Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Intenso 256GB SSD Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 146102

  • Τύπος Δίσκου : SSD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: SATA III

  • Χωρητικότητα σε GB: 256

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: 2.5

  • Μέγεθος Μνήμης Cache : 6

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εξαιρετικής ποιότητας και κατασκευής 2.5" εσωτερικός ssd δίσκος με πολύ μεγάλες ταχύτητες εγγραφής μέχρι 400 MB/s και ανάγνωσης μέχρι 520 MB/s, με μηδενικό θόρυβο λειτουργίας και με μεγάλη αντικραδασμική αντίσταση (1500 G / 0.5 ms).


SSD Intenso 256GB Sata III:

Ο δίσκος SSD Intenso 256GB είναι σχεδιασμένος για εύκολη και αποδοτική αντικατάσταση του σκληρού δίσκου στο υπάρχον σύστημα του υπολογιστή σου και συμβάλλει σε ταχύτερους χρόνους εκκίνησης, γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών και μεγάλη συνολική βελτίωση της απόδοσης στο σύστημα αποθήκευσης με οικονομικά αποδοτικό τρόπο σε σύγκριση με το σκληρό δίσκο. Χωρίς κινούμενα μέρη, ο Intenso 256GB είναι εξαιρετικά ανθεκτικός.

Υψηλές ταχύτητες

Είναι η καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές που ψάχνουν για την αναβάθμιση του σκληρού δίσκου τους με SSD για γρηγορότερη εκκίνηση, ταχύτερη φόρτωση των εφαρμογών και εξοικονόμηση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ρεύματος. Με μεγάλες ταχύτητες εγγραφής μέχρι 400 MB/s και ανάγνωσης μέχρι 520 MB/s, μηδενικό θόρυβο λειτουργίας και μεγάλη αντικραδασμική αντίσταση (1500 G / 0.5 ms).


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου SSD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου SATA III
Χωρητικότητα σε GB 256
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες 2.5
Μέγεθος Μνήμης Cache 6
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) Δεν διαθέτει
Επιπλέον Πολύ μεγάλες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.intenso.de
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.