Λύσεις για επιχειρήσεις
????????????????????????
225369

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Χαρακτηριστικά

Σειρά Επεξεργαστή: Intel Core i3
Διαγώνιος Οθόνης: 15.6"
Μνήμη RAM σε GB: 8
Χωρητικότητα Δίσκου: 256 GB SSD
Μοντέλο Κάρτας: Intel® UHD Graphics
Τύπος Κάρτας Γραφικών: Ενσωματωμένη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Satellite Pro C50-H-103 i3-1005G1/8GB/256GB/W10 Pro

Ασυμβίβαστο στιλ, παραγωγικότητα και αξία   

Οι προσωπικοί σου στόχοι και τα σημαντικά projects της εταιρείας γίνονται στην ώρα τους και με την καλύτερη δυνατή απόδοση χάρη στον Satellite Pro C50-H-103 και φυσικά τον επεξεργαστή του Intel Core, μόνο που τα προτερήματα δεν σταματούν εδώ: Οι USB Type-C υποδοχές του είναι συμβατές για να δέχονται τα τελευταίας τεχνολογίας περιφερειακά.   


Κάθε χώρος, είναι χώρος εργασίας!

Το Dynabook Satellite Pro C50 με τις δυνατότητες συνδεσιμότητας που έχει θα αποδειχθεί ένα φορητό workstation! Η θύρα του USB Type-C 3.1 υποστηρίζει φόρτιση, εξωτερική οθόνη και μεταφορά δεδομένων, ταυτόχρονα, μέσω του προαιρετικού αξεσουάρ βάσης USB-C dynabook. Παράλληλα, η θύρα HDMI 1.4 παρέχει εύκολη κοινή χρήση σε εξωτερικές οθόνες, ενώ το γρήγορο, αξιόπιστο Gigabit LAN και το 802.11ac Wi-Fi επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο. Σε περίπτωση που πρέπει να γίνει γρήγορη ανταλλαγή αρχείων ή σύνδεση περιφερειακών, η συσκευή ανάγνωσης καρτών SD, η θύρα USB Type-A και το ενσωματωμένο Bluetooth θα σε διευκολύνουν στη στιγμή.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Με τη λειτουργία ασφαλείας για επιχειρήσεις Trusted Platform Module (TPM) 2.0 τα δεδομένα και τα αρχεία σου παραμένουν ασφαλή, ενώ η ενσωματωμένη υποδοχή κλειδώματος Kensington διασφαλίζει ότι ο φορητός υπολογιστής παραμένει ακριβώς εκεί που τον άφησες.


Dynabook για απεριόριστες δυνατότητες

Βαδίζοντας στα χνάρια της κληρονομιάς της Toshiba, η Dynabook συνεχίζει την σπουδαία παράδοση, αποτελώντας φορέα μιας βαριάς κληρονομίας και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατασκευής, εκτεταμένες επιλογές ασφάλειας και καινοτόμες δυνατότητες για τους επαγγελματίες.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις & Σχόλια