Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

Westinghouse Infrared Τηλεχειρηστήριο ΑνεμιστήραΚωδικός προϊόντος : 186267

  • Τύπος Αξεσουάρ: Χειριστήριο

  • Συμβατό με: Ανεμιστήρες Οροφής Westinghouse

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η ασύρματη μονάδα τηλεχειρισμού σου επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο των ρυθμίσεων ταχύτητας και φωτισμού του ανεμιστήρα οροφής Westinghouse από απόσταση έως και 12m. Ρύθμισε την ένταση του φωτισμού στα επίπεδα που επιθυμείς μέσω της λειτουργίας ροοστάτη (dimming).


Δυνατότητες
3 ταχύτητες λειτουργίας της φτερωτής
Διακόπτης on/off για το φωτιστικό
Διακόπτης Λειτουργίας dimmer για το φωτισμό
Δεν συνδυάζεται με διακόπτη τοίχου
Λειτουργεί με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)
Στη συσκευασία περιλαμβάνεται βάση τοποθέτησης στον τοίχο

Σημείωση: κατάλληλο για όλα τα μοντέλα της Westinghouse, με εξαίρεση τα μοντέλα Hugger. Η σωστή λειτουργία του ροοστάτη (dimming) είναι εγγυημένη μόνο εάν χρησιμοποιείται λαμπτήρας με την ένδειξη "dimmable".Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ Χειριστήριο
Συμβατό με Ανεμιστήρες Οροφής Westinghouse
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.westinghouselighting.eu

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.