Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Intenso 240GB SATA III High SSD Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 165739

  • Τύπος Δίσκου : SSD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: SATA III

  • Χωρητικότητα σε GB: 240

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: 2.5

  • Μέγεθος Μνήμης Cache : 8MB

από 49.90 € ΌΦΕΛΟΣ 10.00€
39.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο SSD Intenso SATA III υψηλής απόδοσης, προσφέρει ταχύτητα και αποτελεσματικότητα για καθημερινή χρήση στο σπίτι. Οι εξαιρετικές ταχύτητες μεταφοράς, σου παρέχουν εξαιρετικά σύντομους χρόνους πρόσβασης. Ο δίσκος SSD με διεπαφή SATA III βασίζεται σε flash και ως εκ τούτου είναι αθόρυβος.


SSD Intenso 240GB Sata III:

Υψηλές ταχύτητες

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κινητά μέρη στην κατασκευή, οι δονήσεις δεν έχουν καμία επίδραση στον SSD. Με το μέγεθος των 2.5 ιντσών, laptop και υπολογιστές μπορούν να αναβαθμιστούν χωρίς προβλήματα με τον SSD υψηλής απόδοσης.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου SSD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου SATA III
Χωρητικότητα σε GB 240
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες 2.5
Μέγεθος Μνήμης Cache 8MB
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) Δεν διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.intenso.de/
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.