Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Seagate IronWolf 1TB HDD 3.5" NAS Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 183505

  • Τύπος Δίσκου : HDD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: SATA III

  • Χωρητικότητα σε GB: 1000

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: 3.5

  • Μέγεθος Μνήμης Cache : 64

69.00 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Ο σκληρός δίσκος Seagate 1TB της σειράς IronWolf είναι σχεδιασμένος για όλους τους δικτυακούς δίσκους NAS. Ο IronWolf ενισχύεται με την τεχνολογία AgileArray για βέλτιστη αξιοπιστία και ευελιξία του συστήματος. Η τεχνολογία πολλαπλών χρηστών και τα υψηλά ποσοστά φόρτου εργασίας επιτρέπουν στο IronWolf να εκτελεί και να κλιμακώνεται με την επιχείρησή σου.


Seagate IronWolf NAS 3.5" HDD:

Υψηλές Επιδόσεις

Υψηλή απόδοση σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος καθυστέρησης ή χρόνος διακοπής για τους χρήστες κατά τη διάρκεια της κίνησης φόρτου εργασίας για το NAS. Η Seagate οδηγεί τον ανταγωνισμό με το χαρτοφυλάκιό του NAS με τις υψηλότερες επιδόσεις.

Aπόδοση:

Σχεδιασμένο για συνεχή και πάντα προσιτή απόδοση 24 x 7. Απόκτησε πρόσβαση στα δεδομένα σου NAS οποιαδήποτε στιγμή, εξ αποστάσεως ή επί τόπου.

IronWolf Health Management

Προστάτευσε ενεργά το NAS με το IronWolf Health Management εστιάζοντας στην πρόληψη, παρέμβαση και ανάκτηση.

Κάνε περισσότερα στο περιβάλλον πολλών χρηστών

Το IronWolf παρέχει ένα φόρτο εργασίας 180 TB / έτος. Πολλοί χρήστες μπορούν να μεταφορτώσουν και να φορτώσουν με εμπιστοσύνη δεδομένα στον εξυπηρετητή NAS, γνωρίζοντας το IronWolf μπορεί να χειριστεί το φόρτο εργασίας, είτε είσαι επαγγελματίας είτε έχεις μικρή επιχείρηση.

Αισθητήρες περιστροφικών κραδασμών (RV)

Πρώτα στην τάξη των κινήσεων για να συμπεριλάβει τους αισθητήρες RV διατηρούν υψηλές επιδόσεις σε περιβλήματα NAS πολλαπλών δίσκων.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου HDD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου SATA III
Χωρητικότητα σε GB 1000
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες 3.5
Μέγεθος Μνήμης Cache 64
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) 5900
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.seagate.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.