Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Ανεμιστήρες

/

Ανεμιστήρες Δαπέδου

AEG VL5668S Ανεμιστήρας ΔαπέδουΚωδικός προϊόντος : 198149

  • Τύπος Ανεμιστήρα: Δαπέδου

  • Ισχύς: 45 Watt

  • Ταχύτητες: 3

  • Χρώμα: Μαύρο

  • Βάρος σε Kg: 3

49.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ανεμιστήρας δαπέδου AEG VL5668S ισχύος 45 Watt, με αθόρυβη λειτουργία, τηλεχειριστήριο υπερύθρων για εύκολη και άνετη ρύθμιση από απόσταση και χρονοδιακόπτη.


AEG VL5668S Ανεμιστήρας Δαπέδου

2 λειτουργίες εναλλαγής αέρα

Διαθέτει 2 λειτουργίες εναλλαγής αέρα, φυσική λειτουργία με συνεχή αλλαγή ταχύτητας (υψηλή, μέση, χαμηλή) και λειτουργία ύπνου όπου η ταχύτητα επιβραδύνεται σταδιακά μέχρι να σταματήσει τελείως.

Τηλεχειριστήριο

Διαθέτει τηλεχειριστήριο υπερύθρων για εύκολη και άνετη ρύθμιση από απόσταση. Μπορείς να τον ενεργοποιήσεις ή να τον απενεργοποιήσεις, να αλλάξεις ταχύτητα αλλά και να ρυθμίσεις τον χρονοδιακόπτη.

Επιπλέον λειτουργίες

Διαθέτει διακόπτη επιλογής 3 ταχυτήτων (χαμηλή, μεσαία, υψηλή), δυνατότητα επιλογής αυτόματης περιστροφής, με δυνατότητα απενεργοποίησης, μεταλλικό πλέγμα προστασίας, χρονοδιακόπτη για αυτόματη απενεργοποίηση έως και 7,5 ώρες, ρυθμιζόμενο ύψος σύμφωνα με τις ανάγκες σου και ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης. Επιπλέον είναι αθόρυβος κατά τη λειτουργία του.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Ανεμιστήρα Δαπέδου
Ισχύς 45 Watt
Ταχύτητες 3
Χρώμα Μαύρο
Βάρος σε Kg 3
Ενδείκνυται για Οικιακή χρήση
Επιπλέον Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο ενώ διαθέτει χρονοδιακόπτη για αυτόματη απενεργοποίηση έως και 7,5 ώρες
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.sun.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.