Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

Carrier Wi-Fi Module Coastal LineΚωδικός προϊόντος : 173800

  • Τύπος Αξεσουάρ: WiFi Module

  • Συμβατό με: Coastal line

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Wi-Fi Module της Carrier είναι κατάλληλο για τη σειρά κλιματιστικών Carrier Coastal Line, έτσι ώστε να μπορείς να χειρίζεσαι το κλιματιστικό σου από το smartphone ή το tablet σου μέσω της εφαρμογής, απομακρυσμένα.


Η σειρά κλιματιστικών Coastal Line διαθέτει σύστημα WiFi Ready για όποιον επιθυμεί να έχει τον έλεγχο λειτουργίας της μονάδας στα χέρια του. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ελέγχει πλήρως την μονάδα του απομακρυσμένα μέσα από μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ WiFi Module
Συμβατό με Coastal line
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ahi-carrier.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.