Αρχική

/

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια / Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τι σημαίνει η πιστοποίηση McAfee Secure για τους πελάτες της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ?

Η πιστοποίηση McAfee Secure παρέχεται σε ένα site περνώντας αυστηρούς καθημερινούς ελέγχους ασφάλειας των δικτύων. Η διαδικασία πιστοποίησης ολοκληρώνεται σε έξι βήματα. Τα πρώτα τρία βήματα αποτελούνται από τη δυναμική ανίχνευση των ports (Dynamic Port Scanning), τον έλεγχο ασφαλείας σε επίπεδο port (Port-level Network Services Vulnerability Testing), και τον έλεγχο ασφάλειας της web εφαρμογής (Web Application Vulnerability Testing). Το τέταρτο και πέμπτο βήμα είναι οι ενημερώσεις που στέλνονται μόλις εντοπιστούν προβλήματα ασφάλειας καθώς και η διαχείριση επανόρθωσης αυτών των προβλημάτων. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε έναν δυναμικά ασφαλή και πιστοποιημένο δικτυακό τόπο.


Οι δικτυακοί τόποι που είναι πιστοποιημένοι με το λογότυπο McAfee Secure ακολουθούν όλα τα σύγχρονα διαδικτυακά πρότυπα ασφαλείας. Η δικτυακή εφαρμογή της //www.kotsovolos.gr, ο web server, οι routers και τα firewall ελέγχονται καθημερινά ώστε οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου να είναι βέβαιοι ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

Μέχρι σήμερα η McAfee έχει κάνει πάνω από 20 εκατομμύρια ελέγχους. Πάνω από 75.000 δικτυακοί τόποι βασίζονται στους καθημερινούς ελέγχους της McAfee για προστασία από τους χάκερς. Η χρήση πατενταρισμένης τεχνολογίας παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και την διαχείριση προβλημάτων ασφαλείας.


 

Δικτυακοί τόποι που φέρουν την τεχνολογία McAfee Secure ελέγχονται και πιστοποιούνται καθημερινά για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (Visa CISP/AIS, MasterCard SDP)
• Sarbanes-Oxley (SOX)
• Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA)
• Federal Information Security Management Act (FISMA)
• Government Information Security Reform Act (GISRA)
• Gramm Leach Bliley Act (GLBA)
• Statement on Auditing Standards Number 70 (SAS-70)
• International Standards Organization (ISO) 17799
• Europe’s EU Data Protection Directive 95/46/EC
• Canada’s Personal Information Protection and Electronic Documents Act
• Japan’s Personal Information Protection Law

Ο δικτυακός τόπος //www.kotsovolos.gr ελέγχεται καθημερινά από την McAfee για να μπορεί να πιστοποιηθεί ότι ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Προκειμένου να διατηρεί η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ την πιστοποίηση McAfee Secure ο δικτυακός τόπος περνάει πάνω από 1.500 διαφορετικούς καθημερινούς ελέγχους όλων των γνωστών μεθόδων και τεχνασμάτων που χρησιμοποιούν οι χάκερ για να εισέλθουν σε κάποιον δικτυακό τόπο. Τα αποτελέσματα των ελέγχων πρέπει να δείξουν ότι ο δικτυακός τόπος δεν έχει καμία τρύπα ασφάλειας και ότι οι διαχειριστές διορθώνουν τα τυχόν προβλήματα που εντοπίζονται μέσα σε 72 ώρες.

Το λογότυπο McAfee Secure εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες της  ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα ασφάλειας το λογότυπο δεν εμφανίζεται.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Θέλω να μάθω περισσότερα