Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Θερμαντικά Σώματα

/

Ηλεκτρικά Καλοριφέρ

Kerosun KRMC25 Ηλεκτρικό Καλοριφέρ MicaΚωδικός προϊόντος : 112688

Χωρίς Μεταφορικά
  • Συνιστάται για Χώρους έως m2: 30

  • Φέτες : 5

  • Μέγιστη Ισχύς: 2500 Watt

  • Επίπεδα Ισχύος : 3

  • Θερμαντικό Υλικό : Mica

από 134.90 € ΌΦΕΛΟΣ 14.00€
120.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ηλεκτρικό καλοριφέρ KRMC25 ισχύος 3 επιπέδων: 1000/1500 / 2500 Watt με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και θερμική ασφάλεια για την αποφυγή υπερθέρμανσης & βραχυκυκλώματος.


Kerosun KRMC25 Ηλεκτρικό Καλοριφέρ Mica:

Ηλεκτρικό καλοριφέρ Mica KRMC25 Kerosun ισχύος 3 επιπέδων 1000/1500/2500 Watt με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη που κρατάει σταθερή την επιθυμητή θερμοκρασία καθ'όλη τη διάρκεια λειτουργίας του, ιδανικό για χώρους έως 30 m2. Ζέστανε το χώρο σου αθόρυβα και αποτελεσματικά χάρη στον πρωτοποριακό συνδυαστικό τρόπο κυκλοθερμικής και υπέρυθρης θέρμανσης και επωφελήσου από την ταχύτερη θέρμανση σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας για χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και τη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δωματίου.

Με το σύστημα προστασίας κατά του πάγου για λειτουργία ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες, με θερμική ασφάλεια για την αποφυγή υπερθέρμανσης ή βραχυκυκλώματος και αυτόματη διακοπή λειτουργίας σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία λειτουργίας, ροδάκια για εύκολη μετακίνηση και υποδοχή για την τακτοποίηση του καλωδίου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Συνιστάται για Χώρους έως m2 30
Φέτες 5
Μέγιστη Ισχύς 2500 Watt
Επίπεδα Ισχύος 3
Θερμαντικό Υλικό Mica
Επιπλέον Εξαιρετικά ελαφρύ
Βάρος σε Kg 6.10
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.gedsa.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.