183531

Samsung Galaxy S9 Black

Κινητό Smartphone

Samsung Galaxy S9 Black
Κινητό Smartphone

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

183531
Samsung Galaxy S9 Black

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

To smartphone Samsung Galaxy S9 εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και τις επιδόσεις του. Η Super Amoled οθόνη χωρίς όρια προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μεταφέρθηκε σε πιο άνετη θέση και παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ενώ ο φακός της κάμερας του Galaxy S9 με διάφραγμα f1.5 είναι ένας από τους πιο φωτεινούς που έχουν κυκλοφορήσει σε ένα smartphone.

Χαρακτηριστικά

Έκδοση Λειτουργικού: Android 8.0 (Oreo)
Επεξεργαστής: Octa Core (4x 2.7GHx & 4x 1.7GHz)
Μνήμη (Ram): 4 GB
Μέγεθος Οθόνης: 5,8"
Κύρια Κάμερα: 12 Mp
Selfie Κάμερα: 8 Mp
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Samsung Galaxy S9:

Σχεδιασμός & Οθόνη

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S9 εστιάζει στην απουσία του οτιδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη χρήση σου. Οι γραμμές σχεδιασμού του σώματος της συσκευής είναι πλέον πολύ λεπτές, ενώ η βελτιωμένη οθόνη του, αναμειγνύεται σχεδόν απρόσκοπτα με το μαύρο πλαίσιο.

Εξαιρετικά άνετη χρήση

Οι λείες στρογγυλεμένες άκρες διασφαλίζουν άνετη χρήση καθώς κρατάς το Galaxy S9 στο ένα χέρι.

Δακτυλικό Αποτύπωμα

Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος του Galaxy S9 μεταφέρθηκε σε πιο άνετη θέση. Απλά κράτησε το τηλέφωνο για να ανακαλύψεις πως το δάκτυλό σου ταιριάζει άνετα στον αισθητήρα.

Premium χρώματα & υλικά

Μπορείς να επιλέξεις σε διαφορετικά premium χρώματα που ταιριάζουν στο στιλ σου: Midnight Black, Coral Blue, Lilac Purple. Το Gorilla Glass 5 και το αλουμίνιο σειράς 7000, παρέχουν ανθεκτικότητα και μια πολυτελή εμφάνιση.

Η οθόνη αναμειγνύεται με το σώμα

Η οθόνη του Galaxy S9 διαθέτει ακόμα πιο βαθιά απόχρωση μαύρου. Αναμειγνύεται ιδανικά με το υπόλοιπο πλαίσιο της συσκευής και ενδυναμώνει ακόμα περισσότερο το σχεδιασμό της.

Τεράστια οθόνη

Τα Galaxy S9 διαθέτει τεράστια οθόνη με αναλογία εικόνας 18.5:9. Ιδανική αναλογία για gaming, chat, πλοήγηση, και άλλα. Κάνε ακόμα περισσότερα χωρίς περιορισμούς.

Πραγματικό multitasking

Η τεράστια οθόνη του Galaxy S9 υποστηρίζει εξαιρετικά το multitasking. Ενεργοποίησε ταυτόχρονα 2 εφαρμογές και χρησιμοποίησέ τις πλάι πλάι.

Πολλαπλές εργασίες με τα ζεύγη εφαρμογών

Τα ζεύγη εφαρμογών, σου επιτρέπουν να ενεργοποιήσεις δυο εφαρμογές με μια κίνηση στη διαχωρισμένη οθόνη. Ενεργοποίησε τις αγαπημένες σου εφαρμογές άμεσα και δούλεψε πιο αποτελεσματικά.

Κάμερα:

Κάνε περισσότερα με την κάμερα του Galaxy S9

Οι νέοι ισχυροί αισθητήρες σε συνδυασμό με το πιο φωτεινό φακό (F1.5), σου επιτρέπουν να συλλαμβάνεις πιο ζωντανές φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Εάν επιθυμείς να δεις ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια, το Galaxy S9 είναι το smartphone που χρειάζεσαι
Μπορείς να γράψεις βίντεο στα 960 καρέ το δευτερόλεπτο και να το ξαναζήσεις στη λειτουργία "Πολύ Αργή Κίνηση". Θα βλέπεις καθαρά ό,τι μέχρι τώρα δεν μπορούσες στην καθημερινότητα. Μπορείς επίσης να μετατρέψεις τον εαυτό σου σε avatar και να μοιραστείς μοναδικά αυτοκόλλητα του εαυτού σου.

Διπλό διάφραγμα φακού

Το διπλό διάφραγμα του φακού του Galaxy S9 λειτουργεί όπως και η ίριδα του ανθρώπινου ματιού: Μεγαλώνει καθώς μειώνεται το φως και συστέλλεται καθώς το φως στο περιβάλλον αυξάνεται.

Ακόμα και σε περιβάλλον με πολύ φως, οι λεπτομέρειες στη φωτογραφία μπορεί να χαθούν και οι φωτογραφίες να εμφανίζονται ξεθωριασμένες. Το Galaxy S9 αναγνωρίζει το φως στο περιβάλλον και ρυθμίζει αυτόματα το διάφραγμα σε F2.4. Οι φωτογραφίες είναι πιο καθαρές και ζωντανές, γεμάτες λεπτομέρεια.

Ο φακός F1.5 του Galaxy S9 είναι ένας από τους πιο φωτεινούς φακούς που έχουν κυκλοφορήσει σε smartphone. Επιτρέπει πιο πολύ φως μέσα από το φακό, ώστε να βγάζεις μαγευτικά νυχτερινά τοπία με λεπτομέρεια και σωστό χρώμα στη φωτογραφία. Δεν θα χάσεις ξανά αυτά τα μοναδικά χρώματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο φακός με διάφραγμα F1.5 του Galaxy S9 με OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας) θα βοηθήσει να βγάλεις αυτή την τέλεια φωτογραφία που επιθυμείς. Απαθανάτισε κάθε κρυφή λεπτομέρεια, κάθε σκιά χωρίς θόλωση, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Super Speed Dual Pixel αισθητήρας

Ο νέος αισθητήρας εικόνας "Super Speed Dual Pixel" του Galaxy S9 είναι εξοπλισμένος με ειδικό κύκλωμα και μνήμη DRAM, ώστε να διαβάζει εικόνες πολύ γρήγορα, πριν τις αποστείλει στον επεξεργαστή εφαρμογών. Αυτός ο νέος σχεδιασμός προσθέτει επιπλέον μνήμη και επιτρέπει γρήγορη προσπέλαση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα εικόνας, πιο γρήγορη καταγραφή στη λειτουργία "Πολύ Αργή Κίνηση", και λιγότερο θόρυβο καθώς βγάζεις φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο αισθητήρας εικόνας του Galaxy S9, "Super Speed Dual Pixel", ενισχύει τη μείωση θορύβου και καθαρότητα της εικόνας καθώς αναμειγνύει 12 καρέ σε μια λήψη. Αιχμαλώτισε όμορφες φωτογραφίες γεμάτες λεπτομέρεια στο σκοτάδι. Κανένα άλλο smartphone δεν έχει τέτοια κάμερα για νυχτερινές λήψεις.

Super Slow Motion λειτουργία

Στη λειτουργία "Πολύ Αργή Κίνηση", μπορείς να γράψεις έως και 20 τμήματα βίντεο σε 960fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο), τέσσερις φορές πιο γρήγορα από τα περισσότερα smartphone. Χρησιμοποίησε τη λειτουργία "Αυτόματο" για να χρησιμοποιήσεις την "Αυτόματη Αναγνώριση Κίνησης", η στιγμή θα συλληφθεί αυτόματα αμέσως μόλις το αντικείμενο μπει μέσα στο παράθυρο "Αναγνώρισης Κίνησης". Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τη "Χειροκίνητη Λειτουργία" και πατώντας το κουμπί "Πολύ Αργή Κίνηση" να συλλάβεις τη στιγμή που σε ενδιαφέρει. Επίλεξε "Αναπαραγωγή" και δες ξανά τις αντιδράσεις σου.

Γρήγορη και πιο ακριβής εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Ο "Super Speed Dual Pixel" αισθητήρας εικόνας του Galaxy S9 επιτρέπει πιο γρήγορη και πιο ακριβή εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τώρα, μπορείς να εστιάσεις στο χαρούμενο πρόσωπο του παιδιού σου πίσω από τα κεράκια γενεθλίων και να κρατήσεις αυτή την εικόνα για πάντα.

My Emoji λειτουργία

Δοκίμασε τη νέα λειτουργία επικοινωνίας του Galaxy S9, τα "My Emoji". Με τα 18 προσωποποιημένα emoji ανά avatar, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τους αγαπημένους σου και να δώσεις ένα ακόμα πιο φιλικό τόνο στις συζητήσεις σας.

Εστίαση σε πραγματικό χρόνο

Η "Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο" του Galaxy S9 σου επιτρέπει να ρυθμίζεις το βάθος πεδίου στη φωτογραφία σου σε πρώτο χρόνο, είτε καθώς βγάζεις τη φωτογραφία, είτε μετά τη λήψη της. Είναι τόσο εύκολο, που θα χαρείς να βγάζεις εντυπωσιακά πορτραίτα κάθε στιγμή.

Μπορείς να αναβαθμίσεις την "Εστίαση σε Πραγματικό Χρόνο" με το να προσθέσεις απαλά εφέ φωτισμού και σχημάτων. Η λειτουργία αυτή μετατρέπει τις καθημερινές σου φωτογραφίες σε μοναδικές δημιουργίες που μπορείς να μοιραστείς με φίλους και οικογένεια. Τώρα, μπορείς να δημιουργήσεις φωτογραφίες που θα στολίζουν το σπίτι σου.

Καθηλωτική εμπειρία:

Η νέα οθόνη "Χωρίς Όρια" του Galaxy S9 και τα stereo ηχεία, θα βελτιώσουν δραματικά την εμπειρία χρήσης σου. Με ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας και ήχο virtual surround, τα βίντεο παίρνουν ζωή. Τα stereo ηχεία, ρυθμισμένα με Dolby Atmos από την AKG, θα σε μεταφέρουν σε ρεαλιστικές ιστορίες που κόβουν την ανάσα.

Με την προηγμένη οθόνη "Χωρίς Όρια" του Galaxy S9, θα νιώθεις πως παρακολουθείς ταινία στο σινεμά,όπου κι αν βρίσκεσαι. Προσφέρει ιδανική προβολή ακόμα και κάτω από τον ήλιο, και αποτυπώνει όλο το φάσμα χρωμάτων.

Ιδανική ένωση σώματος με οθόνη

Το πλαίσιο της οθόνης του Galaxy S9 είναι σχεδόν μηδενικό και ο αισθητήρας της ίριδας ενσωματώνεται, ώστε να δημιουργήσει μια ιδανική ένωση σώματος με οθόνη. Δεν υπάρχει τίποτα να σε αποσπά, ώστε η εμπειρία θέασής σου να είναι όσο πιο καθηλωτική γίνεται.

Αναβαθμισμένη ποιότητα ήχου

Τα ενσωματωμένα stereo ηχεία του Galaxy S9 είναι ρυθμισμένα από την AKG, ώστε ο ήχος να γίνεται 1.4 φορές πιο δυνατός. Το μπάσο έχει ενισχυθεί επίσης. Θα κερδίσεις πιο πλούσιο ήχο χωρίς απώλειες και θα αναβαθμίσεις την ποιότητα του ήχου σου.

Dolby Atmos

Με το Dolby Atmos, ο ήχος κινείται γύρω σου σε χώρο τριών διαστάσεων, ώστε να νιώθεις ότι είσαι μέσα στη δράση. Το Dolby Atmos σε μεταφέρει από το κανονικό στο εξωπραγματικό. Είτε χρησιμοποιείς τα ακουστικά σου, είτε ακούς από τα stereo ηχεία, η εμπειρία ήχου θα σε καθηλώσει.

Εξωπραγματικές επιδόσεις

Οι επιδόσεις του Galaxy S9 έχουν μεγιστοποιηθεί σε κάθε στροφή. Η επεξεργασία είναι πιο γρήγορη, και μπορείς να σώσεις όσα περισσότερα δεδομένα επιθυμείς. Ο ισχυρός επεξεργαστής και οι δυνατότητες εγγραφής UHD θα σε εκπλήξουν ευχάριστα. Και με την αναβαθμισμένη ασφάλεια, μπορείς να χαρείς όλες αυτές τις λειτουργίες ξέγνοιαστα.

Ισχυρός επεξεργαστής

Ο νέος ισχυρός επεξεργαστής 10nm του Galaxy S9, Exynos 9810, σε συνδυασμό με 4 GB RAM και ειδικό σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται και σε δορυφόρους, διατηρεί ακόμα περισσότερο την ενέργεια της μπαταρίας, αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει μεγαλύτερα φορτία επεξεργασίας. Έτσι, θα απολαμβάνεις ακόμα πιο ομαλό multitasking και θα παίζεις παιχνίδια με έντονα γραφικά όλη μέρα.

Εσωτερική μνήμη

Το Galaxy S9 διαθέτει 64GB εσωτερική μνήμη, ιδανική για την καθημερινότητά σου.

Πέρα από το 1Gbit LTE

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Galaxy S9 μπορεί να κατεβάσει δεδομένα έως 20% πιο γρήγορα, στα 1.2 Gbps. Είτε παρακολουθείς βίντεο, είτε παίζεις παιχνίδια, τα πάντα θα γίνονται ακόμα πιο γρήγορα.

Ανθεκτικότητα σε νερό & σκόνη

Το Galaxy S9 διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68 σε νερό και σκόνη, ώστε να το χρησιμοποιείς χωρίς άγχος στην καθημερινότητά σου.

Εγγραφή UHD βίντεο

Με το Galaxy S9 μπορείς να γράφεις βίντεο UHD στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, διπλάσια καρέ από τα καρέ που ήταν διαθέσιμα στα προηγούμενα Galaxy. Το προαιρετικό codec HEVC, σου επιτρέπει να συμπιέζεις τα βίντεο πιο αποτελεσματικά και να μειώνεις το μέγεθος των αρχείων. Έτσι, μπορείς να γράφεις περισσότερα βίντεο, και κάθε ένα από αυτά θα είναι πιο καθαρά και πιο ζωντανά. Δες τις λεπτομέρειες μέσα στις λεπτομέρειες.

Έξυπνη Αναγνώριση

Η "Αναγνώριση" στο Galaxy S9 συνδυάζει την ίριδα και το πρόσωπο, ενώ το τηλέφωνό σου βελτιστοποιεί τη διαδικασία σε κάθε περίσταση. Επειδή οι δύο αυτές εργασίες λειτουργούν συγχρονισμένα, το Galaxy S9 γίνεται ακόμα πιο αξιόπιστο και λιγότερο ευάλωτο. Για τη δική σου ασφάλεια.

Μπαταρία & ασύρματη φόρτιση

Η μπαταρία του Galaxy S9 δεν θα σε απογοητεύσει. Και όταν είναι στιγμή να φορτίσεις το κινητό σου, δεν χρειάζεσαι καλώδια. Απλά τοποθέτησέ το σε μια ασύρματη βάση φόρτισης και αυτό ήταν όλο.

Ρύθμιση χρήσης μέσω της "Διαχείρισης Συσκευής"

Μπορείς να ρυθμίσεις την απόδοση της μπαταρίας του Galaxy S9, με το να ρυθμίσεις επιλογές μέσα από τη "Διαχείριση Συσκευής". Στη λειτουργία "Εξοικονόμησης", μπορείς να εξοικονομήσεις ενέργεια με το να αλλάξεις την ανάλυση της οθόνης και τη φωτεινότητα και με το να περιορίσεις την ταχύτητα του επεξεργαστή και τη χρήση δικτύου στο παρασκήνιο. Μπορείς επίσης, να επεκτείνεις τη διάρκεια χρήσης της μπαταρίας με τη λειτουργία "Εποπτεία Ισχύος Εφαρμογών".

Bixby Vision:

Γνώρισε το ακόμα πιο "έξυπνο" Bixby Vision, με το ανανεωμένο περιβάλλον χρήσης. Αντί να περιμένεις για υποδείξεις, μπορείς να επιλέξεις την "Αγορά", τη "Ζωντανή Μετάφραση" (Κείμενο), τα "Μέρη" κ.ά. Δεν είσαι σίγουρος για το τι είναι αυτό που έχεις μπροστά σου; Ρώτησε το Bixby για πληροφορίες. Εάν ψάχνεις για ενδιαφέροντα μέρη γύρω σου, χρησιμοποίησε το Bixby.

Εξερεύνησε γύρω σου

Το Bixby του Galaxy S9 χρησιμοποιεί "Επαυξημένη Πραγματικότητα (AR)" για να σε βοηθά να βρεις πληροφορίες για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Εάν έχεις χαθεί και δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, στρέψε την κάμερα προς τα κάτω και το Bixby θα σου το πει. Θέλεις να μάθεις την πρόγνωση του καιρού; Στρέψε την κάμερα στον ουρανό.

Try Me:

Δοκιμάζουμε τα πρωτοποριακά Samsung Galaxy S9 και S9+

Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Δημήτρης Καρέτσος δοκιμάζουν τα Samsung Galaxy S9 και S9+ και μας παρουσιάζουν όλες τις προηγμένες λειτουργίες τους στο 124º επεισόδιο "Try Me".

Xαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Έκδοση Λειτουργικού
Android 8.0 (Oreo)
Επεξεργαστής
Octa Core (4x 2.7GHx & 4x 1.7GHz)
Μνήμη (Ram)
4 GB
Μέγεθος Οθόνης
5,8"
Κύρια Κάμερα
12 Mp
Selfie Κάμερα
8 Mp
Πλήθος Πυρήνων
Octa Core
Χωρητικότητα
64GB
Dual Sim
Ναι (Υβριδική υποδοχή για 2η κάρτα Sim ή micro SD)
Ανάλυση Οθόνης
2960 x 1440
Εύρος Οθόνης
5.3" +
Τύπος Οθόνης
Quad HD+ Super AMOLED
Μοντέλο Επεξεργαστή
Exynos 9810
Δίκτυο Σύνδεσης
Υποστηρίζεται 4G
Τύπος Μπαταρίας
3000 mAh
Δυνατότητα Βιντεοκλήσης
Υποστηρίζεται
Εγγραφή Video
4K
Δέκτης GPS
Υποστηρίζεται
Οθόνη Αφής
Διαθέτει
GPRS
Υποστηρίζεται
Bluetooth
Bluetooth 5.0
Edge
Υποστηρίζεται
WiFi
802.11 a/b/g/n/ac
NFC
Υποστηρίζεται
Τύπος Sim
Nano Sim
Τύπος Εξωτερικής Μνήμης
microSD
Φλάς
Led Flash
Zoom
Υποστηρίζεται
Χρώμα
Μαύρο
Λειτουργικό
Android Smartphone
Βάρος σε gr
163
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β)
147.7 x 68.7 x 8.5
Συμπεριλαμβάνονται
καλώδιο USB, φορτιστής, οδηγίες
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή
http://www.samsung.com/gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια

€ 879.00" data-currency="EUR" data-name="Samsung Galaxy S9 Black" data-url="https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/183531-samsung-galaxy-s9-black" data-image-url="https://assets.kotsovolos.gr/product/183531-l.jpg" data-description="To smartphone Samsung Galaxy S9 εντυπωσιάζει με το σχεδιασμό του και τις επιδόσεις του. Η Super Amoled οθόνη χωρίς όρια προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία χρήσης, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μεταφέρθηκε σε πιο άνετη θέση και παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, ενώ ο φακός της κάμερας του Galaxy S9 με διάφραγμα f1.5 είναι ένας από τους πιο φωτεινούς που έχουν κυκλοφορήσει σε ένα smartphone.">