Πλάνο Δόσεων

Πλάνο δόσεων

Μπορείς με €10, €20, €30 το μήνα να αποκτήσεις όποια συσκευή θέλεις!

Τώρα με μικρές και σταθερές δόσεις μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θες, την ώρα που το θες, όπως το θες. To μοναδικό ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ήρθε να σου λύσει τα χέρια. Ποτέ πριν ο προγραμματισμός της πληρωμής δεν ήταν τόσο εύκολος!

Τι ακριβώς είναι το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ;

Είναι ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μόνο με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μπορείς -χωρίς πιστωτική κάρτα- να αγοράσεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

Οι δόσεις παραμένουν σταθερές κάθε μήνα;

Ναι, οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πλάνου, προκειμένου να σε διευκολύνουμε να προγραμματίσεις καλύτερα την πληρωμή τους.

Πως εφαρμόζεται;

Εύκολα και γρήγορα. Τώρα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις ανάγκες και τα χρήματά σου μέσω ενός καταναλωτικού δανείου -με μέγιστο όριο δόσεων- τις εξήντα (60).

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας μας σε εξυπηρετεί, με την ταυτότητα και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας. Προτιμάς να έρθουμε εμείς; Τώρα μπορείς, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία μέσω διανομέα, από την άνεση του χώρου σου!

Ποια είναι η ευελιξία που σου χαρίζει;

Εσύ είσαι αυτός που επιλεγείς την τιμή της δόσης που σε εξυπηρετεί, όπως €10, €20, €30 ή την διάρκεια της πληρωμής από 1 έως 60 μήνες.

Μπορώ, αν το επιθυμώ, να πληρώσω και παραπάνω από μια δόση το μήνα;

Ναι, το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ σου παρέχει την ευελιξία να πληρώσεις παραπάνω από μια δόση το μήνα, σε περίπτωση που εσύ το επιθυμείς.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώνω τις δόσεις μου;

Οι δόσεις μπορούν να πληρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας, στις συνεργαζόμενες τράπεζες ή μέσω web banking.

Μπορώ να εφαρμόσω το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ σε οποιοδήποτε προϊόν;

Ναι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Μπορείς να επιλέξεις όποιο εσύ επιθυμείς!

Σε περιμένουμε... τώρα μπορείς!

“Στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα και υπηρεσίες που εμπoρεύεται η Κωτσόβολος, προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης των αγορών τους μέσω προσωπικών καταναλωτικών δανείων που χορηγούν οι συνεργαζόμενες τράπεζες, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις της πιστωτικής πολιτικής τους για τα εν λόγω χρηματοδοτικά προϊόντα. Επιτόκιο: 15%, ΕΠΕ: 0.1608”