Οι κορυφαίες συνεργασίες μας

ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

LINDOS VILLAGE RESORT & SPA

Προτεραιότητα μας; Να ενθουσιάζουμε τους επισκέπτες μας και για το απαιτητικό έργο αυτό, συμβουλευτήκαμε τη Business ομάδα της Κωτσόβολος

Υπεύθυνος έργου:

Αλέξανδρος Λέτσιος | Διευθυντής Lindos Village Resort & Spa

Λίγα λόγια για το «Lindos Village Resort & Spa»

Στο Lindos Village Resort & Spa οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν μία πλούσια εμπειρία διαμονής σε μια τοποθεσία όπου η γοητεία του γραφικού Ροδίτικου τοπίου συναντά αρμονικά τη σύγχρονη πολυτέλεια. Η χαλάρωση, αναζωογόνηση και ηρεμία ξεκινούν από τη στιγμή που φτάνει ο επισκέπτης και συνδυασμένες με την κομψότητα, τον συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του.

Η ανάγκη της επιχείρησης

Προτεραιότητά μας; Να ενθουσιάζουμε τον επισκέπτη και να του προσφέρουμε πολυτέλεια σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση. Σημαντικό κομμάτι αυτού είναι να εξοπλίζουμε τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας, όχι απλά με τηλεοράσεις, αλλά με ένα κέντρο ψυχαγωγίας που παράλληλα είναι ο «σύμβουλος» καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής του επισκέπτη, που αναλαμβάνει από το καλωσόρισμά του, μέχρι συμβουλές για τη διαμονή εντός και εκτός του ξενοδοχείου.

Η λύση της Κωτσόβολος

Για το απαιτητικό αυτό έργο, συμβουλεύτηκα τη Business ομάδα της Κωτσόβολος. Ο σύμβουλος πωλήσεων συνέβαλε στη μελέτη του έργου που οδήγησε στην επιλογή των καινοτόμων τηλεοράσεων με hotel menu με δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης του περιεχομένου μέσω του reach server. Προφανώς, η εξαιρετική απόδοση στην εικόνα και το εντυπωσιακό design των τηλεοράσεων ήταν δεδομένα και αντάξια των standards που θέτουμε εμείς στο «Lindos Village Resort & Spa» για το ξενοδοχείο μας.