Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Θερμαντικά Σώματα

/

Σόμπες Αλογόνου

Juro Pro Lava Θερμάστρα QuartzΚωδικός προϊόντος : 144077

  • Θερμαντικό Υλικό: Quartz

  • Ιδανική για: Εσωτερικό χώρο

  • Μέγιστη Ισχύς: 2200 Watt

  • Επίπεδα Ισχύος : 2

  • Λειτουργία Περιστροφής: Δεν διαθέτει

69.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Θερμάστρα Quartz Juro Pro Lava ισχύος 2200 Watt με 4 θερμαντικές λάμπες quartz και θερμοστάτη ασφαλείας για προστασία από υπερθέρμανση και βραχυκύκλωμα.


Juro Pro Lava Θερμάστρα Quartz

Θερμάστρα Quartz Juro Pro Lava ισχύος 2200 Watt, κατάλληλη για χώρους έως 25m2, με 2 επίπεδα θέρμανσης 1100/2200 Watt και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Διαθέτει 4 θερμαντικές λάμπες Quartz με αντίσταση μεγάλης διατομής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, άμεση απόδοση θέρμανσης και μεγάλη εμβέλεια. Τροχήλατο (4 ρόδες) με λαβές για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει προστασία από υπερθέρμανση και πτώση της συσκευής.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Θερμαντικό Υλικό Quartz
Ιδανική για Εσωτερικό χώρο
Μέγιστη Ισχύς 2200 Watt
Επίπεδα Ισχύος 2
Λειτουργία Περιστροφής Δεν διαθέτει
Βάρος σε Kg 5.4
Χρώμα Μαύρο
Επιπλέον 2 ράβδοι τροχών με 2 ρόδες έκαστη, επιφάνεια ακτινοβολίας 65x20cm, συνολικό μήκος καλωδίου 1,8m
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Θερμοστάτης Ασφαλείας Διαθέτει
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή https://www.juropro.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.