Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

General Electric Wi-Fi Module GE PrimeΚωδικός προϊόντος : 188104

  • Τύπος Αξεσουάρ: WiFi Module

  • Συμβατό με: GE Prime

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 2 έτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το Wi-Fi Module της General Electric είναι κατάλληλο για τη σειρά κλιματιστικών GE Prime, έτσι ώστε να μπορείς να χειρίζεσαι το κλιματιστικό σου από το smartphone ή το tablet σου μέσω της εφαρμογής, απομακρυσμένα.


Επωφελήσου από τη δυνατότητα απομακρυσμένης ρύθμισης του κλιματιστικού σου μέσω της έξυπνης λειτουργίας Wi-Fi, και εξοικονόμησε χρόνο και ενέργεια, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις εύκολα & άμεσα μέσω του Smartphone ή του Tablet σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ WiFi Module
Συμβατό με GE Prime
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.geappliances.gr

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.