Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 172873

Τελευταία κομμάτια
Χωρίς Μεταφορικά
  • Τύπος Δίσκου : SSD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: M.2 PCI Express

  • Χωρητικότητα σε GB: 250

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: M.2

από 109.90 € ΌΦΕΛΟΣ 33.00€
76.90 €

info

info

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα Διαθεσιμότητα ανά κατάστημα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Με τον Samsung SSD 960 EVO αλλάζει το επίπεδο στο μηχάνημά σου, διαθέτει χωρητικότητα 250GB, τύπο διασύνδεσης δίσκου M.2 PCI Express και μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής 3200ΜΒ/sec και 1500MB/sec αντίστοιχα.


Samsung SSD 960 EVO:

Ανακάλυψε την επόμενη εξέλιξη στην τεχνολογία SSD με τον 960 EVO Series NVMe M.2. Η μνήμη Express (NVMe) με τον νέο ελεγκτή Polaris προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης ενώ η τεχνολογία Samsung TurboWrite επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις ταχύτητες εγγραφής. Το λειτουργικό Magician της Samsung παρέχει προηγμένες λειτουργίες για τη διαχείριση, την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της μονάδας δίσκου.

Αύξησε την απόδοση:

Το ενισχυμένο εύρος ζώνης πέρα από τη διασύνδεση SATA που παρέχεται από τη διασύνδεση NVMe και σε συνδυασμό με τον νέο ελεγκτή Polaris διευκολύνει τις διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 3.200 MB/s και 1.500 MB/s αντίστοιχα. Επιπλέον, η νέα τεχνολογία Intelligent TurboWrite επιταχύνει ακόμα περισσότερο τις ταχύτητες εγγραφής.

Θερμική προστασία:

Ο Samsung 960 EVO διαθέτει την τεχνολογία Dynamic Thermal Guard που εμποδίζει την υπερθέρμανση, προστατεύει τα δεδομένα σου και εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση.

Λειτουργικό Magician:

Ο Samsung 960 EVO έρχεται με το πρόσφατα αναβαθμισμένο Magician που παρέχει εξατομικευμένο έλεγχο και πρόσθετες λειτουργίες προσαρμοσμένες στις μονάδες του χρήστη. Ακόμα ενημερώνει αυτόματα για να βεβαιωθεί ότι η απόδοση του δίσκου παραμένει ενημερωμένη.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου SSD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου M.2 PCI Express
Χωρητικότητα σε GB 250
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες M.2
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) Δεν διαθέτει
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.samsung.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.