Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Θερμαντικά Σώματα

/

Σόμπες Αλογόνου

United UHQ867 Θερμάστρα QuartzΚωδικός προϊόντος : 180721

  • Θερμαντικό Υλικό: Quartz

  • Ιδανική για: Εσωτερικό χώρο

  • Μέγιστη Ισχύς: 1600 Watt

  • Επίπεδα Ισχύος : 2

  • Λειτουργία Περιστροφής: Δεν διαθέτει

από 29.90 € ΌΦΕΛΟΣ 5.91€
23.99 €

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Θερμάστρα Quartz United UHQ867 ισχύος 1600 Watt, με 2 θέσεις λειτουργίας (800 / 1600W), 4 λάμπες χαλαζία και συμπαγή κατασκευή για εξοικονόμηση χώρου.


Θερμάστρα Quartz United UHQ867:

Η θερμάστρα Quartz Θερμάστρα Quartz United UHQ867 διαθέτει 4 θερμαντικές λάμπες χαλαζία που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, σε σχέση με άλλες λάμπες και είναι πολύ αποδοτική.

Η θερμάστρα Quartz εκπέμπει θερμότητα ώστε να ανεβάζει τη θερμοκρασία των αντικειμένων που βρίσκονται μπροστά της. Αποτελεί συμπληρωματική λύση για τοπική θέρμανση, δηλαδή για να σε ζεσταίνει αν την έχεις σε μικρή απόσταση. Μάλιστα, θα νιώσεις θαλπωρή σχεδόν αμέσως μόλις την ανάψεις.

Διαθέτει 2 ρυθμίσεις θέρμανσης, από 800 έως 1600 Watt.
Προστασία από ανατροπή για περισσότερη ασφάλεια.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Θερμαντικό Υλικό Quartz
Ιδανική για Εσωτερικό χώρο
Μέγιστη Ισχύς 1600 Watt
Επίπεδα Ισχύος 2
Λειτουργία Περιστροφής Δεν διαθέτει
Βάρος σε Kg 1.8
Χρώμα Μαύρο - Λευκό
Επιπλέον Προστασία από ανατροπή
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Θερμοστάτης Ασφαλείας Δεν διαθέτει
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.united-electronics.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.