Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Κλιματιστικά Inverter

Morris WFIN26132 Κλιματιστικό InverterΚωδικός προϊόντος : 187831

Αποκλειστικό
Χωρίς Μεταφορικά
  • Morris WFIN26132
  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 9.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 9050 (3300-10650)

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 9400 (3250-11550)

  • Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++

379.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κλιματιστικό Inverter Morris WFIN26132 9.000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α++, με λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ με πρόσβαση στο διαδίκτυο ενώ διαθέτει λειτουργία I-Feel για καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας.


Κλιματιστικό Inverter Morris WFIN26132:

Ψυκτικό μέσο R32:

Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και πολύ χαμηλό δυναμικό παγκόσμιο θέρμανσης (GWP).

Self-Clean Function:

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού με την οποία επιτυγχάνεται αυτόματα ο καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας σε 3 βήματα. Αρχικά το στοιχείο παγώνει ενώ στη δεύτερη φάση κατά την οποία ξεπαγώνει, το νερό παρασέρνει μαζί του την σκόνη και την βρωμιά που υπάρχει. Στην τρίτη και τελευταία φάση, το στοιχεία θερμαίνεται στους 55°C για να στεγνώει και να αποστειρωθεί.

Λειτουργία WiFi:

Λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Quiet Mode:

Λειτουργία με την οποία μειώνεται το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας (στάθμη θορύβου 19dB(A))

Λειτουργία I-Set:

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα και τρόπο λειτουργίας περσίδων και να αποθηκεύσει αυτές τις επιλογές, δημιουργώντας τη δικιά του προσωπική ρύθμιση λειτουργίας, την οποία μπορεί να επιλέξει αργότερα με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Ενεργειακή κλάση:

Υψηλή Ενεργειακή κλάση (Α++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης για ζεστή κλιματική ζώνη) για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Νυχτερινή λειτουργία:

Αυτόματη νυχτερινή λειτουργία η οποία αυξάνει τις 2 πρώτες ώρες (σε λειτουργία ψύξης) ή μειώνει (σε λειτουργία θέρμανσης) κατά 1°C την ώρα, την επιλεγμένη θερμοκρασία, στη συνέχεια την κρατάει σταθερή για τις επόμενες 5 ώρες και τέλος απενεργοποιεί αυτόματα το κλιματιστικό.

3πλό φίλτρο καθαρισμού:

Με τριπλό φίλτρο για τον καλύτερο καθαρισμό του αέρα.
1. Φίλτρο ιονισμού για την κατακράτηση της σκόνης και του καπνού από τον αέρα.
2. Φίλτρο καρεχινών που αποσυνθέτει τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές.
3. Φίλτρο βιταμίνης C, το οποίο διαοχετέυει στον αέρα βιταμίνη C, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό και βοηθάει την υγεία της επιδερμίδας.

Λειτουργία I-Feel:

O ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας, βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.

Χρονοδιακόπτης:

Αυτόματος χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης αλλά και απενεργοποίησης του κλιματιστικού. Σε βοηθά να ρυθμίσεις αυτόματα την ώρα ενεργοποίησης αλλά και το χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού σου, βάση των πραγματικών σου αναγκών.

Αυτόματη επανεκκίνηση:

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και με την επάνοδο του ρεύματος, το κλιματιστικό επανέρχεται αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας πριν τη διακοπή.

Σύστημα αυτοδιάγνωσης:

Η μονάδα αυτοδιάγνωσης, αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη συσκευή. Εμφανίζει τον κωδικό του προβλήματος στην οθόνη και ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία προστασίας, η οποία απενεργοποιεί τη συσκευή αν αυτό είναι απαραίτητο.

Λειτουργία Turbo:

Λειτουργία Turbo, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία του κλιματιστικού σου στη μέγιστη δυνατή απόδοση με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Ιδανική λειτουργία για τις στιγμές που χρειάζεσαι άμεσα περισσότερη ψύξη ή θέρμανση στο χώρο σου.

Συμπιεστές υψηλής απόδοσης:

Συμπιεστές περιστροφικού τύπου (rotary compressord) υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση αλλά και θόρυβο, ενώ την ίδια στιγμή εγγυούνται την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σου για πολλά χρόνια.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Στάθμη θορύβου (sound pressure): 19/26/34/40dB (εσωτερική μονάδα) / 50dB (εξωτερική μονάδα)
Ηχητική ισχύ (sound power) : 29/36/44/50dB (εσωτερική μονάδα) / 60dB (εξωτερική μονάδα)
Λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο
Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις
Λειτουργία αποτροπής ψυχρής ριπής αέρα
Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας
Με γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα για προστασία από τη σκουριά


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 9.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 9050 (3300-10650)
Θερμική απόδοση (Btu/h) 9400 (3250-11550)
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6.3
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5.1
Ψυκτικό Υγρό R32
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr 0.8 lt
Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Λειτουργία Follow me
Ψυκτική Ισχύς 2.6 kW
Θερμική Ισχύς 2.5 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 144
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 875
Συνιστάται για Χώρους έως m2 15-20
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 29/36/44/50
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db) 50
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας 50
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db 60
Επιπλέον Λειτουργία αυτοκαθαρισμού για την εσωτερική μονάδα, τριπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα(ιονισμού+ κατεχίνων+ βιταμίνης C) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται
Βάρος σε Kg 8.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 250 x 777 x 205
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 552 x 700 x 256
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.morris.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.