Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Κλιματιστικά Inverter

Carrier 42QHB12D8SC Coastal Plus Κλιματιστικό InverterΚωδικός προϊόντος : 198301

Χωρίς Μεταφορικά
Κλιματιστικά έως 15000btu
  • Carrier 42QHB12D8SC Coastal Plus
ΔΩΡΟ

Κάν' το δικό σου και θα λάβεις δώρο την εγκατάσταση!
-
Ακόμη επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά!
  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 12.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 3.412 - 13.990

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 3.070 - 16.036

  • Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++

629.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κλιματιστικό Inverter Carrier 42QHB12D8SC Coastal Plus 12000 BTU, ενεργειακής κλάσης Α++, με πιστοποίηση Eurovent, λειτουργία Wi-Fi, Follow Me και εξωτερική μονάδα με αντιδιαβρωτική προστασία κατάλληλη για εγκατάσταση σε παραθαλάσσιες περιοχές.


Κλιματιστικό Inverter Carrier Coastal Plus 42QHB-D8SC

Αντιδιαβρωτική Προστασία

Η ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία σε όλα τα κύρια μέρη της εξωτερικής μονάδας, τo ολοκληρωμένο κύκλωμα PCB και τη βάση του στοιχείου, παρέχει αυξημένη προστασία από τη διάβρωση και την καθιστά ιδανική λύση για παραθαλάσσιες περιοχές. Οι ειδικές επικαλύψεις προστασίας προσφέρουν μακροπρόθεσμη, βελτιωμένη αντοχή του κλιματιστικού σε διαβρωτικά περιβάλλοντα που προκαλούν οξείδωση.

3D DC Inverter

Η σειρά Carrier Coastal Plus διαθέτει τεχνολογία 3D DC Inverter (Συμπιεστής και μοτέρ ανεμιστήρων). Με την τεχνολογία αυτή εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση με μικρή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας. Ο ψηφιακός έλεγχος της λειτουργίας γίνεται με το τελευταίο σύστημα τεχνολογίας ελέγχου τύπου Leading II για μέγιστη διασφάλιση καλής λειτουργίας.

Wi-Fi Active

Μπορείς να ελέγχεις ένα ή περισσότερα κλιματιστικά μέσω μιας εύχρηστης εφαρμογής για smartphones iOS & Android. Είναι δυνατή η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της μονάδας, η επιλογή θερμοκρασίας, ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας κ.ά. Το Wi-Fi stick περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Λειτουργία ECO

Με την ενεργοποίηση της οικονομικής λειτουργίας ECO στη λειτουργία ψύξης, μπορείς να έχεις εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60% σε σχέση με την κανονική λειτουργία. Η μονάδα ρυθμίζει αυτόματα τόσο την ταχύτητα του εσωτερικού ανεμιστήρα όσο και την περιστροφή του συμπιεστή, για να σου προσφέρει την ίδια άνεση με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η λειτουργία απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 8 ώρες λειτουργίας. Στη λειτουργία ECO, η επιλεγμένη θερμοκρασία ψύξης μπορεί να είναι μεταξύ 24 - 30 °C.

Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού

Απομάκρυνση της υγρασίας από το εσωτερικό του κλιματιστικού με ταυτόχρονη παρεμπόδιση της δημιουργίας μούχλας και βακτηριδίων που προκαλούν δυσάρεστες οσμές κατά την εκκίνηση της μονάδας. Μετά την απενεργοποίηση του κλιματιστικού, η εσωτερική μονάδα συνεχίζει να λειτουργεί σε λειτουργία αφύγρανσης για μερικά λεπτά, για να καθαρίσει και να απομακρύνει την υγρασία από τον εσωτερικό εξατμιστή, αποτρέποντας τη δημιουργία μούχλας.

Λειτουργία Ύπνου

Αυτή η λειτουργία εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος στη διάρκεια της νύχτας. Η ρυθμισμένη θερμοκρασία μειώνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία ψύξης ή αυξάνεται κατά 1°C την ώρα στη λειτουργία θέρμανσης, για τις πρώτες 2 ώρες λειτουργίας. Στη συνέχεια, η μονάδα λειτουργεί στη νέα θερμοκρασία για 5 ώρες και μετά απενεργοποιείται αυτόματα!

Φίλτρο Five-Action

Οι κλιματιστικές μονάδες Carrier με φίλτρο πενταπλής δράσης παρέχουν αέρα καλύτερης ποιότητας συνδυάζοντας τις θετικές επιδράσεις πέντε διαφορετικών φίλτρων. Ο αέρας περνά πρώτα μέσα από το προφίλτρο, το οποίο αιχμαλωτίζει τα μεγάλα σωματίδια, τη σκόνη και τις τρίχες των κατοικίδιων. Το φίλτρο ANION (ιονισμού) απελευθερώνει αρνητικά ιόντα που ανανεώνουν τον αέρα. Το φίλτρο Vitamin C έχει ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία και την ελαστικότητα του δέρματος. Τα φίλτρα HEPA & Cold Catalyst απορροφούν τα μικρότερα σωματίδια και τη γύρη και εξουδετερώνουν τις κακοσμίες, εξασφαλίζοντας αναζωογονητική ατμόσφαιρα στους εσωτερικούς χώρους.

Αθόρυβη Λειτουργία

Η εσωτερική μονάδα λειτουργεί με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, για απόλυτη ησυχία.

Προγραμματισμός Λειτουργίας

Ο προγραμματισμός λειτουργίας σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις τη λειτουργία της μονάδας σε συγκεκριμένες ώρες και επιθυμητές θερμοκρασίες.

Πιστοποίηση Eurovent

H πιστοποίηση Eurovent Certification πιστοποιεί τις επιδόσεις της κλιματιστικής μονάδας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα.

Λειτουργία Follow Me

Ένας αισθητήρας θερμοκρασίας ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο ανιχνεύει τη θερμοκρασία του χώρου. Η μονάδα μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του δωματίου με μεγαλύτερη ακρίβεια γύρω από το σημείο που τοποθετείς το τηλεχειριστήριο, προσφέροντάς σου μεγαλύτερη άνεση.

Αυτοδιάγνωση & Αυτοπροστασία

Η μονάδα ανιχνεύει τυχόν μη φυσιολογική λειτουργία ή δυσλειτουργίες και απενεργοποιείται αυτόματα για να αποτραπούν περαιτέρω προβλήματα. Ταυτόχρονα, εμφανίζει έναν κωδικό σφάλματος για να διευκολυνθεί η διαδικασία του σέρβις.

Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Φίλτρα: Προφίλτρα, ANION, Hepa, Cold Catalyst, Vitamin C
Λειτουργίες: Follow me, Sleep, ECO, Turbo, Timer, Auto cleaning, Auto Restart, Κλείδωμα τηλεχειριστηρίου, Ανίχνευση διαρροής ψυκτικού υγρού, Σύστημα έξυπνης προθέρμανσης και Προστασία από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης (168-264V) (λειτουργία σε μεγάλα όρια λειτουργίας)


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 12.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 3.412 - 13.990
Θερμική απόδοση (Btu/h) 3.070 - 16.036
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6.8
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5.1
Ψυκτικό Υγρό R32
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr Διαθέτει
Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Λειτουργία Follow me
Ψυκτική Ισχύς 3.5 kW
Θερμική Ισχύς 3.8 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 181
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 945
Συνιστάται για Χώρους έως m2 22-26
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 39/32/23/21
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db) 57
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας 56
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db 62
Επιπλέον Πιστοποίηση EUROVENT, Εξωτερική μονάδα ειδικά σχεδιασμένη ώστε να παρέχει 5 φορές μεγαλύτερη προστασία από τη διάβρωση, Προστασία από τις διακυμάνσεις της ηλεκτρικής τάσης (168-264V)
Βάρος σε Kg Εσωτ.8.2 - Εξωτ.27
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 297 x 802 x 189
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 595 x 900 x 345
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ahi-carrier.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.