Λύσεις για επιχειρήσεις
200003

Imetec Bellissima myPRO Absolute BA300

Ισιωτικό Μαλλιών

από
99.90
50.00
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
49.90
από
80.56
40.32
ΤΙΜΗ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ
κερδίζεις
40.24
Εξαντλήθηκε

Imetec Bellissima myPRO Absolute BA300
Ισιωτικό Μαλλιών

Kαλύτερη τιμή
210 28 99 999

Κάλεσε το τμήμα πωλήσεων και θα σου κάνουμε μια καλύτερη τιμή

200003
Imetec Bellissima myPRO Absolute BA300

Κατασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος

Ισιωτική μαλλιών Bellissima myPRO Absolute BA300 με φαρδιές πλάκες για απόλυτα ίσια μαλλιά με μέγιστη προστασία, με ένα και μόνο πέρασμα.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt): 55
Μέγιστη Θερμοκρασία: 230°C
Ψηφιακή Οθόνη: Διαθέτει
Αυτόματο Σβήσιμο: Δεν διαθέτει
Λειτουργία Ατμού: Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για: Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Περισσότερα

Αναλυτική παρουσίαση

Bellissima myPRO Absolute BA300

Tο απόλυτο ισιωτικό μαλλιών Bellissima myPRO Absolute BA300 με 4 γυαλιστερές κεραμικές πλάκες με επικάλυψη τιτάνιου για δύο φόρες καλύτερο ίσιωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σου προσφέρει τέλειο ίσιωμα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες με μια κίνηση και διπλή προστασία των μαλλιών. Διαθέτει τεχνολογία υπέρυθρων (με διακόπτη ενεργοποίησης) με ιόντα που ισιώνουν πιο αποτελεσματικά και διατηρούν λαμπερά τα μαλλιά, ψηφιακή οθόνη με εύκολη ρύθμιση θερμοκρασίας σε 8 κλίμακες από 160°C έως 230°C και είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των μαλλιών. Ζεσταίνεται άμεσα σε 30 δευτερόλεπτα, διαθέτει χειρολαβή με δερμάτινη επένδυση, μηχανισμό κλειδώματος πλακών και περιστρεφόμενο καλώδιο για ελευθερία κινήσεων.

Κεραμικές πλάκες

Πλάκες με καινοτόμα επένδυση από Titanium Gloss Ceramic, με 4 γυαλιστερές κεραμικές πλάκες με επικάλυψη τιτανίου για δύο φορές καλύτερο ίσιωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ευφυής έλεγχος των τεσσάρων θερμαντικών στοιχείων που εγγυάται δύο φορές καλύτερο ίσιωμα, το πρώτο σετ πλακών ισιώνει τέλεια τα μαλλιά ενώ το δεύτερο σταθεροποιεί το ίσωμα σε όλο το μήκος φιξάροντας τις άκρες για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Infrared Ion Technology

Καινοτόμο σύστημα που συνδυάζει τη φυσική δράση των ιόντων, για μαλλιά λαμπερά και ενυδατωμένα, με τεχνολογία υπερύθρων που ενεργεί σε βάθος εξασφαλίζοντας απόλυτο ίσιωμα, ακόμα και στα πιο δύσκολα μαλλιά, μειώνοντας την εμφάνιση φριζαρίσματος.

Thermo Control

Με 8 επίπεδα για ψηφιακό έλεγχο της θερμοκρασίας από 160°C έως 230°C για μέγιστη προστασία όλων των τύπων μαλλιών. Με Quick Heating System για γρήγορη προθέρμανση. Διαθέτει λειτουργία Fast Styling System στους 230°C για ένα τέλειο ίσιωμα με διάρκεια.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς (Watt)
55
Μέγιστη Θερμοκρασία
230°C
Ψηφιακή Οθόνη
Διαθέτει
Αυτόματο Σβήσιμο
Δεν διαθέτει
Λειτουργία Ατμού
Δεν διαθέτει
Κατάλληλο για
Οικιακή & Επαγγελματική χρήση
Επιπλέον
Τεχνολογία υπέρυθρων με ιόντα που ισιώνουν πιο αποτελεσματικά και διατηρούν λαμπερά τα μαλλιά, Διακόπτης ενεργοποίησης υπέρυθρων, ρύθμιση θερμοκρασίας σε 8 κλίμακες από 160°C εως 230°C
Εγγύηση Προμηθευτή
2 έτη
Site
http://www.carad.gr
Περισσότερα Λιγότερα

Αξιολογήσεις & Σχόλια