Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

Lucci Air Ασύρματο με οθόνη LCD Χειριστήριο ΑνεμιστήραΚωδικός προϊόντος : 123619

 • Τύπος Αξεσουάρ: Χειριστήριο

 • Συμβατό με: Fanaway EVO1 Prevail -EVO2 Endure - EVO3 Asymmetric, Artemis, Futura-Futura ECO-Futura II Altitude ECO,, Altitude ECO LED, Airfusion Quest II

 • Επιπλέον: Δυνατότητα ρύθμισης λειτουργίας ένα προς ένα ή ένα προς πολλά

 • Εγγύηση Προμηθευτή : 1 έτος

47.90 €

info

info

Εξαντλήθηκε Προσθήκη στη wishlist
Αποστολή
στο χώρο μου
ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟinfo

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με το ασύρματο χειριστήριο της Lucci Air, με οθόνη LCD, μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις βασικές λειτουργίες του ανεμιστήρα οροφής.


 • Ταχύτητα Ανεμιστήρα (Low-Medium-High & AUTO)
 • Φωτισμός
 • "Εάν υποστηρίζεται από τον ανεμιστήρα οροφής π.χ ο Futura δεν υποστηρίζει φωτισμό."
 • Επιπρόσθετα μπορείτε μέσω του χειριστηρίου με την οθόνη LCD, μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία του χώρου, να ρυθμίσετε την προκαθορισμένη ώρα απενεργοποίησης του ανεμιστήρα ή και να την ακυρώσετε, να ρυθμίσετε την προκαθορισμένη ώρα αυτόματης απενεργοποίησης του φωτισμού ή να την ακυρώσετε.
 • Με τη λειτουργία AUTO, μέσω του αισθητήρα θερμοκρασίας που υπάρχει ενσωματωμένος στο δέκτη του ανεμιστήρα (sensor) επιτρέπει στον ανεμιστήρα να λειτουργεί πιο αποδοτικά, αυξομειώνοντας την ταχύτητα του ανεμιστήρα σε σύγκριση με την θερμοκρασία δωματίου.
 • Λειτουργία LIGHTDELAY: Πατήστε για να ενεργοποιήσετε την χρόνο-καθυστέρηση φωτισμού, απενεργοποιεί τον φωτισμό μετά από 3 λεπτά
 • DIPSwitch: Αφαιρώντας το κάλλυμα από το πίσω μέρος του χειριστηρίου, αλλά και στον πομπό, θα βρείτε 4 διακόπτες(Switches) με σύνολο δυνατότητας συνδυασμού 16 επίλογων. Με την χρήση του DIP Switch γίνεται η αντιστοίχηση χειριστηρίου-ανεμιστήρα, έτσι ώστε όταν έχουμε πάνω από έναν ανεμιστήρα/τηλεχειριστήριο σε κοινό χώρο να λειτουργούν αυτόνομα ( Ο καθένας με το δικό του χειριστήριο).
  Τροφοδοσία  
 • 4 x AAA 1.5V (size) Μπαταριές είναι απαραίτητες για την χρήση του ασύρματου τηλεχειριστήριου. Αφαιρέστε το κάλλυμα από το πίσω μέρος και τοποθετήστε 4xAAA ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ μπαταριές και επιβεβαιωθείτε ότι οι πόλοι(+/-) των μπαταριών είναι τοποθετημένοι ΣΩΣΤΑ.(Οι μπαταριές δεν εμπεριέχονται)
  Η συσκευή περιλαμβάνει: 
 • Ασύρματο Χειριστήριο
 • Δέκτη εντολών


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Χειριστήριο
Συμβατό με Fanaway EVO1 Prevail -EVO2 Endure - EVO3 Asymmetric, Artemis, Futura-Futura ECO-Futura II Altitude ECO,, Altitude ECO LED, Airfusion Quest II
Επιπλέον Δυνατότητα ρύθμισης λειτουργίας ένα προς ένα ή ένα προς πολλά
Εγγύηση Προμηθευτή 1 έτος
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.fanaway.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.