Αρχική

/

Όροι Χρήσης & Ασφάλεια / Ασφάλεια Συναλλαγών

Ασφάλεια Συναλλαγών

Τι σημαίνει η πιστοποίηση McAfee Secure για τους πελάτες της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ?

Η πιστοποίηση McAfee Secure παρέχεται σε ένα site περνώντας αυστηρούς καθημερινούς ελέγχους ασφάλειας των δικτύων. Η διαδικασία πιστοποίησης ολοκληρώνεται σε έξι βήματα. Τα πρώτα τρία βήματα αποτελούνται από τη δυναμική ανίχνευση των ports (Dynamic Port Scanning), τον έλεγχο ασφαλείας σε επίπεδο port (Port-level Network Services Vulnerability Testing), και τον έλεγχο ασφάλειας της web εφαρμογής (Web Application Vulnerability Testing). Το τέταρτο και πέμπτο βήμα είναι οι ενημερώσεις που στέλνονται μόλις εντοπιστούν προβλήματα ασφάλειας καθώς και η διαχείριση επανόρθωσης αυτών των προβλημάτων. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε έναν δυναμικά ασφαλή και πιστοποιημένο δικτυακό τόπο.


Οι δικτυακοί τόποι που είναι πιστοποιημένοι με το λογότυπο McAfee Secure ακολουθούν όλα τα σύγχρονα διαδικτυακά πρότυπα ασφαλείας. Η δικτυακή εφαρμογή της //www.kotsovolos.gr, ο web server, οι routers και τα firewall ελέγχονται καθημερινά ώστε οι επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου να είναι βέβαιοι ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

 

Μέχρι σήμερα η McAfee έχει κάνει πάνω από 20 εκατομμύρια ελέγχους. Πάνω από 75.000 δικτυακοί τόποι βασίζονται στους καθημερινούς ελέγχους της McAfee για προστασία από τους χάκερς. Η χρήση πατενταρισμένης τεχνολογίας παρέχει εγγυημένα αποτελέσματα για την αναζήτηση, τον εντοπισμό και την διαχείριση προβλημάτων ασφαλείας.


 

Δικτυακοί τόποι που φέρουν την τεχνολογία McAfee Secure ελέγχονται και πιστοποιούνται καθημερινά για τις ακόλουθες υπηρεσίες:

• Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (Visa CISP/AIS, MasterCard SDP)
• Sarbanes-Oxley (SOX)
• Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA)
• Federal Information Security Management Act (FISMA)
• Government Information Security Reform Act (GISRA)
• Gramm Leach Bliley Act (GLBA)
• Statement on Auditing Standards Number 70 (SAS-70)
• International Standards Organization (ISO) 17799
• Europe’s EU Data Protection Directive 95/46/EC
• Canada’s Personal Information Protection and Electronic Documents Act
• Japan’s Personal Information Protection Law

Ο δικτυακός τόπος //www.kotsovolos.gr ελέγχεται καθημερινά από την McAfee για να μπορεί να πιστοποιηθεί ότι ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Προκειμένου να διατηρεί η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ την πιστοποίηση McAfee Secure ο δικτυακός τόπος περνάει πάνω από 1.500 διαφορετικούς καθημερινούς ελέγχους όλων των γνωστών μεθόδων και τεχνασμάτων που χρησιμοποιούν οι χάκερ για να εισέλθουν σε κάποιον δικτυακό τόπο. Τα αποτελέσματα των ελέγχων πρέπει να δείξουν ότι ο δικτυακός τόπος δεν έχει καμία τρύπα ασφάλειας και ότι οι διαχειριστές διορθώνουν τα τυχόν προβλήματα που εντοπίζονται μέσα σε 72 ώρες.

Το λογότυπο McAfee Secure εμφανίζεται σε όλες τις σελίδες της  ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Σε περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα ασφάλειας το λογότυπο δεν εμφανίζεται.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους: 

 

Αναγνώριση Πελάτη: 


Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πλήρη διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση παράδοσης για παραγγελίες, αριθμούς σταθερού και κινητού τηλεφώνου). Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνιστά, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν οι χρήστες το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών . Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

 

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

 

Κρυπτογράφηση:
Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή του χρήστη και τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα επισκεφτείτε το παρακάτω σύνδεσμο : //www.kotsovolos.gr/site/privacy-policy

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.