Ηλεκτρικές σκούπες Bosch & Siemens

Ασύρματες Σκούπες Bosch σε HOT Τιμές!

Οι πανίσχυρες ηλεκτρικές σκούπες Bosch επιτρέπουν να διατηρείς το σπίτι σου πεντακάθαρο. Για κάθε ανάγκη, από τρίχες κατοικίδιων μέχρι για όσους υποφέρουν από αλλεργίες, η Bosch διαθέτει την κατάλληλη λύση για μέγιστη καθαριότητα και υγιεινή.

Διάλεξε την αγαπημένη σου μάρκα:

Σου προτείνουμε:

Bosch BCH86PET1 Athlet ProAnimal

Η ασύρματη σκούπα Bosch BCH86PET1 Athlet ProAnimal είναι ιδανική για ιδιοκτήτες κατοικιδίων, έχει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα και συμπεριλαμβάνει πλούσιο πακέτο εξαρτημάτων για σκούπισμα χωρίς περιορισμούς. Καθαρίζει αποτελεσματικά τρίχες ακόμα και σε χαλί έως 30% ταχύτερα. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογία SmartSensor Control που παρακολουθεί συνέχεια την απόδοση και σύστημα RotationClean για εύκολο καθαρισμό του φίλτρου. χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με σκόνη.

299,00
από
250,52

Bosch BCH86HYG1 Athlet ProHygienic

Η εξαιρετικά αποδοτική ασύρματη σκούπα Bosch BCH86HYG1 με τριπλό φίλτρο ProHygienic για να έχεις πιο καθαρό αέρα και να μην έχεις κανένα συμβιβασμό στην απόδοση. Επιπλέον, διαθέτει πέλμα AllFloor HighPower για όλα τα δάπεδα για εξαιρετικό καθαρισμό, τεχνολογία SmartSensor Control που παρακολουθεί την απόδοση και RotationClean για γρήγορο κι εύκολο καθαρισμό του φίλτρου χωρίς πλύσιμο. Εύκολη φόρτιση, αποθήκευση και μπορεί να σταθεί μόνη της όρθια.

259,00

Bosch BCH87POW1 Athlet ProPower

Η πανίσχυρη ασύρματη σκούπα Bosch BCH87POW1 Athlet ProPower είναι η ιδανική επιλογή για τις περιπτώσεις που η απόδοση πραγματικά χρειάζεται. Χάρη στον κινητήρα υψηλών προδιαγραφών, το ηλεκτροκίνητο πέλμα και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, εγγυάται ασύγκριτα αποτελέσματα καθαρισμού. Διαθέτει τεχνολογία SmartSensor Control που παρακολουθεί συνεχώς την απόδοση και πέλμα AllFloor HighPower ιδανικό για όλους τους τύπους δαπέδων.

349,00
από
292,41

Διάλεξε κατηγορία:

Τι πρέπει να γνωρίζεις προτού επιλέξεις:

Καμία απώλεια απόδοσης:
Performance Sensor.

Μπορείς να είσαι σίγουρος πως η σκούπα σου καθαρίζει τέλεια, ακόμα και με γεμάτη σακούλα. Η μοναδική στον κόσμο ευφυής τεχνολογία Performance Sensor διασφαλίζει τέλειο καθαρισμό, χωρίς καμία απώλεια απόδοσης, ακόμα και όσο γεμίζει η σακούλα. Ένας αισθητήρας πίσω από τη σακούλα και ένας ακόμα μπροστά, μετρούν διαρκώς τη ροή αέρα και προσαρμόζουν την ισχύς ανάλογα με το πόσο γεμάτη είναι η σακούλα.

Σκληρή με τις τρίχες ζώων:
ProAnimal.

Oι τρίχες του κατοικιδίου σου εξαπλώνονται παντού; Γνωρίστε τη σειρά ProAnimal. Η ηλεκτρική σκούπα αναρροφά τις τρίχες ζώων ταχύτερα, ακόμα και από τις ταπετσαρίες επίπλων και τα χαλιά. Η κυλινδρική βούρτσα καθαρίζεται εύκολα και σκουπίζει ακόμα ευκολότερα τις τρίχες που αφήνουν πίσω τους οι τριχωτοί σου φίλοι.

Εξαιρετικά σχολαστικός καθαρισμός:
ProPower.

Για παχιά χαλιά, για πολύ λερωμένα πατώματα, για εκεί που πραγματικά χρειάζεται υψηλή απόδοση. Με τη μέγιστη αναρροφητική ισχύ και την ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα, οι ηλεκτρικές σκούπες ProPower δουλεύουν σκληρά για να εξαφανίσουν σκόνη και χώμα, όπου κι αν κρύβονται, όσο το δυνατόν καλύτερα.

Απόλαυσε γαλήνη & ησυχία:
ProSilence.

Η στάθμη θορύβου μπορεί να διαφέρει σημαντικά ανάλογα με την ηλεκτρική σκούπα. Τα επιπλέον μονωτικά υλικά και ο ειδικός σχεδιασμός στα μοντέλα της σειράς ProSilence μειώνουν τον θόρυβο στο ελάχιστο, προσφέροντας ταυτόχρονα πανίσχυρο καθαρισμό. Για καθαρό και ήσυχο σπιτικό.

Καλύτερη ποιότητα αέρα στο σπίτι:
ProHygienic.

Για να διατηρείται ο αέρας που αναπνέεις στο σπίτι σου, όσο το δυνατόν πιο καθαρός, ανακάλυψε τις ηλεκτρικές σκούπες ProHygienic με σύστημα τριπλού φιλτραρίσματος. Τα μοντέλα με φίλτρο HEPA ή UltraAllergy, είναι κατάλληλα για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Η ιδανική επιλογή για την οικογένεια:
ProFamily.

Σκούπες με μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την οικογένειά σου. Με χαμηλό επίπεδο θορύβου και φίλτρο που εγγυάται το καλύτερο δυνατό φιλτράρισμα του αέρα, μπορείς να σκουπίζεις όταν το παιδί σου διαβάζει ή το μωρό κοιμάται χωρίς καμία ανησυχία. Επιπλέον, τα μικρά παιχνίδια δεν θα χαθούν μέσα στη σακούλα της σκούπας, χάρη στην ειδική παγίδα ToyTrap. Τα μικρά αντικείμενα εγκλωβίζονται μέσα στην παγίδα και μπορείς να τα αφαιρέσεις πολύ εύκολα.

Unlimited: Ασύρματες σκούπες πολλαπλών χρήσεων

Πανίσχυρες, ασύρματες και επαναφορτιζόμενες σκούπες, για να καθαρίζεις όλες τις επιφάνειες, μέσα και έξω από το σπίτι σου, ακόμα και το αυτοκίνητό σου. Εξοπλισμένες με μοτέρ υψηλής απόδοσης και με ισχυρή αποσπώμενη μπαταρία Bosch, εξαιρετικά μεγάλης αυτονομίας και απόδοσης. Οι ασύρματες επαναφορτιζόμενες σκούπες Unlimited βοηθούν να καθαρίζεις πιο εύκολα από ποτέ, ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Απόλαυσε εξαιρετική αναρροφητική ισχύ σε όλες τις επιφάνειες.

Athlet: Όλη η ισχύς μιας ασύρματης σκούπας.

Το όνομά τους τα λέει όλα: η υψηλής απόδοσης ηλεκτρικές σκούπες Bosch Athlet βάζουν τα δυνατά τους. Είναι ιδανικές για όλους τους τύπους δαπέδων, μπορούν να σταθούν όρθιες μόνες τους, ενώ έρχονται σε απολύτως παράλληλη θέση με το πάτωμα. Έχουν αισθητήρα που προσφέρει βέλτιστο καθαρισμό, για να διατηρεί το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο. Είναι ασύρματες, χωρίς σακούλα και με ισχύ αναρρόφησης μεγάλης διάρκειας. Ανακάλυψε πώς αυτές οι ισχυρές stick ηλεκτρικές σκούπες, είναι πάντα έτοιμες να απομακρύνουν τη σκόνη και τη βρωμιά.

Flexxo: 2 συσκευές σε 1.

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες Bosch Flexxo 2 σε 1 είναι πολλά περισσότερα από μία απλή σκούπα, καθώς εκτός από ασύρματη σκούπα καθημερινής χρήσης, μετατρέπεται εύκολα σε σκουπάκι χειρός. Καθημερινός βοηθός που καθαρίζει σχολαστικά κάθε επιφάνεια! Βρήκες ψίχουλα στον πάγκο μετά το πρωινό; Χρησιμοποίησε πανεύκολα το σκουπάκι χειρός και μάζεψέ τα στο λεπτό. Από τον καναπέ μέχρι τα συρτάρια. Απλά τοποθέτησε το κατάλληλο αξεσουάρ, απόλαυσε ευελιξία και καθάρισε τα πάντα, σε οποιοδήποτε σημείο και επιφάνεια, ανά πάσα στιγμή.