Λύσεις για επιχειρήσεις
199993

Philips S7940/16 Connected

Ξυριστική Μηχανή

225.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
181.45
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
Εξαντλήθηκε

Philips S7940/16 Connected
Ξυριστική Μηχανή

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

199993
Philips S7940/16 Connected

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Η ξυριστική μηχανή Philips S7940/16 έχει κατασκευαστεί για βαθύ ξύρισμα σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Έχοντας σχεδιαστεί σε συνεργασία με δερματολόγους - προσφέρει προσωπική καθοδήγηση, βοηθώντας τους άνδρες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα. Γιατί κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική.

Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας: Επαναφορτιζόμενη
Διάρκεια Αυτονομίας (min): 50
Χρόνος Φόρτισης (ώρες): 1
Αδιάβροχη: Πλήρως- Για χρήση και κάτω απο το νερό
Οθόνη Ενδείξεων: Διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Philips S7940/16 Ξυριστική Μηχανή:

Δακτύλιοι SkinGlide

Απόλαυσε την απαλή ολίσθηση της προηγμένης τεχνολογίας μικροσφαιριδίων της Philips. Εμπνευσμένη από τις αρχές ολίσθησης στην αεροδυναμική, οι δακτύλιοι της ξυριστικής μηχανής διαθέτουν μία επίστρωση από χιλιάδες μικροσκοπικά, σαν γυάλινα, σφαιρίδια για απόλυτη άνεση στο δέρμα.

Λεπίδες GentlePrecision

Απόλαυσε βαθύ ξύρισμα ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα χάρη στις ανθεκτικές λεπίδες υψηλής ακρίβειας. Οι άκρες των λεπίδων είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κόβουν τις τρίχες με ακρίβεια, ελαχιστοποιώντας τα τραβήγματα ή τα επαναλαμβανόμενα περάσματα, ακόμα και σε γένια 3 ημερών.

Αισθητήρας BeardAdapt

Ξύρισε χωρίς κόπο ακόμα και περιοχές με πυκνά γένια. Η ξυριστική μηχανή ανιχνεύει την πυκνότητα των γενιών σου και προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ της μηχανής ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Προσωπικό πρόγραμμα ξυρίσματος

Λάβε προσαρμοσμένες συμβουλές για να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα, όπως ερυθρότητα δέρματος, αίσθημα καύσου από το ξυραφάκι ή ανάπτυξη τριχών προς τα μέσα. Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και παρέχει συμβουλές για την προσωπική σου φροντίδα και τεχνική ξυρίσματος, μέσω της εφαρμογής GroomTribe. Σε κάθε ξύρισμα, η εφαρμογή παρακολουθεί την πρόοδό σου και προσαρμόζει τις συμβουλές ώστε να επιτύχεις βέλτιστα αποτελέσματα για το δέρμα σου.

Κεφαλή ContourDetect πολλαπλών κατευθύνσεων

Ακολουθήσε απαλά το περίγραμμα του προσώπου και του λαιμού σου με τις ξυριστικές κεφαλές που κάμπτονται εύκολα και αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη. Έτσι, επιτυγχάνεται βαθύ ξύρισμα με λιγότερη πίεση και ελαχιστοποιείται η καταπόνηση του δέρματος.

Ρυθμίσεις ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα

Ξυρίσου με την προτεινόμενη ρύθμιση ταχύτητας που είναι προσαρμοσμένη στην επιδερμίδα σου ή επίλεξε τη δική σου μέσω της συνδεδεμένης εφαρμογής GroomTribe. Οι επιλογές περιλαμβάνουν κανονικό, ευαίσθητο και ιδιαίτερα ευαίσθητο ξύρισμα.

Aquatec για υγρό και στεγνό ξύρισμα

Προσάρμοσε το πρόγραμμα ξυρίσματος ανάλογα με τις ανάγκες σου. Με τo Aquatec Wet & Dry, μπορείς να κάνεις άνετο, στεγνό ξύρισμα ή ένα αναζωογονητικό υγρό ξύρισμα. Μπορείς να ξυριστείς με αφρό ή τζελ ακόμη και κάτω από το ντους.

Τρίμερ ακριβείας SmartClick

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με το αποσπώμενο τρίμερ ακριβείας. Είναι ιδανικό για να περιποιηθείς το μουστάκι σου και να τριμάρεις τις φαβορίτες σου.

50 λεπτά αυτονομία

Ξυρίσου χωρίς καλώδιο για 50 λεπτά μετά από μία πλήρη φόρτιση της μπαταρίας.

TryMe NOW:

Philips S7940/16 Ξυριστική Μηχανή

Ο Δημήτρης παρουσιάζει την ξυριστική μηχανή Philips S7940/16 που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με δερματολόγους για βαθύ ξύρισμα σε ευαίσθητες επιδερμίδες και μέσω εφαρμογής παρακολουθεί την πρόοδό σου και προσαρμόζει τις συμβουλές ώστε να επιτύχεις βέλτιστα αποτελέσματα για το δέρμα σου. Δες το στο νέο TryMe NOW.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Λειτουργίας
Επαναφορτιζόμενη
Διάρκεια Αυτονομίας (min)
50
Χρόνος Φόρτισης (ώρες)
1
Αδιάβροχη
Πλήρως- Για χρήση και κάτω απο το νερό
Οθόνη Ενδείξεων
Διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.philips.gr/
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια