Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Κλιματιστικά Inverter

Tycoon TC3VI32-09 Κλιματιστικό InverterΚωδικός προϊόντος : 198479

Αποκλειστικό
Χωρίς Μεταφορικά
Κλιματιστικά με δωροεπιταγή ανακύκλωσης 50€
  • Tycoon TC3VI32-09

Κάντο δικό σου και επίλεξε ανακύκλωση για να λάβεις δωροεπιταγή 50 ευρώ για επόμενη αγορά!

  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 9.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 9.000 (3.100-11.600)

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 10.000 (2.800-11.500)

  • Ενεργειακή Κλάση Ψύξης: Α++

319.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κλιματιστικό Inverter Tycoon TC3VI32-09 9000 BTU ενεργειακής κλάσης Α++ και μει οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 για μειώση του κόστους συντήρησης και προστασία του περιβάλλοντος.


Tycoon TC3VI32-09 Κλιματιστικό Inverter

  • Συνδύασε μέγιστη αποδοτικότητα με εξοικονόμηση ενέργειας μέσω της ενεργειακής κλάσης Α+++
  • Μείωσε το κόστος συντήρησης και προστάτευσε το περιβάλλον με το Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό R32
  • Άριστη απόδοση ακόμη και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες θερμοκρασίας μέσω της εξελιγμένης Λειτουργίας Ψύξης
  • Ειδικό πρόγραμμα Hotel Menu για την απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα

Α+++ Ενεργειακή Κλάση

Εκμεταλλεύσου τον ιδανικό συνδυασμό άριστης επίδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσω της υψηλής ενεργειακής κλάσης Α+++ που διαθέτει το κλιματιστικό Tycoon.

R32 - Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Εξασφάλισε μείωση του κόστους συντήρησης του κλιματιστικού σου και αύξησε την ενεργειακή του απόδοση χάρη στο R32 Οικολογικό υγρό. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Εξασφάλισε την άριστη απόδοση του κλιματιστικού σου σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες θερμοκρασίας, ακόμη και στους -15°C, μέσω της ειδικής λειτουργίας Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες.

Hotel menu

Το Hotel menu είναι ένα σύνολο λειτουργιών που εξασφαλίζει τη καλύτερη και οικονομικότερη λειτουργία των κλιματιστικών. Η χρήση του βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε κλιματιστικά που είναι εγκατεστημένα σε ξενοδοχειακές μονάδες. Μέσω του Hotel Menu, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα θερμοκρασιακά εύρη λειτουργίας του κλιματιστικού, εξοικονομώντας έτσι έως και 70%. Το πλήθος των επιλογών και οι ποικίλες εφαρμογές αυτού του ειδικά σχεδιασμένου Menu, εγγυώνται εξαιρετικές συνθήκες και μέγιστες αποδόσεις, καθώς επίσης και επέκταση της ζωής των κλιματιστικών μονάδων της επιχείρησης σου.
Ρύθμιση κατώτερης και ανώτερης θερμοκρασίας λειτουργίας
Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται άριστες συνθήκες στο χώρο, εξοικονομώντας ταυτόχρονα ενέργεια στο μέγιστο δυνατό. Η επιλογή για προσαρμογή συγκεκριμένου θερμοκρασιακού εύρους λειτουργίας - Ψύξη: επιλογή κατώτερης τιμής 17°C και ανώτερης 24°C / Θέρμανση: επιλογή κατώτερης τιμής 25°C και ανώτερης 30°C - είναι αυτή που θα σου χαρίσει έως και 70% εξοικονόμηση στη κατανάλωση ρεύματος. Έχοντας προσαρμόσει τη θερμοκρασία λειτουργίας που επιθυμείς, εμποδίζεις το χρήστη από το να επιλέξει μέσω του τηλεχειριστηρίου οποιαδήποτε διαφορετική θερμοκρασιακή τιμή, χαμηλότερη ή υψηλότερη.
Υπενθύμιση καθαρισμού ή αντικατάστασης των φίλτρων
Βασικό πλεονέκτημα του Hotel Menu, αποτελεί η υπενθύμιση καθαρισμού των φίλτρων. Μπορείς με απλά βήματα να προγραμματίσεις την υπενθύμιση καθαρισμού και να ξεγνοιάσεις από το άγχος προγραμματισμού ελέγχων στη διάρκεια του έτους. Έτσι, όχι μόνο φροντίζεις για την επιμήκυνση του χρόνου ζωής των κλιματιστικών σου και τη σωστή συντήρησή τους, αλλά μπορείς να παρέχεις και στους ένοικους των δωματίων σου άριστη και υψηλής ποιότητα ατμόσφαιρα στο χώρο που διαμένουν. Με την υπενθύμιση καθαρισμού των φίλτρων, ενισχύεται εξίσου σημαντικά η μείωση την κατανάλωσης, αφού ένα καθαρό κλιματιστικό καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με εκείνο που δεν συντηρείται σωστά.
Πρόσθετες λειτουργίες ασύρματου χειριστηρίου
Η ποικιλία των εφαρμογών που βρίσκει το Hotel Menu, οφείλεται και στις υπόλοιπες λειτουργίες που περιλαμβάνει όπως εκείνη της αυτόματης επανεκκίνησης, της προστασίας από την προσαγωγή κρύου αέρα στη θέρμανση καθώς και της δυνατότητας απομνημόνευσης της θέσης των περσίδων του μηχανήματος. Το Hotel Menu θα γίνει ο απόλυτος συνεργάτης σου ώστε να διαμορφώσεις τις καλύτερες συνθήκες για τους ενοίκους της επιχείρησής σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 9.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 9.000 (3.100-11.600)
Θερμική απόδοση (Btu/h) 10.000 (2.800-11.500)
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6.2
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5.1
Ψυκτικό Υγρό R32
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Αφύγρανση lt/hr 1.0 lt
Συνδεσιμότητα χωρίς Wi-Fi
Λειτουργία Follow me
Ψυκτική Ισχύς 2.6 kW
Θερμική Ισχύς 2.6 kW
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 147
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 714
Συνιστάται για Χώρους έως m2 20
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 40/30/26/21
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db) 53
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εξωτερικής Μονάδας 55.5
Ηχητική Ισχύς Εξωτερικής Μονάδας σε db 61
Επιπλέον Hotel Menu
Βάρος σε Kg 7.5
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 285 x 805 x 194
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 550 x 700 x 275
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη στο μοτέρ, 2 έτη στα λοιπά μέρη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.tycoon.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.