λόγος πλευρών
Τεχνολογία: Infrared
Ανάλυση: 32.768 x 32.768
Tαχύτητα Cursor: 180 dot/s
Συνδεσιμότητα: Ενσύρματη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Μεγαλύτερη ελευθερία
Με τη χρήση τεχνολογίας αφής, o Classboard IB-82T παρέχει μεγάλη ευκολία χειρισμού, χωρίς την ανάγκη χρήσης ειδικής γραφίδας. Απλά άγγιξε τον ή χρησιμοποίησε το παρεχόμενο στυλό. Ο πίνακας δεν χρειάζεται να συνδεθεί σε πρίζα και δεν δημιουργεί πεδίο.

Μοναδική εργονομία και ευελιξία
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελούν τα μόνιμα πλήκτρα στην επιφάνεια του πίνακα που προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση στις πιο συνηθισμένες λειτουργίες. Φυσικά, ο ClassBoard μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κοινός ασπροπίνακας με την χρήση των αντίστοιχων παρεχόμενων μαρκαδόρων, ενώ η επιφάνεια του ελαχιστοποιεί τις γυαλάδες από την προβολή της εικόνας επάνω του.

Δημιούργησε διαδραστικά μαθήματα εύκολα και γρήγορα
Ο ClassΒoard περιλαμβάνει το καινοτόμο διαδραστικό λογισμικό Drawview στα Ελληνικά, το οποίο διαθέτει πολλά κλασσικά διαδραστικά εργαλεία και είναι εμπλουτισμένο με προηγμένα χαρακτηριστικά. Επίσης, ο ClassΒoard περιλαμβάνει και το Ελληνικό λογισμικό ClassTool, με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα διαδραστικές ασκήσεις. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό τρέχει στον υπολογιστή σου, ώστε να έχεις πάντα πληθώρα επιλογών και να μην περιορίσεις ποτέ τις δυνατότητες του πίνακα.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Προϊόντος
Διαδραστικός Πίνακας Αφής
Ενεργή Διαγώνιος
78.9", 4:3 λόγος πλευρών
Τεχνολογία
Infrared
Ανάλυση
32.768 x 32.768
Tαχύτητα Cursor
180 dot/s
Συνδεσιμότητα
Ενσύρματη
Επιπλέον
Λογισμικό: Drawview, Classtool
Διαστάσεις (cm)
170.1 x 119 x 37.5
Εγγύηση Προμηθευτή
5 έτη
Site
www.cpi.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια