Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Θερμαντικά Σώματα

/

Θερμοπομποί,Convector

Philco PCH/AGI-2500EF Inverter ΘερμοπομπόςΚωδικός προϊόντος : 191136

Αποκλειστικό
  • Τύπος: Θερμοπομπός

  • Συνιστάται για Χώρους έως m2: 45

  • Μέγιστη Ισχύς: 2500 Watt

  • Επίπεδα Ισχύος : 5

  • Θερμοστάτης Ασφαλείας : Διαθέτει

από 219.00 € ΌΦΕΛΟΣ 22.10€
196.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

O θερμοπομπός Philco PCH/AGI-2500EF με τεχνολογία inverter επιτυγχάνει 48% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς θερμοπομπούς και 78% σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά.


Philco PCH/AGI-2500EF Inverter Θερμοπομπός:

Τεχνολογία Inverter

H Philco για πρώτη φορά παγκοσμίως πρωτοπορεί και παρουσιάζει την τεχνολογία Inverter στους θερμοπομπούς. Με την τεχνολογία Inverter, η ισχύς της αντίστασης αυξομειώνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας προκειμένου να έχουμε μέγιστη απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και παράλληλα, χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος έως 48% σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς θερμοπομπούς και 78% σε σχέση με τα συμβατικά θερμαντικά. Ο θερμοπομπός με τεχνολογία Ιnverter διατηρεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία χώρου.

Η τεχνολογία Inverter προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:
  • Μικρότερα φορτία στην ηλεκτρική εγκατάσταση που κάνουν το θερμοπομπό ιδανικό για παλιές πολυκατοικίες με μικρές ασφάλειες και αδυναμία υποστήριξης φορτίων.
  • Ομαλή αλλαγή ισχύος: επιτυγχάνουμε άνετη θερμοκρασία με μέγιστη ακρίβεια
  • Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία συνέχεια καθώς δεν αφήνει τη θερμοκρασία να πέσει κάτω από 0,5 βαθμούς από την επιθυμητή
  • Αυξάνει την παραγωγικότητα της αντίστασης, παρέχοντας λιγότερες απώλειες

Σύστημα καθαρισμού αέρα Airgate

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των θερμοπομπών Philco. Κάθε συσκευή διαθέτει αντιστατικό προφίλτρο για προστασία από σκόνη και χνούδια, αντιβακτηριδιακό φίλτρο Nano Silver, φίλτρο βιταμίνης C και φίλτρο άνθρακα. Το προφίλτρο παγιδεύει τη σκόνη. Το φίλτρο άνθρακα καθαρίζει από τις δυσάρεστες οσμές, τον καπνό και τις χημικές ενώσεις. Το φίλτρο βιταμίνης C είναι αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μικροβίων και ιών. Το φίλτρο Nano Silver έχει υψηλές αντιβακτηριδιακές ικανότητες. Περιλαμβάνει ιόντα αργύρου, που παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο άνθρακα παγιδεύει σωματίδια μεγέθους 3-5 nm. Μεταξύ άλλων το σύστημα καθαρισμού Airgate εκτελεί μια ακόμη σημαντική λειτουργία. Χρησιμεύει ως προστατευτικό της αντίστασης αποτρέποντας την καθίζηση σκόνης και τις ανεπιθύμητες οσμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Έτσι επιτυγχάνεται και η παράταση της διάρκειας ζωής του θερμαντικού. Τα φίλτρα τοποθετούνται και αντικαθίστανται εύκολα, ενώ το προφίλτρο μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό της βρύσης.

Σύνδεση Wi-Fi

Με τη σύνδεση Wi-Fi έχεις τη δυνατότητα να ελέγξεις το θερμαντικό από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείς. Μπορείς να συνδέσεις και να διαχειριστείς μία ή περισσότερες συσκευές μέσω της εφαρμογής Philco Home Comfort. Μέσω της εφαρμογής θα έχεις τη δυνατότητα να ομαδοποιήσεις τις συσκευές σε ζώνες διατηρώντας ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε ζώνη/δωμάτιο, να προγραμματίσεις τις συσκευές εβδομαδιαία, όλο το 24ωρο ανάλογα με τον καιρό, να μετρήσεις την ενεργειακή κατανάλωση και το κόστος για κάθε συσκευή, να εξοικονομήσεις ενέργεια έως 55% κάνοντας χρήση του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος και να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εύρεσης θέσης των συσκευών.

*Κάποιες από τις παραπάνω δυνατότητες θα ενεργοποιηθούν μέσω αναβάθμισης της εφαρμογής σε σύντομο χρονικό διάστημα

Eπιπλέον χαρακτηριστικά:

Γενικά
Για χώρους 20-45 τ.μ.
Τεχνολογία καθαρισμού αέρα AirGate BIO με σύστημα φίλτρων 2 επιπέδων
Πρωτοποριακή αντίσταση SX-DUOS Hedgehog για άμεση θέρμανση
Ρύθμιση θερμοκρασίας 5-35°C
Με ρόδες υψηλής αντοχής για ευκολία μετακίνησης
Βάση για στήριξη στον τοίχο

Τεχνικά
Με υποδοχή USB για σύνδεση Wi-Fi
Θερμοστάτης ασφαλείας για προστασία από υπερθέρμανση
Ψηφιακός θερμοστάτης ακριβείας 0,1°C για οικονομία
Σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών
Προδιαγραφές ERP υψηλής ενεργειακής απόδοσης
Αισθητήρας ανοιχτού παραθύρου
Αδιάβροχη λειτουργία IP24
Ισχύς λειτουργίας 2250/2500 W
Βάρος: 7,3 Kg
Διαστάσεις (ΠxΥxΒ)cm: 100 x 12,9 x 41,3
Λειτουργίες
5 επίπεδα έντασης
Εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης 24 ωρών/7 ημερών
Λειτουργία Wi-Fi για απομακρυσμένο έλεγχο
Αυτόματη λειτουργία
Λειτουργία ανοιχτού παραθύρου
Κλείδωμα πλήκτρων Child Lock


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Θερμοπομπός
Συνιστάται για Χώρους έως m2 45
Μέγιστη Ισχύς 2500 Watt
Επίπεδα Ισχύος 5
Θερμοστάτης Ασφαλείας Διαθέτει
Αερόθερμο Δεν διαθέτει
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Τεχνολογία Inverter για 50% οικονομία, Λειτουργία Wi-Fi και Σύστημα καθαρισμού αέρα AIRGATE
Βάρος σε Kg 7.3
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.philco.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.