Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Ανεμιστήρες

/

Air Cooler

AEG LK5689 3 Σε 1 Air CoolerΚωδικός προϊόντος : 185574

  • Ισχύς: 70 Watt

  • Χωρητικότητα Δεξαμενής: 4.5 Lt

  • Ιονιστής: Δεν διαθέτει

  • Ταχύτητες: 3 (κανονική, μεσαία, γρήγορη)

139.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Το AEG LK5689 3 Σε 1 λειτουργεί ως air cooler δροσίζοντας το χώρο σου, ως υγραντήρας δημιουργώντας ένα ευχάριστο επίπεδο υγρασίας και ως καθαριστής αέρα, καθαρίζοντας τον αέρα που εισπνέεις, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον.


AEG LK5689 3 Σε 1 Air Cooler:

Δρόσισε το χώρο σου υγιεινά, οικονομικά και με φυσικό τρόπο! Με το air cooler ο χώρος δροσίζεται λειτουργώντας ως ανεμιστήρας εώς και 20 ώρες συνεχούς λειτουργίας χωρίς επαναπλήρωση, τοποθετώντας νερό στην δεξαμενή χωρητικότητας 4,5L. Διαθέτει ροδάκια, για εύκολη μεταφορά, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και αποδίδει άμεσα με εύκολη και απλή λειτουργία. Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο για να μπορείς από απόσταση να ενεργοποιήσεις την επιθυμητή λειτουργία αλλά και να ρυθμίσεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το χρονοδιακόπτη 8 ωρών για να ορίσεις τον επιθυμητό χρόνο απενεργοποίησης της συσκευής. Διαθέτει πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της λειτουργίας υγραντήρα ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο επίπεδο υγρασίας σε χώρους μέχρι 20 τ.μ. Τέλος, η συσκευή λειτουργεί και ως καθαριστής αέρα ανανεώνοντας και φρεσκάροντας τον αέρα κατά την διάρκεια της λειτουργίας της. Φιλτράρει σκόνη, ίνες και οσμές από τον αέρα, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον και είναι ιδανική για την καταπολέμηση αλλεργιών, μικροβίων και ιών.

Λειτουργία 3 Σε 1:

Air cooler

Δοχείο νερού: 1.5 L (min) - 4,5 L (max)
Έως 20 ώρες συνεχούς λειτουργίας χωρίς επαναπλήρωση

Υγραντήρας αέρα

Πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης της λειτουργίας υγραντήρα
Κατάλληλο για χώρους μέχρι 20 m2
Όγκος εξάτμισης: 150ml / ώρα

Καθαριστής αέρα:

Ανανεώνει και φρεσκάρει τον αέρα, όσο λειτουργεί η συσκευή
Ιδανικό για την καταπολέμηση αλλεργιών, μικροβίων και ιών
Φιλτράρει σκόνη, ίνες και οσμές από τον αέρα

Τεχνικά χαρακτηριστικά

3 επίπεδα ταχύτητας (low, medium, high, 2 προγραμματισμένες λειτουργίες (Natural και Sleep), Λειτουργία "Swing" - αυτόματη κίνηση των περσίδων κατά 90 °, Χρονοδιακόπτης έως 8 ωρών, Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο εμβέλειας περ. 10 m, 4 ροδάκια για εύκολη μεταφορά, Εξωτερική ένδειξη στάθμης νερού, Αποσπώμενο φίλτρο αέρα για εύκολο καθαρισμό, Πρακτικό τύλιγμα καλωδίου


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 70 Watt
Χωρητικότητα Δεξαμενής 4.5 Lt
Ιονιστής Δεν διαθέτει
Ταχύτητες 3 (κανονική, μεσαία, γρήγορη)
Χρονοδιακόπτης 8 ωρών
Συμπεριλαμβάνονται Τηλεχειριστήριο
Οθόνη LED
Φίλτρο Σκόνης Πλενόμενο
Ένδειξη θερμοκρασίας Δεν διαθέτει
Επιπλέον Λειτουργία υγραντήρα, Εξωτερική ένδειξη στάθμης νερού, 4 ροδάκια για εύκολη μεταφορά.
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.aeg.com.gr/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.