Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Επεξεργαστές - CPU

Επεξεργαστές - CPU

Βρέθηκαν 1 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 1 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Αναβάθμιση? Με ποιόν επεξεργαστή?

Τι επεξεργαστή θέλεις, AMD ή Intel; Πόσους πυρήνες θέλεις να έχει ο επεξεργαστής αυτός και σε τι socket να μπορεί να μπει; Όποιον επεξεργαστή και αν θέλεις, είτε μιλάμε για ένα απλό διπύρηνο που κοστίζει λίγα χρήματα είτε για ένα πανίσχυρο τετραπύρηνο υψηλής συχνότητας, σε εμάς θα βρεις ακριβώς το μοντέλο που θέλεις ώστε να τον ταιριάξεις με το motherboard σου. Καλό είνα πρώτα να ρίξεις μια ματιά στους επεξεργαστές που υποστηρίζει το motherboard έχεις, ώστε να πάρεις ακριβώς το μοντέλο που σου κάνει. Να είσαι επίσης σίγουρος, ότι σε εμάς θα βρεις και πολλές προσφορές σε επεξεργαστές, για να σου κοστίσει η αγορά ακόμα λιγότερα χρήματα.

Πρώτα ελέγχεις ποιο είναι το socket του motherboard που διαθέτεις και μετά βρίσκεις τους συμβατούς επεξεργαστές. Αν θέλεις για απλή χρήση παίρνεις μοντέλο με ένα ή δυο πυρήνες. Αν θέλεις για gaming, για επεξεργασία εικόνας και ήχου και για αναπαραγωγή multimedia, παίρνεις μοντέλο με τέσσερις πυρήνες.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.