Λύσεις για επιχειρήσεις
199620

Bang & Olufsen Βeoplay A9 4th Gen White/Oak

Bluetooth Ηχείο

2699.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
2176.61
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Bang & Olufsen Βeoplay A9 4th Gen White/Oak
Bluetooth Ηχείο

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

199620
Bang & Olufsen Βeoplay A9 4th Gen White/Oak

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Το Βeoplay A9 είναι μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της Bang & Olufsen, καθώς αποτελεί ένα ισχυρό high-end music streaming σύστημα 480W, αξεπέραστου design και μοναδικής αισθητικής. Η κατασκευή του έχει γίνει με premium επιλεγμένα υλικά, με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και με σχεδιασμό ο οποίος το καθιστά αναπόσπαστο στοιχείο του εσωτερικού χώρου και βελτιώνει το συνολικό status της οικείας σου.

Χαρακτηριστικά

Εύρος Ισχύος: 301+ Watt
Σύνδεση: Ασύρματα
Διάρκεια Μπαταρίας: Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για: Σπίτι
Αδιαβροχοποίηση: Δεν διαθέτει
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β): 701x908x415 (με stand)701x213 (σε τοίχο)
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Πρόκειται για ένα προϊόν lifestyle, το οποίο συνεχίζει επιτυχώς τη συνεργασία της Bang & Olufsen με την Kvadrat, συνδυάζοντας έτσι την υψηλή ποιότητα audio με την ανώτατη αισθητική των υλικών κατασκευής, ενώ παράλληλα εγγυάται την αξιοπιστία και αντοχή του ηχείου σε βάθος χρόνου.

Το Beoplay A9 είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και λειτουργικό, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε οποιοδήποτε σημείο στο πάτωμα ενός δωματίου με τα εργονομικά stand, είτε ακόμα και σε έναν τοίχο, με το επιπρόσθετο ειδικό εξάρτημα στερέωσης. Το Beoplay A9 εντάσσεται στην κατηγορία Connected Audio, δίνοντάς σου έτσι τη δυνατότητα σύνδεσής του με άλλα ηχεία (τεχνολογία Beolink Multiroom) και ταυτόχρονης αναπαραγωγής της αγαπημένης σου μουσικής σε κάθε χώρο της οικείας.

Επιπλέον, με το ενσωματωμένο Google Chromecast, τη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth 4.0, Airplay και DLNA αλλά και την άμεση σύνδεση σε Spotify Connect, Deezer και TuneIn, μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία τραγουδιών, playlist και ραδιοφωνικών σταθμών.

Google Voice Assistant

Με το Beoplay A9 μπορείς να  χρησιμοποιείς την τεχνητή νοημοσύνη. Πρακτικά, μπορεί να προσφέρει περισσότερες λειτουργίες πέρα από την αναπαραγωγή ήχου, χάρη στον βοηθό φωνής Google Voice Assistant. Όλες αυτές οι δυνατότητες είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω εφαρμογής για smartphone ή tablet.

Το Beoplay A9 σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις, χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές για διάφορες λειτουργίες και εργασίες όπως η δημιουργία μιας playlist με την αγαπημένη σου μουσική, για αναζήτηση στο διαδίκτυο, μέχρι το χειρισμό συνδεδεμένων οικιακών συσκευών.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Εύρος Ισχύος
301+ Watt
Σύνδεση
Ασύρματα
Διάρκεια Μπαταρίας
Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για
Σπίτι
Αδιαβροχοποίηση
Δεν διαθέτει
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
701x908x415 (με stand)701x213 (σε τοίχο)
Ενδείκνυται για
Σπίτι
Βάρος σε gr
14700
Multiroom
Διαθέτει
Smart Assistant
Διαθέτει
Συμπεριλαμβάνονται
Front cover , 3 x ξύλινα πόδια , Καλώδιο τροφοδοσίας , οδηγό γρήγορης εκκίνησης
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.bang-olufsen.com
Ισχύς
1500 Watt
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια