Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Internal HDD-SSD

Internal HDD-SSD 3.5

 

Βρέθηκαν 3 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 3 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Περισσότερο χώρο στο δίσκο τώρα

Αν θέλεις να αυξήσεις τον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή του τότε θα χρειαστείς επιπλόν σκληρό δίσκο ώστε να έχεις πολλά GB για να αποθηκεύεις δεδομένα. Μπορείς να βρεις διάφορα μοντέλα εσωτερικών σκληρών δίσκων, είτε σε διαστάσεις 2,5'' είτε σε διαστάσεις 3,5''. Επίσης, μπορείς να διαλέξεις εσωτερικό σκληρό δίσκο τεχνολογίας SSD ώστε να κάνεις τον υπολογιστή σου να πηγαίνει πολύ ταχύτερα και να βλέπεις τα Windows ή το MacOS να φορτώνουν αστραπιαία. Διαθέτουμε μοντέλα εσωτερικών σκληρών δίσκων από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενώ θα βρεις και πολλές προσφορές για να πάρεις πολλά Gigabyte σε καλή τιμή.

Αν θέλεις εσωτερικό δίσκο που θα χρησιμοποιείς για αποθήκευση δεδομένων τότε χρειάζεσαι δίσκο μεγέθους 3,5''. Αν θέλεις το δίσκο για να φορτώνει γρήγορα το λειτουργικό, τότε θες ένα δίσκο SSD. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το δίσκο στο notebook σου, τότε χρειάζεσαι ένα δίσκο 2,5΄΄ αλλά σου κάνει και ο SSD. μεταφέρεις δεδομένα καλύτερα να πάρεις μεγέθους 2,5''. Αν επιλέξεις μηχανικό δίσκο HDD και θες να είναι γρήγορος, πρέπει να υποστηρίζει υψηλή ταχύτητα περιστροφής και να είναι τουλάχιστον στις 7.200rpm. Για χωρητικότητα μη ρωτάς, όσο περισσότερα GB πάρεις τόσο το καλύτερο για σένα.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.