Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Αφυγραντήρες

Splendid Aquaria Dry ΑφυγραντήραςΚωδικός προϊόντος : 156889

Έκπτωση
Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
 • Splendid Aquaria Dry
 • Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h): 16

 • Για χώρους έως (m2): 80

 • Θόρυβος (dB): 40

 • Ισχύς (Watt): 340

 • Ιονιστής : Δεν διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αφυγραντήρας Splendid Aquaria Dry ιδανικός για χώρους εώς 80m2, με δυνατότητα συλλογής υγρασίας 16lt/24ωρο,για ευχάριστη και υγιεινή ατμόσφαιρα απαλλαγμένη από υγρασία, με οικονομική λειτουργία και χωρητικότητα δοχείου νερού 2lt.


Αφυγραντήρας Splendid Aquaria Dry:

Ο αφυγραντήρας Aquaria Dry έχει εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου για απόλυτο έλεγχο και ευκολία στη λειτουργία της συσκευής:
 • Ψηφιακή οθόνη Led με ένδειξη του ποσοστού σχετικής υγρασίας (%RH) και θερμοκρασίας του αέρα στο χώρο λειτουργίας. H μέτρηση γίνεται στον αέρα που εισέρχεται στη συσκευή, με την πίεση ενός πλήκτρου.
 • Pύθμιση με δύο πλήκτρα (+/-) της επιθυμητής υγρασίας στο χώρο από 30% μέχρι 90%.
 • Όταν η υγρασία του χώρου πέσει 3% κάτω από την επιλεγμένη ρύθμιση σχετικής υγρασίας η λειτουργία συμπιεστή και ανεμιστήρα σταματά. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία σταματά όταν η μέτρηση είναι κάτω από 47%. Κατά την διακοπή λειτουργίας ο αισθητήρας μέτρησης σχετικής υγρασίας παραμένει ενεργοποιημένος. Η λειτουργία της συσκευής ξεκινά πάλι μόνο όταν η μέτρηση της σχετικής υγρασίας στη είσοδο αέρα της συσκευής ξεπεράσει κατά 3% το επιλεγμένη ρύθμιση. Για παράδειγμα με επιλογή ρύθμισης 50% RH η λειτουργία της συσκευής ξεκινά όταν η μέτρηση ξεπεράσει το 53% RH.
 • Υπάρχει πλήκτρο επιλογής λειτουργίας αφύγρανσης, λειτουργίας στεγνώματος ρούχων και επιλογής λειτουργίας ανακύκλωσης αέρα.
 • Με την ταυτόχρονη πίεση των πλήκτρων + και - για 3 δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η λειτουργία συνεχούς αφύγρανσης με σύνδεση σωλήνα σε σημείο αποχέτευσης.
 • Mετά από κάθε διακοπή λειτουργίας ή διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση.

Πρακτικές λύσεις:

 • Τo δοχείο συμπυκνωμάτων του αφυγραντήρα Aquaria Dry είναι κλειστού τύπου για εύκολη μεταφορά και έχει χωρητικότητα 2L. Η διαφάνεια του σου επιτρέπει να έχεις πλήρη εικόνα της απόδοσής του. Ενδεικτική λυχνία και ηχητική προειδοποίηση σε ενημερώνουν όταν διακόπτεται η λειτουργία της συσκευής επειδή είναι γεμάτο το δοχείο συμπυκνωμάτων.
 • Μετά από διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή επανέρχεται στην επιλεγμένη λειτουργία.
 • Ο Aquaria Dry έχει σχεδιαστεί και για λειτουργία συνεχούς αποχέτευσης των συμπυκνωμάτων, εξασφαλίζοντας ανεξάρτητη λειτουργία (συνδέοντας σωλήνα αποχέτευσης που δεν παρέχεται) αποφεύγοντας το άδειασμα του δοχείου.
 • Έχει ανεμιστήρα AC με μεγάλη διάρκεια ζωής σε συνεχή λειτουργία.
 • Ο αφυγραντήρας Aquaria Dry μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε με τη στιβαρή χειρολαβή του και τα διακριτικά ροδάκια του.

Έξυπνη λειτουργία:

Ο Aquaria Dry έχει σύστημα έξυπνης απόψυξης του στοιχείου του εξατμιστή. Η απόψυξη δεν γίνεται σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά μόνο όταν η θερμοκρασία του στοιχείου φθάσει τον 1°C . Mε αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται αποδοτική λειτουργία στο μεγαλύτερο εύρος θερμοκρασιών (min 2°C - max 35°C) και ιδιαίτερα σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία. Για τη λειτουργία του γίνεται χρήση οικολογικού ψυκτικού αερίου R134A για μεγαλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Mετά από κάθε διακοπή λειτουργίας ή διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος η συσκευή ξεκινά με χρονοκαθυστέρηση 3 λεπτών για αποφυγή βλαβών από υπέρταση κυρίως μετά από επαναφορά της παροχής ρεύματος.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Ικανότητα αφύγρανσης 16 λίτρα /24ωρο στους 32°C και σε 80% RH
Ικανότητα αφύγρανσης 8.5 λίτρα /24ωρο στους 27°C και σε 60% RH
Καλύπτει (1) χώρους όγκου μέχρι 195 m3 / επιφανείας μέχρι 80m2
Αφυγραίνει αποτελεσματικά (2) χώρους μέχρι 160 m3 / επιφάνειες μέχρι 65 m2
Παροχή αέρα: 170 m3/h
Χωρητικότητα αποσπώμενου διάφανου δοχείου: 2 L
Λειτουργία μεταξύ θερμοκρασιών: 2ο και 35°C
Τάση λειτουργίας: 230V~50Hz
Λειτουργία εντός των ορίων τάσης (min - max): 216V - 244V
Μέση κατανάλωση: 235 W/h στους 27°C και σε 60% RH
Μέγιστη ισχύς: 300 W στους 32°C και σε 80% RH
Ονομαστική ισχύς: 340 W
Μέγιστος θόρυβος λειτουργίας: 40 dB(Α)
Τύπος ψυκτικού αερίου / φορτίο: R134a / 165gr
Βαθμός προστασίας: IP X0


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Δυνατότητα Αφύγρανσης (lt/24h) 16
Για χώρους έως (m2) 80
Θόρυβος (dB) 40
Ισχύς (Watt) 340
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Χωρητικότητα Δοχείου (lt) 2
Κυβικά Μέτρα Κάλυψης (m3) 195
Λειτουργία με συμπιεστή
Τύπος Φίλτρου Πλενόμενο Σκόνης
Λειτουργία στεγνώματος ρούχων Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Δεν υποστηρίζεται
Ταχύτητες 1
Ενδείξεις Οθόνης Υγρασία και Θερμοκρασία Χώρου
Χρονοδιακόπτης Δεν διαθέτει
Σύνδεση Αποχέτευσης Υποστηρίζεται
Αυτόματη επανεκκίνηση Μετά από διακοπή ρεύματος
Εύρος Ισχύος 300 - 395 Watt
Εύρος Χώρου Κάλυψης 75 - 100 m2
Επίπεδο Θορύβου 40 - 42 Db
Επιπλέον Ψηφιακή ρύθμιση.
Βάρος σε Kg 13
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 464 x 305 x 261
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.carad.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.