Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Ημιεπαγγελματικά

Carrier 42QZL024R8S Κλιματιστικό Inverter Δαπέδου/ΟροφήςΚωδικός προϊόντος : 186545

  • Τύπος Συσκευής: Οροφής - Δαπέδου

  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 24.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 10.918 - 26.272

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 9.212-28.320

1899.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κλιματιστικό Inverter δαπέδου/οροφής Carrier 42QZL024R8S 24.000 BTU με δυνατότητα εγκατάστασης στο δάπεδο ή την οροφή για κομψή και καλαίσθητη εμφάνιση με υψηλές αποδόσεις.


Κλιματιστικό Inverter Δαπέδου/Οροφής Carrier XPower 42QZL

Πιστοποίηση Eurovent

H πιστοποίηση Eurovent Certification πιστοποιεί τις επιδόσεις της κλιματιστικής μονάδας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή πρότυπα.

3D DC Inverter

Η εσωτερική μονάδα είναι εξοπλισμένη με μοτέρ ανεμιστήρα τύπου DC Inverter. Η εξωτερική μονάδα διαθέτει επίσης συμπιεστή και μοτέρ ανεμιστήρα με τεχνολογία DC Inverter. Με 3 μοτέρ DC Inverter, η μονάδα επιτυγχάνει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις και ενεργειακή απόδοση.

Συμπιεστές DC Twin-Rotary

Οι μονάδες από 24.000 έως 60.000 BTU είναι εξοπλισμένες με δίδυμους περιστροφικούς συμπιεστές DC, οι οποίοι συνεισφέρουν στην υψηλή απόδοση και αξιοπιστία του συστήματος. Οι δύο περιστροφικοί κύλινδροι συμπίεσης, η μεταξύ τους απόκλιση κατά 180° και το μοτέρ DC χωρίς ψήκτρες με τον άξονα σε τέλεια ισορροπία, διασφαλίζουν μειωμένους κραδασμούς και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, ακόμη και κατά τη λειτουργία σε πολύ χαμηλές ταχύτητες. Υπάρχει μεγάλο εύρος ανάμεσα στην ελάχιστη και τη μέγιστη δυναμικότητα, επομένως το σύστημα είναι πάντα βελτιστοποιημένο ώστε να παρέχει μέγιστη άνεση με εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Κίνηση Περσίδων 3D

Η μονάδα μπορεί να διανείμει τον αέρα σε τρεις κατευθύνσεις και σε γωνία μέχρι 90°, ώστε να προσφέρει άνεση σε κάθε σημείο του χώρου.

Ενσωματωμένη Αντλία Αποστράγγισης*

Η αντλία αποστράγγισης μπορεί να απομακρύνει το νερό συμπύκνωσης από τη μονάδα, σε ύψος έως 750 mm. Η σωλήνωση αποστράγγισης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, ακόμη και σε στενούς χώρους. * (προαιρετικό)

Ευελιξία Εγκατάστασης:

Εγκατάσταση στο δάπεδο ή την οροφή: Η μονάδα μπορεί να εγκατασταθεί είτε στο δάπεδο είτε στην οροφή. Διαθέτει συνδέσεις σωληνώσεων με 3 κατευθύνσεις και αποστράγγιση 2 κατευθύνσεων για μεγαλύτερη ευελιξία εγκατάστασης.

Θύρες εισαγωγής νωπού αέρα: Ένα μοτέρ αερισμού μπορεί να εγκατασταθεί στον αγωγό φρέσκου αέρα, συνδεδεμένο στον σύνδεσμο αερισμού και να λειτουργεί μαζί με τον εσωτερικό ανεμιστήρα για την αύξηση του όγκου του φρέσκου αέρα.

Εφεδρικές θύρες ξηρής επαφής: Με τις εφεδρικές θύρες, μπορεί να συνδεθεί εύκολα ένας απομακρυσμένος διακόπτης για τηλεχειρισμό. Η ενσωματωμένη πλακέτα PCB μπορεί να παράγει ένα σήμα συναγερμού, το οποίο μπορεί να συνδεθεί σε μια εξωτερική λυχνία συναγερμού ή σε μετρητή κραδασμών.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συσκευής Οροφής - Δαπέδου
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 24.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 10.918 - 26.272
Θερμική απόδοση (Btu/h) 9.212-28.320
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6,30
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 5,00
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 1855
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 1372
Συνιστάται για Χώρους έως m2 50
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 49/46/41
Ψυκτικό Μέσο R32
Επιπλέον Με Νέο Ψυκτικό Ρευστό R32, Πιστοποίηση Eurovent, όπου πιστοποιεί ότι όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημοσιεύει ο κατασκευαστής είναι Αληθή, Τεχνολογίας 3DC INVERTER
Βάρος σε Kg 27
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 235 x 1068 x 675
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 702 x 845 x 363
Παράδοση είδους με Γερανό Υποχρεωτικό για τις παραδόσεις σε ολους τους ορόφους πλην του ισογείου
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη για τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη και 5 έτη για τον συμπιεστή
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.ahi-carrier.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.