Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

Morris KT-N818 Χειριστήριο ΚλιματιστικούΚωδικός προϊόντος : 101851

Τελευταία κομμάτια
  • Τύπος Αξεσουάρ: Χειριστήριο

  • Συμβατό με: Κλιματιστικά

  • Επιπλέον: Προγραμματίζεται μια φορά και δεν χάνει τη μνήμη

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 6 μήνες

από 17.90 € ΌΦΕΛΟΣ 3.91€
13.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Universal χειριστήριο κλιματιστικών, με εύκολο προγραμματισμό, συμβατό με τις περισσότερες μάρκες και μοντέλα αυτώνΧαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Χειριστήριο
Συμβατό με Κλιματιστικά
Επιπλέον Προγραμματίζεται μια φορά και δεν χάνει τη μνήμη
Εγγύηση Προμηθευτή 6 μήνες
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.morris.gr/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.