Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αξεσουάρ

Fujitsu UTY-TFSXW1 Wi-Fi ModuleΚωδικός προϊόντος : 200156

  • Τύπος Αξεσουάρ: WiFi Module

  • Συμβατό με: ASYG09KMTA/12/14-ASYG07KGTA/09/12/14

  • Εγγύηση Προμηθευτή : 3 έτη

139.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με το Wi-Fi Module έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις το κλιματιστικό σου ενώ βρίσκεσαι έξω από τον χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένο ή από κάποια απομακρυσμένη θέση μέσω σύνδεσης ασύρματου τοπικού δικτύου (LAN). Κατάλληλο για τις σειρές κλιματιστικών Fujitsu KGTA και KMTA.Χαρακτηριστικά  
Τύπος Αξεσουάρ WiFi Module
Συμβατό με ASYG09KMTA/12/14-ASYG07KGTA/09/12/14
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.fujitsu-general.com/

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.