Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Κλιματιστικά Inverter

Carrier 42QHC012D8SA Crystal Κλιματιστικό InverterΚωδικός προϊόντος : 185618

Αποκλειστικό
Χωρίς Μεταφορικά
Κλιματιστικά έως 15000btu
  • Carrier 42QHC012D8SA Crystal
  • Carrier 42QHC012D8SA Crystal
ΔΩΡΟ

Κάν' το δικό σου και θα λάβεις δώρο την εγκατάσταση!
-
Ακόμη επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά!
  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 12.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 3.753 - 13.307

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 3.412 - 14.330

  • Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++

από 549.00 € ΌΦΕΛΟΣ 55.00€
494.00 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το κλιματιστικό Inverter Carrier 42QHC012D8SA Crystal 12.000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α++, με πιστοποίηση Eurovent, προσφέρει υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα και διαθέτει λειτουργία Wi-Fi και Follow Me.


Κλιματιστικό Inverter Carrier Crystal

3D DC Inverter

Η σειρά Carrier Crystal διαθέτει συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρων τεχνολογίας DC Inverter, εξασφαλίζοντας έτσι μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με την τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονική πλακέτα ελέγχου (microprocessor) για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Wi-Fi Standard

Μπορείς να ελέγχεις ένα ή περισσότερα κλιματιστικά μέσω internet με μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα iOS & Android. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της μονάδας, η επιλογή θερμοκρασίας, ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας κ.ά. Το Wi-Fi stick περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Λειτουργία ECO

Με τη λειτουργία ECO επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, από 25% έως και 50%, καθώς η μονάδα προσαρμόζει τη λειτουργία της στις ανάγκες του χώρου σου. Έτσι, καταναλώνεις μόνο την ενέργεια που πραγματικά απαιτείται.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Απομάκρυνση της υγρασίας από το εσωτερικό του κλιματιστικού με ταυτόχρονη παρεμπόδιση της δημιουργίας μούχλας και βακτηριδίων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές κατά την εκκίνηση της μονάδας.

Λειτουργία Sleep Mode

Χαμηλή στάθμη θορύβου στα 20dB(A) και επιπλέον αυτόματη προσαρμογή της επιθυμητής θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Ο προγραμματισμός λειτουργίας σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις τη λειτουργία της μονάδας σε συγκεκριμένες ώρες και επιθυμητές θερμοκρασίες.

Αθόρυβη Λειτουργία

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, για απόλυτη ησυχία.

Επιπλέον λειτουργίες:

Πιστοποίηση Eurovent

H πιστοποίηση Eurovent Certification πιστοποιεί τις επιδόσεις της κλιματιστικής μονάδας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα.

Φίλτρο Five-Action

Οι κλιματιστικές μονάδες Carrier με φίλτρο πενταπλής δράσης παρέχουν αέρα καλύτερης ποιότητας συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις πέντε διαφορετικών φίλτρων. Ο αέρας περνά πρώτα μέσα από το προφίλτρο, το οποίο αιχμαλωτίζει τα μεγάλα σωματίδια, τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων. Το φίλτρο NION (ιονισμού) απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα. Το φίλτρο Vitamin C έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φίλτρα HEPA & Cold Catalyst απορροφούν τα μικρότερα σωματίδια και τη γύρη και εξουδετερώνουν τις κακοσμίες, εξασφαλίζοντας αναζωογονητική ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους.

Λειτουργία Follow Me

Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο ανιχνεύει τη θερμοκρασία του χώρου. Η μονάδα μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δωματίου με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από το σημείο που τοποθετείς το τηλεχειριστήριο, προσφέροντάς σου μεγαλύτερη άνεση.

Λειτουργία Eco

Με την ενεργοποίηση της οικονομικής λειτουργίας ECO στη λειτουργία ψύξης, μπορείς να έχεις εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία. Η μονάδα ρυθμίζει αυτόματα τόσο την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα όσο και την περιστροφή του συμπιεστή, για να σου προσφέρει την ίδια άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Στη λειτουργία Eco, η επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης μπορεί να είναι μεταξύ 24 - 30 °C.

Λειτουργία Ύπνου

Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στη διάρκεια της νύχτας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία μειώνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία ψύξης ή αυξάνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία θέρμανσης, για τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας. Στη συνέχεια, η μονάδα λειτουργεί στη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα!

Αυτοκαθαρισμός

Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί σε λειτουργία αφύγρανσης για μερικά λεπτά, για να καθαρίσει και να απομακρύνει την υγρασία από τον εσωτερικό εξατμιστή, αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας.

Αυτοδιάγνωση & Αυτοπροστασία

Η μονάδα ανιχνεύει τυχόν μη φυσιολογική λειτουργία ή δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτόματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα. Ταυτόχρονα, εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος για να διευκολυνθεί η διαδικασία του σέρβις.

Αναλυτικά:

Διαθέτει σύστημα καθαρισμού αέρα αποτελούμενο από φίλτρα καθαρισμού αέρα Five Action πενταπλής δράσης (προ φίλτρο, Ιονισμού, Vitamin C, HEPA, Cold Catalyst), Προστασία Πτερυγίων Blue Fin: ειδική επικάλυψη που αποτρέπει την ανάπτυξη και τη διασπορά βακτηριδίων στην επιφάνεια του Ψυκτικού Στοιχείου, Προστασία ηλεκτρικής τάσης με την οποία εξασφαλίζεται μεγάλο εύρος λειτουργίας της κλιματιστικής συσκευής από 168V έως 264V, έξυπνες λειτουργίες: Turbo, Eco, Sleep, Timer, Autoclean, Follow me, 8 °C, Auto Restart, Smart Defrost, Αυτοδιάγνωση βλαβών, Κλείδωμα χειριστηρίου κ.α. με την εγγύηση της καλής & εύρυθμης λειτουργίας της Carrier.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 12.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 3.753 - 13.307
Θερμική απόδοση (Btu/h) 3.412 - 14.330
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6.7
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5.1
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (EER) 2.93
Βαθμός θερμικής απόδοσης (COP) 3.45
Ψυκτικό Υγρό R32
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr 1.7 lt
Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Λειτουργία Follow me
Ψυκτική Ισχύς 3.6 kW
Θερμική Ισχύς 3.8 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 184
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 961
Συνιστάται για Χώρους έως m2 26
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 40 / 31 / 22
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db) 54
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας 54 / 51 / 49
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db 64
Επιπλέον Με Νέο Ψυκτικό Υγρό R32, Πιστοποίηση Eurovent, όπου πιστοποιεί ότι όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύει ο κατασκευαστής είναι Αληθή,
Βάρος σε Kg 8.50
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 300 x 812 x 192
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 555 x 770 x 300
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ahi-carrier.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.