Λύσεις για επιχειρήσεις
900054

Apple Arcade για 5 μήνες

Δωρεάν
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Δωρεάν
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Apple Arcade για 5 μήνες

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

900054
Apple Arcade για 5 μήνες
Δωρεάν
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Δωρεάν
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

Προστέθηκε στη λίστα “λίστα για σπίτι”

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Με το Apple Arcade έχεις για 5 μήνες απολαμβάνεις απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 180 άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός app. Έως και έξι άτομα μπορούν να παίξουν στο iPhone, το iPad, το Apple TV ή τον Mac σου.

Χαρακτηριστικά

Site: https://www.apple.com/
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Apple Arcade

180+ παιχνίδια. Μηδέν διαφημίσεις

Ατελείωτο gaming, διασκέδαση χωρίς όρια

Απόλαυσε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 180 άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός app. Έως και έξι άτομα μπορούν να παίξουν στις συσκευές σου Apple. Δοκίμασέ το δωρεάν στο App Store (1). Κατέβασέ το για να παίξεις offline (2) και παίξε στο στο iPhone, το iPad, το Apple TV ή τον Mac σου. Λειτουργεί επίσης με τα χειριστήρια παιχνιδιών σου (3). Το απόρρητό σου αποτελεί δέσμευση για την Apple.

Η διαθεσιμότητα των παιχνιδιών διαφέρει ανάλογα με τη συμβατότητα υλικού και λογισμικού.

1. €4,99/μήνα μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, μόνο για νέους συνδρομητές. Χωρίς καμία δέσμευση. Το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, έως ότου να ακυρωθεί.

2. Για ορισμένα παιχνίδια του Apple Arcade στο Apple TV απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο.

3. Τα χειριστήρια παιχνιδιών λειτουργούν με επιλεγμένα παιχνίδια και πωλούνται χωριστά. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανά χώρα. Συμβατό με ασύρματα χειριστήρια Xbox με Bluetooth, PlayStation DUALSHOCK 4, και χειριστήρια παιχνιδιών MFi.

Σημείωση: Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβεις το link ενεργοποίησης όπου θα σε οδηγήσει στην επίσημη σελίδα της Apple για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Site
https://www.apple.com/

Αξιολογήσεις & Σχόλια