Αρχική

/

Κλιματισμός & Θέρμανση

/

Θερμαντικά Σώματα

/

Θερμάστρες Υγραερίου

Delonghi SRI Σόμπα-Θερμάστρα ΥγραερίουΚωδικός προϊόντος : 035768

Τελευταία κομμάτια
  • Ισχύς: 4200 Watt

  • Εστίες: 3

  • Επίπεδα Ισχύος : 3

  • Αερόθερμο: Δεν διαθέτει

  • Σύστημα Ασφαλείας: Διαθέτει

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Θερμάστρα υγραερίου με ισχύ 4200w και 3 ρυθμίσεις θέρμανσης: 1400-2800-4200 Watt, αποκλειστικό διπλο σύστημα ασφάλειας.


Σόμπα-Θερμάστρα Υγραερίου Delonghi SRI:

Σόμπα υγραερίου Delonghi SRI ιδανική για να καλύψει μεγάλους χώρους, αποτελεσματικά και χωρίς τη χρήση ρεύματος. Διαθέτει 3 ρυθμίσεις θέρμανσης: 1400-2800-4200 Watt, χειρολαβή και ροδάκια για εύκολη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο. Για απόλυτη ασφάλεια οι δύο συσκευές ασφαλείας που διαθέτει, διακόπτουν αμέσως τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα ή όταν το επίπεδο του CO2 υπερβαίνει το 1,5%.

Ένας ακόμη λόγος που η θερμάστρα υγραερίου «ταιριάζει γάντι» στους μεγαλύτερους ενιαίους χώρους του σπιτιού είναι πως, για λόγους ασφάλειας, θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε δωμάτια τα οποία αερίζονται επαρκώς. Επιπλέον, επειδή η θερμάστρα υγραερίου «ανεβάζει» τη θερμοκρασία πολύ γρήγορα, είναι ιδανική για να σου εξασφαλίζει θαλπωρή σε χώρους που δεν παραμένεις για πολλή ώρα - όπως π.χ. για να απολαμβάνεις κάθε πρωί για ένα μισάωρο τον καφέ σου στο σαλόνι, πριν φύγεις για τη δουλειά.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Ισχύς 4200 Watt
Εστίες 3
Επίπεδα Ισχύος 3
Αερόθερμο Δεν διαθέτει
Σύστημα Ασφαλείας Διαθέτει
Χρώμα Γκρί
Επιπλέον Διπλό Σύστημα Ασφάλειας
Βάρος σε Kg 9.37
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.delonghi.gr
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.