Λύσεις για επιχειρήσεις
172339

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray 64GB

Κινητό Smartphone

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray 64GB
Κινητό Smartphone

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

172339
Samsung Galaxy S8 Orchid Gray 64GB

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

To smartphone Samsung Galaxy S8 είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και απόδοσης. Η Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια προσφέρει μία νέα εμπειρία χρήσης, ο σαρωτής ίριδας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας αλλά και ταχύτατη πρόσβαση στα δεδομένα σου, ενώ η Dual Pixel κάμερα του Galaxy S8 με φακό f1.7 και αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας, υπόσχεται να απαθανατίσει τις αγαπημένες σου στιγμές με κάθε λεπτομέρεια.

Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM σε GB: 4
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες: 6.1
Κύρια Κάμερα: 13 Mp
Selfie Κάμερα: 5 Mp
Πλήθος Πυρήνων: Octa Core
Χωρητικότητα σε GB: 64
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Samsung Galaxy S8:

Δες το Hands-On Live Video από το Λονδίνο

Σχεδιασμός:

Το γεμάτο στιλ Galaxy S8 αναιρεί τα όρια στο σχεδιασμό. Η οθόνη χωρίς όρια ενώνεται πανέμορφα με τις συμμετρικές μεταλλικές άκρες για μια αδιάλειπτη εμφάνιση και προσφέρει εκπληκτικό σχεδιασμό και μία νέα εμπειρία χρήσης.

Εκπληκτικός σχεδιασμός σε μια εργονομική λαβή

Το λεπτό Galaxy S8 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και λείες, κυρτές άκρες που δημιουργούν ένα λεπτό σχεδιασμό.

Ο συμμετρικός σχεδιασμός στις δύο πλευρές διασφαλίζει ότι το Galaxy S8 θα χωράει άνετα στο ένα σου χέρι.
  • Premium σχεδιασμός μέταλλου και γυαλιού
  • Λεπτός σχεδιασμός με μειωμένο πλαίσιο και κυρτές άκρες
  • Μεγαλύτερη οθόνη
  • Συμμετρικός σχεδιασμός για άνετο κράτημα

Η μεγαλύτερη οθόνη που υπάρχει σε Galaxy S

Το Galaxy S8 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη από όλα τα smartphone της σειράς Galaxy S. Με μέγεθος οθόνης 5.8 ιντσών, το Galaxy S8 σου δίνει την εμπειρία θέασης που δεν έχεις ξαναδεί.

Οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες

Το Galaxy S8 διαθέτει οθόνη με στρογγυλεμένες γωνίες η οποία ενώνεται πανέμορφα με τις κυρτές άκρες του σώματος της συσκευής, για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό smartphone.

Νέα εμπειρία χρήσης:

Το Galaxy S8 είναι τόσο εύκολο να το χρησιμοποιήσεις που θα μοιάζει προέκταση του χεριού σου. Μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλη σου την οθόνη με τη λειτουργία "Mε ένα χέρι", ενώ μπορείς να μεταβείς στην οθόνη εφαρμογών με μια απλή σάρωση. Τα νέα εικονίδια μαρκάρονται με συγκεκριμένα χρώματα, ώστε να βρίσκεις εύκολα αυτό το οποίο ψάχνεις.

Ενστικτώδης σχεδιασμός εικονιδίων

Τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να βρεις την εφαρμογή που ψάχνεις με το Galaxy S8. Όλα τα εικονίδια εφαρμογών κατηγοριοποιούνται με βάση το χρώμα, ώστε να αναγνωρίζεις εφαρμογές στη στιγμή. Ο σχεδιασμός των εικονιδίων έχει επίσης αναθεωρηθεί, με νέο σχεδιασμό που αποτελείται από απλές λευκές γραμμές. Αυτά τα εικονίδια αντανακλούν τις αντιθέσεις του φωτός και της σκιάς, του επιπέδου και της διάστασης.

Ενισχυμένη Always On Display

Η Always on Display (AOD) έχει επανασχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος. Διαθέτει νέο αναλογικό ρολόι και προσφέρει πρόσβαση σε επιπλέον πληροφορίες με απλές επιλογές.

Ρυθμιζόμενο μέγεθος οθόνης

Κανένα σημείο της μεγάλης οθόνης του Galaxy S8 δε θα βρεθεί εκτός αγγίγματος
Ενεργοποίησε τη λειτουργία ενός χεριού για να μειώσεις το μέγεθος οθόνης και να διασφαλίσεις, ότι φτάνεις όλες τις γωνίες μόνο με τον αντίχειρά σου. Μπορείς επίσης να σαρώσεις κάθετα την Αρχική Οθόνη αντί να επιλέξεις το εικονίδιο εφαρμογών.

Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια:

Η οθόνη χωρίς όρια του Galaxy S8 διαθέτει πλαίσιο λεπτό όσο ένα ξυράφι και παίζει περιεχόμενο σε αναλογία 18.5:9 για να βυθιστείς στην εικόνα. Ό,τι και αν παρακολουθείς, η μεγάλη sAMOLED οθόνη θα ζωντανέψει το περιεχόμενο με πλούσια χρώματα, λεπτομέρειες και εκπληκτική ανάλυση.

Κάνε περισσότερα από κάθε γωνία

Μπορείς να κάνεις περισσότερα με το Galaxy S8 όπως και αν το κρατάς
Οι ταινίες θα γεμίσουν την οθόνη 18.5:9 όταν παρακολουθείς σε οριζόντια προβολή, ενώ μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες με λιγότερο scrolling όταν περιηγείσαι σε εφαρμογές σε κάθετη προβολή.

Ομαλό Multitasking

Η επεκταμένη οθόνη του Galaxy S8 είναι ιδανική για multitasking. Εάν θέλεις να κάνεις chat με του φίλους σου ενώ παρακολουθείς ένα βίντεο, απλά άνοιξε την αγαπημένη σου εφαρμογή μαζί με το video player χρησιμοποιώντας το Multi Window, και γράψε μηνύματα με το πληκτρολόγιο χωρίς να κρύβεται το video. Ενώ το Multi Window αλλάζει το μέγεθος όλου του παραθύρου της εφαρμογής, το Snap Window εμφανίζει μόνο μια επιλεγμένη περιοχή ενώ το περιεχόμενό του ενημερώνεται.

Ανασχεδιασμένο κουμπί Αρχικής

Το Galaxy S8 συνεχίζει τον κλασσικό σχεδιασμό των Samsung smartphones με το να τοποθετεί τα κουμπιά Αρχική, Πίσω και Πρόσφατα πάνω στην οθόνη. Το κουμπί Αρχικής με αισθητήρα πίεσης δονείται και ενεργοποιείται όταν το πιέζεις πιο δυνατά, ώστε να διασφαλίζει τη χρήση ενός πραγματικού κουμπιού.

Ασφάλεια και προστασία δεδομένων:

Ο σαρωτής ίριδας του Galaxy S8 προσφέρει αναβαθμισμένους ελέγχους ασφάλειας και ταχύτητα. Προστατεύει τα προσωπικά σου δεδομένα ώστε να μην πέσουν σε λάθος χέρια, ενώ σου επιτρέπει να ξεκλειδώσεις εύκολα και γρήγορα το κινητό σου.

Προηγμένο σύστημα ασφάλειας

Ο Σαρωτής Ίριδας του Galaxy S8 αποτελεί ένα από τα πιο ακριβή συστήματα βιομετρικής αναγνώρισης σε ένα smartphone. Η ίριδα είναι σχεδόν αδύνατον να αντιγραφεί καθώς διαθέτει μοναδικό πρότυπο το οποίο δεν είναι ίδιο ούτε στην περίπτωση των πανομοιότυπων δίδυμων.

Ξεκλείδωσε το κινητό σου με την ίριδά σου

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαρωτή ίριδας για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να σαρώσεις την οθόνη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλίσει τα IDs και τους κωδικούς ιστοσελίδων, ώστε να συνδέεσαι άμεσα.

Αναβαθμισμένη ασφάλεια δεδομένων

Ο Ασφαλής Φάκελος είναι μια προστατευμένη περιοχή για όλα τα προσωπικά σας αρχεία, τις εφαρμογές τραπεζών και των ψηφιακών αντιγράφων των σημαντικών σου αρχείων, όπως το διαβατήριό σου. Μπορείς να μεταφέρεις εύκολα εφαρμογές και αρχεία στον Ασφαλή Φάκελο χρησιμοποιώντας το απλό μενού και να έχεις πρόσβαση με το σαρωτή ίριδας.

Dual Pixel Camera:

Η Dual Pixel κάμερα του Galaxy S8 με το φακό f1.7 και την αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας τραβά εικόνες που καθηλώνουν κάθε φορά. Είτε απαθανατίζεις τη νυχτερινή όψη του ουρανού μιας πόλης είτε όταν είσαι στο club με φίλους, οι φωτογραφίες σου θα είναι πάντα φωτεινές και καθαρές. Η εμπρόσθια κάμερα των 8 MP χρησιμοποιεί αναγνώριση προσώπου για έξυπνο autofocus, επιτρέποντας να βγάλεις την τέλεια selfie.

Κράτα ζωντανή τη στιγμή με την Dual Pixel Camera

Η 12MP κύρια κάμερα του Galaxy S8 χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dual Pixel για εξαιρετικά γρήγορο autofocus. Τώρα μπορείς να κρατήσεις καθαρά τα κινούμενα αντικείμενα και να μη χάσεις καμία σημαντική για εσένα στιγμή. Διαθέτει επίσης φακό f1.7 και μεγάλο μέγεθος pixel 1.4μm για φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Άψογες Selfie

Η εμπρόσθια αναβαθμισμένη κάμερα του Galaxy S8 με το φακό f1.7 είναι τέλεια για να βγάζεις φωτεινές selfie υψηλής ανάλυσης σε κλειστούς χώρους. Είναι το πρώτο Galaxy smartphone με εμπρόσθια κάμερα που υποστηρίζει έξυπνο autofocus, το οποίο, όταν συνδυάζεται με την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, διασφαλίζει ότι εσύ και οι φίλοι σου φαίνεστε πεντακάθαρα.

Καθαρές και ζωντανές λήψεις

Η αναβαθμισμένη επεξεργασία εικόνας του Galaxy S8 διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σου να είναι καθαρές και γεμάτες ζωντάνια. Όταν βγάζεις λήψεις κινούμενων αντικειμένων, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ή όταν κάνεις zoom, η κάμερα τραβάει πολλαπλές λήψεις γρήγορης διαδοχής και τις συνδυάζει σε μια καθαρή και ζωντανή φωτογραφία.

Υψηλές επιδόσεις:

Κάνε περισσότερα με το Galaxy S8

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή 10 nm ώστε να υποστηρίζει πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα. Τα τραγούδια σου ποτέ δεν ακούγονταν τόσο καλά όσο τώρα, με τα νέα ακουστικά ρυθμισμένα από την AKG καθώς και με τη νέα ακουστική τεχνολογία. Διαθέτει επίσης επεκτάσιμη μνήμη η οποία μπορεί να γεμίσει με όλες σου τις φωτογραφίες, ταινίες και μουσική. Ότι κι αν κάνεις, δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για τη ζωή της μπαταρίας σου, μιας και το Galaxy S8 διαθέτει ασφαλή και μεγάλη σε διάρκεια ζωής μπαταρία.

Ισχυρές επιδόσεις

Το Galaxy S8 ενδυναμώνεται από τον ταχύτατο επεξεργαστή 10 nm, ώστε να τρέχεις πολλαπλές λειτουργίες ταυτόχρονα με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας μπαταρίας. Τώρα μπορείς να ευχαριστηθείς μια απρόσκοπτη εμπειρία ακόμα και όταν παίζεις απαιτητικά σε γραφικά παιχνίδια.

Μεγάλη ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη

Το Galaxy S8 διαθέτει βαθμό πιστοποίησης ανθεκτικότητας σε νερό και σκόνη IP68 ώστε να το χρησιμοποιείς με ασφάλεια κάτω από τη βροχή ή δίπλα στην πισίνα. Η μεμβράνη Gore-Tex και η στεγανοποίηση με καουτσούκ το προστατεύουν από το νερό. H πιστοποίηση IP68 σε νερό και σκόνη επιτρέπει βύθιση σε έως και 1.5m γλυκού νερού για 30 λεπτά της ώρας. Η φόρτιση διακόπτεται αυτόματα όταν η συσκευή έχει βραχεί ώστε να αποτρέψει τυχόν βραχυκύκλωμα.

Αναβαθμισμένος ήχος:

Ανώτατη εμπειρία ήχου

Με τα νέα ακουστικά του Galaxy S8 εντός της συσκευασίας, μπορείς να απολαύσεις ήχο υψηλής ποιότητας, ρυθμισμένα από την AKG. Τα ηχεία διπλής εξόδου παρέχουν αναβαθμισμένο ήχο σε όλες τις συχνότητες, και τα ακουστικά υβριδικού καναλιού αποκόπτουν τους εξωτερικούς ήχους για να ακούς μόνο τα αγαπημένα σου τραγούδια. Αυτά τα ακουστικά είναι επίσης βολικά να τα φοράς και διαθέτουν καλώδια από ύφασμα για να αποφευχθεί το μπλέξιμο.

Ακόμα πιο πλούσιος ήχος

Το Galaxy S8 υποστηρίζει αρχεία ήχου υψηλής ποιότητας ώστε να μπορείς να ευχαριστηθείς μοναδικές ηχητικές εμπειρίες. Δε χρειάζεται κάποιο εξωτερικό μετατροπέα DAC (μετατροπέα ψηφιακού σε αναλογικό) ή DAP (συσκευή αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου) για να παίξεις μουσικά αρχεία υψηλής ποιότητας, καθώς χρησιμοποιείται τεχνολογία PCM και DSD για να παραχθεί ήχος υψηλής ποιότητας.

Ακούστε μαζί

Με το Galaxy S8, είναι πιο εύκολο από ποτέ να ακούσεις μουσική παρέα με άλλους. Το Bluetooth Dual Audio μπορεί να παίζει μουσική σε δύο συσκευές ταυτόχρονα, ώστε εσύ και ο φίλος σου να μπορείς να ακούσεις μουσική ενώ φοράς ξεχωριστά ακουστικά. Μπορείς να παίζεις ήχους από διαφορετικές εφαρμογές ταυτόχρονα από το smartphone σου και από συμβατές συσκευές Bluetooth με το Separate App.

Επεκτάσιμη μνήμη:

Τεράστια χωρητικότητα

Μπορείς να κουβαλάς μαζί σου φωτογραφικά album, video σε 4Κ και τα αγαπημένα σου τραγούδια παντού με το Galaxy S8. Διαθέτει επαρκή εσωτερική μνήμη 64GB για τις καθημερινές σου ανάγκες αποθήκευσης. Εάν θέλεις να επεκτείνεις τη μνήμη, μπορείς να εισάγεις μια κάρτα microSD έως 256GB.

Αξιόπιστη μπαταρία:

Ασφαλής μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας

Η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία του Galaxy S8 είναι πιο ασφαλής και αξιόπιστη από ποτέ. Μπορείς να απολαύσεις παιχνίδια και video με τις ώρες χάρη στην μπαταρία, η οποία υποστηρίζει επίσης ταχεία και ασύρματη φόρτιση.

Έξυπνες λειτουργίες:

Το Galaxy S8 κάνει τα πάντα εύκολα

Σου παρέχει τον προσωπικό σου βοηθό, το Bixby, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες πληροφόρησης μέσα από το Bixby Vision. Όταν συνδυάζεται με τον πίνακα Hello Bixby και μέσω της λειτουργίας Υπενθύμιση, το Galaxy S8 σε βοηθά να κάνεις αυτό που θέλεις, όταν το θέλεις.

Δες περισσότερα από αυτά που βλέπουν τα μάτια σου

Το Bixby Vision χρησιμοποιεί την κάμερα και αναλύει περιεχόμενο πάνω στην οθόνη με ένα εύρος χρήσιμων πληροφοριών. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να μεταφράσεις κείμενο, να σαρώσεις barcodes και QR codes ώστε να δεις σχετικές πληροφορίες ή να βρεις το προϊόν που έχεις μπροστά σου online. Όταν ταξιδεύεις σε νέα μέρη, απλά κράτησε το Galaxy S8 μπροστά σε ένα αξιοθέατο ώστε να πάρεις πληροφορίες για την περιοχή ή να βρεις δημοφιλή μέρη κοντά σου.

Μάθε περισσότερα για τον κόσμο γύρω σου

Το Bixby Vision αναλύει το περιεχόμενο των φωτογραφιών από τη Συλλογή και το internet, ή την εικόνα από το σκόπευτρο της κάμερας, και σου παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και υπηρεσίες. Από το να μεταφράσεις κείμενο έως το να αναζητήσεις ίδια ή παρόμοια προϊόντα online.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM σε GB
4
Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες
6.1
Κύρια Κάμερα
13 Mp
Selfie Κάμερα
5 Mp
Πλήθος Πυρήνων
Octa Core
Χωρητικότητα σε GB
64
Εύρος Οθόνης
6 ίντσες και άνω
Μοντέλο Επεξεργαστή
Exynos 8895
Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Δυνατότητα Βιντεοκλήσης
Υποστηρίζεται
Εγγραφή Video
4K
Δέκτης GPS
Υποστηρίζεται
GPRS
Υποστηρίζεται
Edge
Υποστηρίζεται
Φλάς
Led Flash
Χρώμα
Γκρί
Λειτουργικό
Android
Βάρος σε gr
152
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
148.9 x 68.1 x 8
Αναμονή (h)
100.0
Συμπεριλαμβάνονται
Handbook,Travel adapter, Handsfree, Data cable, USB adaptor, USB Type C adaptor, Ejection pin, Quick Start guide
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.samsung.com/gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια