BOSCH, SIEMENS, NEFF, PITSOS

Διάλεξε την αγαπημένη σου μάρκα:

Σου προτείνουμε:

Bosch WQG233D0GR

Το στεγνωτήριο της Bosch ενεργειακής κλάσης Α+++ με αντλία θερμότητας εξοικονομεί ενέργεια, ενώ οι αισθητήρες AutoDry γνωρίζουν πότε να σταματήσουν το στέγνωμα, ώστε να προστατεύσουν τα υφάσματα από την υπερθέρμανση και τη συρρίκνωση.

699,00
από
1149,00

Siemens HB234AYS0 & ET61RBEA1E

Δεν έχει σημασία αν θέλεις να ψήσεις κέικ, μπισκότα ή πίτσα σε ένα, δύο ή και σε τρία επίπεδα ταυτόχρονα: το πρωτοποριακό σύστημα κατανομής αέρα 3D hotAir Plus στο εσωτερικό του φούρνου εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα.Μοντέρνα κεραμική βάση εστιών για περισσότερη ευχαρίστηση κατά το μαγείρεμα και λιγότερο κόπο στο καθάρισμα. Με το χειρισμό touchControl οι ζώνες μαγειρέματος μπορούν να ενεργοποιηθούν και να λειτουργήσουν με ένα απαλό πάτημα του δακτύλου σου. Με κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά που αποτρέπει την ακούσια λειτουργία των εστιών.

1219,00

Τι πρέπει να γνωρίζεις προτού επιλέξεις:

i-DOS

Πλέον μπορείς να πεις αντίο στον δοσομετρητή απορρυπαντικού. Τα νέα πλυντήρια ρούχων της Bosch διαθέτουν 2 μεγάλες θήκες για υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό. Το έξυπνο σύστημα i-DOS υπολογίζει αυτόματα τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού και μαλακτικού που απαιτείται σε κάθε πλύση. Έτσι αποφεύγεται η σπατάλη απορρυπαντικού και  οι άσκοποι κύκλοι ξεβγάλματος που φθείρουν τις ίνες και καταναλώνουν νερό.

ActiveWater Plus

Η τεχνολογία ActiveWater Plus εξασφαλίζει τρεις φορές μικρότερη κατανάλωση νερού ανά πλύση. Η νέα πιο αποδοτική αντλία βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του νερού στον κάδο. Αυτό σε συνδυασμό με την ταχύτερη θέρμανση του νερού και τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία φίλτρων, οδηγούν στην μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας και σε μειωμένες εκπομπές άνθρακα.  

EcoSilence Drive

Ο νέος κινητήρας των πλυντηρίων Bosch καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια. Ο σύγχρονος κινητήρας EcoSilence Drive, λειτουργεί με την ελάχιστη δυνατή παραγωγή τριβής. Έτσι, δεν χάνεται ενέργεια και δεν παράγεται θόρυβος. Επιπλέον, ο κινητήρας δεν θερμαίνεται και ζει περισσότερο. 

Allergy Care

Τα πλυντήρια, πλυντήρια - στεγνωτήρια και στεγνωτήρια Bosch με τεχνολογία Allergy Care, φροντίζουν με τα ειδικά αντιαλλεργικά προγράμματα που διαθέτουν, να εξασφαλίζουν ρούχα καθαρά και απαλλαγμένα από αλλεργιογόνους παράγοντες, όπως σκόνη, ακάρεα, τρίχωμα κατοικίδιων. H αντιαλλεργική περιποίηση των υφασμάτων συνιστάται από τους ειδικούς στα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα και είναι ιδανική για τη φροντίδα των  βρεφικών ρούχων, τα ρούχα προπόνησης, τις πετσέτες μπάνιου και κουζίνας κ.α.

EcoClean Direct

Καθώς ο φούρνος ψήνει, η ειδική επίστρωση, από κεραμικά σωματίδια και μικροΐνες, στο εσωτερικό του απορροφά τα λίπη και τα υπολείμματα τροφών. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται μετά το πέρας του ψησίματος είναι ένα σκούπισμα στο εσωτερικό του φούρνου και της πόρτας. Κάθε φορά που ο φούρνος θερμαίνεται, η επίστρωση αναγεννιέται και αυτό συνεχίζεται για όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Αν ωστόσο υπάρχουν επίμονα υπολείμματα βρωμιάς, μπορεί να ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα καθαρισμού EcoClean Direct.   

3D Hotair - 4D Hotair - Hotair Eco

Με τις λειτουργίες 3D Hotair - 4D Hotair οι φούρνοι Bosch μπορούν να ψήσουν σε 3 ή 4 επίπεδα αντίστοιχα. Ο ειδικός ανεμιστήρας της συσκευής αλλάζει κατεύθυνση περιστροφής κατά τη λειτουργία, με αποτέλεσμα ο θερμός αέρας να κατανέμεται ομοιόμορφα σε κάθε επίπεδο, για εγγυημένα αποτελέσματα σε όλα τα ταψιά, από πάνω μέχρι κάτω. Με την τεχνολογία Hotair Eco καταναλώνεται έως και 30%  λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με την ενεργειακή κλάση Α.

Pyrolysis

Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία της πυρόλυσης, το εσωτερικό του φούρνου θα ασφαλίσει και θα θερμανθεί στους 480ΟC. Έτσι τα λίπη και τα υπολείμματα τροφής καίγονται και μετατρέπονται σε πούδρα στάχτης, η οποία αφαιρείται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.   

CircoTherm

Με την τεχνολογία CircoTherm, ένας ισχυρός ανεμιστήρας αντλεί τον ζεστό αέρα από το εσωτερικό του φούρνου και τον ωθεί σε ειδικούς αγωγούς. Εκεί, θερμαίνεται εκ νέου και  επαναπροωθείται στον θάλαμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η επιθυμητή θερμοκρασία πολύ πιο γρήγορα και να εξοικονομείται ενέργεια.

VitaFresh

Το σύστημα φρεσκάδας VitaFresh δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση των φρέσκων τροφίμων χάρη στις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες και το ρυθμιζόμενο έλεγχο υγρασίας. Το επίπεδο υγρασίας στο συρτάρι μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Home Connect

Η πλατφόρμα Home Connect σου επιτρέπει να ελέγχεις, να παρακολουθείς και να προγραμματίζεις τις οικιακές συσκευές σου, από το smartphone ή από το tablet σου, όπου και αν βρίσκεσαι. Είναι μια πλατφόρμα ανοιχτή, που υποδέχεται διαρκώς  νέα προϊόντα και υπηρεσίες για μια καλύτερη ζωή μέσα στο σπίτι, ακόμη κι όταν είσαι έξω.

Οι δωροεπιταγές αφορούν επόμενη αγόρα διπλάσιας αξίας. Για αγορές από 349€ έως 499€ αποδίδεται δωροεπιταγή 20€, από 500€ έως 749€ δωροεπιταγή 50€, από 750€ έως 999€ δωροεπιταγή 100€, από 1000€ έως 1499 δωροεπιταγή 150€, από 1500€ έως 1999€ δωροεπιταγή 300€, από 2000€ έως 2999€ δωροεπιταγή 450€ και από 3000€ και άνω δωροεπιταγή 600€. Οι δωροεπιταγές δίνονται ανά προϊόν, παραλαμβάνονται με SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλωθεί κατά την αγορά, εντός 7 ημερών από την ολική παραλαβή της παραγγελίας. Είναι άμεσα εξαργυρώσιμες για την επόμενη αγορά στο www.kotsovolos.gr, σε φυσικό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και στο τηλεφωνικό κέντρο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία μόνο αγορά έως και 15/11/2023, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταμεριστούν σε περισσότερες από μια αγορές/παραγγελίες και αδρανοποιούνται αυτόματα σε περίπτωση ακύρωσης της αγοράς με την οποία εκδόθηκαν.Οι δωροεπιταγές ανακύκλωσης αφορούν επόμενη αγορά.Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ανακύκλωσης ισχύει για αγορές άνω των 99€ έως 15/01/23.Από την δωροεπιταγή ανακύκλωσης εξαιρούνται οι κωδικοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή!