Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Sandisk SSD Plus 240GB Εσωτερικός Σκληρός ΔίσκοςΚωδικός προϊόντος : 191984

  • Τύπος Δίσκου : SSD

  • Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου: SATA III

  • Χωρητικότητα σε GB: 240

  • Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες: 2.5

  • Μέγεθος Μνήμης Cache : Δεν διατίθεται

από 45.90 € ΌΦΕΛΟΣ 9.00€
36.90 €

info

info

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η SanDisk, πρωτοπόρος στις τεχνολογίες αποθήκευσης προσφέρει βελτιωμένη ταχύτητα και απόδοση με το SanDisk SSD Plus. Θα εκτιμήσεις τις ταχύτερες εκκινήσεις, τις διακοπές λειτουργίας, τις μεταφορές δεδομένων και τους χρόνους απόκρισης των εφαρμογών συγκριτικά με ένα σκληρό εξωτερικό δίσκο. Ο SanDisk SSD Plus προσφέρει επίσης ήσυχη, αξιόπιστη απόδοση και παρακολούθηση κατάστασης dashboard4 για τις αγαπημένες σου εφαρμογές πολυμέσων.


SanDisk SSD Plus:


Αναβάθμισε τον υπολογιστή σου

  • Η αξιόπιστη μονάδα SSD από μια παγκόσμια αξιόπιστη μάρκα και ξαφνικά ο παλιός σου υπολογιστής λειτουργεί και αισθάνεται σαν ένα νέο μηχάνημα με ταχύτερες εκκινήσεις, τερματισμούς λειτουργίας και χρόνους απόκρισης εφαρμογών.
  • Οι υψηλές διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης μέχρι και 535MB / s και διαδοχικές ταχύτητες εγγραφής μέχρι 450MB / s μεταφράζονται σε καλύτερη απόδοση για ό, τι κάνεις, εκτελώντας ταχύτερα από μια τυπική μονάδα σκληρού δίσκου.
  • Χωρίς κινητά εξαρτήματα, ο SanDisk SSD Plus είναι σχεδιασμένος να αντιστέκεται σε κραδασμούς, βοηθώντας τα δεδομένα σου να είναι ασφαλή μέσα από τα χτυπήματα και τις μεταφορές.

Ιδανική λύση αποθήκευσης

Ο SanDisk SSD PLUS παρέχει κρυπτογράφηση SLC, η οποία ενισχύει την απόδοση εγγραφής, καθιστώντας την ιδανική λύση αποθήκευσης για τυπικά φορτία υπολογιστών όπως περιήγηση στο web, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, gaming, και ψυχαγωγία ήχου / εικόνας. Ο SanDisk SSD Plus συνοδεύεται από εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα και λογισμικό για να σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τη νέα σου μονάδα δίσκου.


Δείτε περισσότερα
Χαρακτηριστικά  
Τύπος Δίσκου SSD
Τύπος Διασύνδεσης Δίσκου SATA III
Χωρητικότητα σε GB 240
Μέγεθος Δίσκου σε Ίντσες 2.5
Μέγεθος Μνήμης Cache Δεν διατίθεται
Εγγύηση Προμηθευτή 3 έτη
Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.sandisk.com
Δείτε περισσότερα

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ή ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ;

Με το δίκτυο διανομής μας να καλύπτει το σύνολο του Ελλαδικού χώρου, κύριο μέλημα μας είναι η έγκαιρη παραλαβή των προϊόντων σας στο ακέραιο, χωρίς τον φόβο για τυχόν φθορές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά τους και απαλλάσσοντάς σας από την μετακίνηση και το ανέβασμα των συσκευών στο σπίτι σας.

Η εταιρεία Κωτσόβολος διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων που εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα και με την υπηρεσία collect@store μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Το άριστα εκπαιδευμένο και φιλικό προσωπικό μας περιμένει όλους εσάς, προκειμένου να κάνουμε την επίσκεψή σας στα καταστήματα μας μια μοναδική εμπειρία αγορών.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.