Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Air Condition

/

Ημιεπαγγελματικά

Inventor V5MKI32-36WiFiR/U5MRS32-36 Κλιματιστικό Inverter Δαπέδου/ΟροφήςΚωδικός προϊόντος : 187115

  • Τύπος Συσκευής: Οροφής - Δαπέδου

  • Τύπος Λειτουργίας: Inverter

  • Ονομαστική απόδοση (Btu/h): 36.000

  • Ψυκτική απόδοση (Btu/h): 36.000 (9.000-41.000)

  • Θερμική απόδοση (Btu/h): 38.000 (10.000-45.000)

2299.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το κλιματιστικό Inverter δαπέδου/οροφής Inventor V5MKI32-36 36.000 BTU προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης ένω διαθέτει ειδικό Hotel Menu για να μπορείς να ορίσεις τις ιδανικές συνθήκες κλιματισμού του χώρου σου εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.


Κλιματιστικό Inverter Δαπέδου/Οροφής Inventor V5MKI32

  • Ο αισθητήρας αντιστάθμισης θερμοκρασίας εξασφαλίζει τέλειες συνθήκες κλιματισμού στο χώρο
  • Η ροή αέρα σε τέσσερις κατευθύνσεις προσφέρει ομοιόμορφα επίπεδα θερμοκρασίας και άνεσης
  • Ελέγξτε το κλιματιστικό απ' όπου και αν βρίσκεσαι και δημιούργησε ιδανικές συνθήκες στο χώρο σου
  • Εξαιρετική προστασία χάρη στη χρυσή υδροφυλική επικάλυψη του στοιχείου
  • Επωφελήσου από το ειδικό Hotel Menu και όρισε τις ιδανικές συνθήκες κλιματισμού του χώρου σου εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα

Χρυσή Προστασία

Η εξελιγμένη χρυσή υδροφιλική επικάλυψη που φέρει η εσωτερική και εξωτερική μονάδα, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και απόδοση του κλιματιστικού σου, επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής του και βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα στο χώρο. Χάρη στην αντιδιαβρωτική σύσταση της υδροφιλικής επικάλυψης, αυξάνεται η ανθεκτικότητα της εξωτερικής μονάδας σε διαβρωτικά στοιχεία όπως η βροχή και ο αλμυρός αέρας, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται η διαδικασία απόψυξης ενισχύοντας έτσι την απόδοση θέρμανσης. Επωφελήσου από τη χρυσή προστασία της εσωτερικής μονάδας και απότρεψε την αναπαραγωγή και εξάπλωση των βακτηριδίων στο χώρο, δημιουργώντας ένα υγιεινό και άνετο περιβάλλον.

Έλεγχος Wi-Fi

Ρύθμισε το κλιματιστικό σου εύκολα απ' όπου και αν βρίσκεσαι, μέσω του Smartphone ή του Tablet σου. Καέβασε δωρεάν την εφαρμογή Invmate II μέσω Google Play & App Store και εξοικονόμησε ενέργεια, δημιουργώντας το περιβάλλον που εσύ θέλεις, την ώρα που το θέλεις.

*Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά Δαπέδου Οροφής, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείρησή τους και την ύπαρξη του Smart Wi-Fi Port, που μπορείτε να προμηθευτείς από τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και κλιματισμού.

R32 Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το οικολογικό ψυκτικό υγρό R32 με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις του κλιματιστικού σου αλλά και να συμβάλει δραστικά στη προστασία του πλανήτη. Δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης εγκλωβίζοντας μικρότερα ποσά θερμότητας (GWP= 675) και μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί και να ανακυκλωθεί.

Ροή Αέρα 4ων Κατευθύνσεων

Ο ανανεωμένος σχεδιασμός δημιουργεί ομοιόμορφη κατανομή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η κίνηση των περσίδων δεν γίνεται μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα, οδηγώντας τον αέρα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του χώρου.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Ο ειδικός σχεδιασμός του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης, σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες ακόμα και στους -15°C.

Είσοδος Φρέσκου Αέρα

Δυνατότητα σύνδεσης αεραγωγού για είσοδο (προσαγωγή) στον χώρο φρέσκου αέρα. Εύκολη σύνδεση με τις ειδικές βάσεις που βρίσκονται επάνω στην μονάδα.

Διαχείριση Κεντρικού Ελέγχου (Προαιρετική)

Ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα της Inventor σε κεντρικά χειριστήρια. Σύνδεσε έως και 64 εσωτερικές μονάδες σε ένα χειριστήριο και ο κεντρικός έλεγχος γίνεται παιχνιδάκι. Ενεργοποίησε και απενεργοποίησετην κάθε μονάδα ξεχωριστά, ρυύθμισε τη θερμοκρασία του κάθε χώρου ή άλλαξε τη λειτουργία που επιθυμείς. Λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων ή για οποιοδήποτε χώρο/κτίριο που χρειάζεται κεντρικό έλεγχο.

Hotel menu

Τα κλιματιστικά Inventor, παρουσιάζουν την πρωτοποριακή υπηρεσία διαχείρισης κλιματιστικών μονάδων Hotel Menu. Μέσω της υπηρεσίας Hotel Menu η ψύξη και η θέρμανση μπορούν να προγραμματιστούν υπό συγκεκριμένα όρια λειτουργίας. Το κλιματιστικό είναι κλειδωμένο αποτρέποντας τη ρύθμιση ακραίων θερμοκρασιών και συμβάλλοντας δραστικά στην εξοικονόμηση έως και 70% του κόστους λειτουργίας.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Συσκευής Οροφής - Δαπέδου
Τύπος Λειτουργίας Inverter
Ονομαστική απόδοση (Btu/h) 36.000
Ψυκτική απόδοση (Btu/h) 36.000 (9.000-41.000)
Θερμική απόδοση (Btu/h) 38.000 (10.000-45.000)
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης Α++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμής Ζώνης A+++
Βαθμός ενεργειακής απόδοσης (SEER) 6.1
Βαθμός θερμικής απόδοσης (SCOP) 4.0
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (ψύξη) 602
Κατανάλωση Ενέργειας σε kWh ετησίως (θέρμανση) 3045
Συνιστάται για Χώρους έως m2 85
Επίπεδο Θορύβου σε db (H/M/L) Εσωτερικής Μονάδας 51/47/42
Ψυκτικό Μέσο R32
Βάρος σε Kg 39
Διαστάσεις σε mm (Υ x Π x Β) 235 x 1650 x 675
Διαστάσεις Εξωτερικής μονάδας σε mm (Υ x Π x Β) 810 x 946 x 410
Παράδοση είδους με Γερανό Υποχρεωτικό για τις παραδόσεις σε ολους τους ορόφους πλην του ισογείου
Εγγύηση Προμηθευτή 5 έτη και 10 στον συμπιεστή
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.inventor.ac
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.