Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Intenso SATA III High Performance m.2 SSD Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 184087

  • Τύπος Δίσκου : SSD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: M.2

  • Χωρητικότητα σε GB: 120

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: M.2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

O Intenso m.2 SSD SATA III High Performance μεταφέρει τον υπολογιστή ή το φορητό σου υπολογιστή σε υψηλότερο επίπεδο. Χάρη στη διεπαφή m.2, δεν απαιτείται σύνδεση SATA, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλους τρόπους.


Επιπλέον
Χάρη στο SATA III με 6 Gbps μπορείς να ξεκινήσεις τον υπολογιστή ή το laptop σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Οι χρόνοι πρόσβασης και οι διαδικασίες εργασίας μειώνονται εξαιρετικά λόγω των εκκρεμών ρυθμών μεταφοράς έως και 500 MB / s. Σε κάθε χρήση, ο m.2 SSD High Performance είναι ιδανικός για να αυξήσει την ταχύτητα και την αποδοτικότητα των συσκευών σου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου SSD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου M.2
Χωρητικότητα σε GB 120
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες M.2
Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) Δεν διαθέτει
Επιπλέον Low power consumption, Shock-resistant (1500 G / 0.5 ms), Silent operation (0 dB)
Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.intenso.de
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.