Αρχική

/

Computing

/

Desktop Computers-Αναβάθμιση

/

Motherboards

Motherboards

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

Βρέθηκαν 2 προϊόντα

ΟΛΑ

1

Ξεκινάμε από το Motherboard

Η βάση κάθε υπολογιστή είναι το motherboard που διαθέτει και σε εμάς μπορείς να βρεις μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων motherboard, αν θέλεις να χτίσεις μόνος σου τον υπολογιστή σου. Είτε σε ενδιαφέρει ένα απλό ΑΤΧ motherboard να κάνεις τη δουλειά σου, είναι ένα m-ATX για να φτιάξεις ένα μικρό PC, είτε θέλεις να βάλεις επεξεργαστή Gigabyte, είτε Asus, μπορείς να ζητήσεις αυτό που θες και εμείς θα το έχουμε.

Πρώτη προτεραιότητα είναι να βρεις motherboard συμβατό με τον επεξεργαστή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Αν θέλεις να φτιάξεις ένα κανονικό PC επέλεξε ένα μοντέλο μεγέθους ATX. Αν θέλεις να φτιάξεις ένα μικρότερων διαστάσεων PC, τότε επιλέξεις micro ATX motherboard. Αν θέλεις να συνδέσεις πολλούς σκληρούς δίσκους, επέλεξε μοντέλο με πολλές θύρες SATA. Πάντα να ελέγχεις τον αριθμό των διαθέσεων θυρών USB 2.0/3.0 και να είσαι σίγουρος ότι σε καλύπτουν. Προτίμησε ένα motherboard με τουλάχιστον 4 θέσεις μνήμης.

ΑΠΟΔΟΧΗ

Στο kotsovolos.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να αναφερθείτε στην Πολιτική Cookies.